Το καλό με αυτό το παιχνίδι για μένα είναι ότι σηματοδοτεί το τέλος.
Το τέλος στα παιχνίδια που είναι πιο πιθανό να χαθούν. 

Από εδώ και πέρα , έχουμε 10 παιχνίδια που  η νίκη είναι στα ένα λογικό αποτέλεσμα. Δε λέω ότι θα νικήσουμε σε όλα , αλλά σίγουρα θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες από όσες έχουμε απόψε.

Γιατί για μένα είναι κακό που πετυχαίνουμε τον ΠΑΟ αυτήν την στιγμή.
Άλλο να είσαι σε κακή περίοδο και να μη χάνεις ( συμβαίνει συχνά με τις ομάδες αυτές) κι άλλο να είσαι στην κακή περίοδο και να χάνεις κιόλας. Κάνει τους παίκτες πιο συνειδητοποιημένους , πιο έτοιμους να παίξουν παθιασμένα και- στο τέλος- πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς.
Αλλά έχουμε τις ελπίδες μας , είμαστε σε μια καλή στιγμή , γενικά φέτος τα παιχνίδια που παίζουμε πολύ καλά είναι αυτά , οπότε ποτέ δεν ξέρεις …
Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

 
ΕΜΕΙΣ

 
Η ΜΑΧΗ
Απέναντι σε τέτοιες ομάδες θέλει πολλά πράγματα για να τις νικήσεις κι όχι κάτι συγκεκριμένο.Πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι …

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Να δω την εμφάνιση μας .
ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(8/25)
Ο Ρίτσαρντσον θα βάλει -τουλάχιστον- 1 τρίποντο…
ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΟΑΚΑ , ΚΥΡΙΑΚΗ 14/02 19.00, ΣΚΑΙ
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KANTHAR0S

Να είμαι ειλικρινής, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για το αποψινό ματς. Αν η επίθεση μας λειτουργήσει ορθολογικά και καταφέρουμε να πετυχαίνουμε εύκολα καλάθια, με το ντεφορμάρισμα που έχει ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείω την νίκη. Αν δεν καταφέρεις να πετύχεις πάνω από 75 πόντους δύσκολο να κάνεις κάτι καλό. Χρυσή και δυνατή η άμυνα, αλλά όταν δεν βάζεις την μπάλα στο πλεχτό δεν πας μπροστά. Πιστεύω ότι θα ιδρώσει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει τον Άρη.