Απόψε απλά ήμασταν τραγικοί! Ξεκινήσαμε άσχημα στην άμυνα , ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο που  παίξαμε άμυνα , δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε με τίποτα .

Το δεύτερο ημίχρονο τελείωσε 22-25 . Δεχτήκαμε 22 πόντους και πάλι χάσαμε με 11 πόντους.

Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο κακοί ήμασταν επιθετικά…

Πλέον , 2 παιχνίδια μείνανε , 2 νίκες πρέπει να κάνουμε!

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Τραγικοί σε όλη την διαρκεια του αγώνα. Χάσαμε δίκαια. Αστοχοι σε όλη την διαρκεια ακόμα και στις βολές. Αν πρεπει να βρω κάποιον με το ζόρι να διακρίθηκε θα έλεγα τον σιμτσακ. 2 ματς πλεον σφιξαμε αλλά ποτε δεν ξερεις

experience

Το ματς σήμερα μπορούσαμε να το χτυπήσουμε άνετα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο παοκ δεν ήταν καλός και παρά το γεγονός ότι είχε διαφορά μας έδωσε πάρα πολλές ευκαιρίες να το γυρίσουμε. Όταν όμως τελειώνεις τον αγώνα με 51 πόντους όσο και να σε βοηθήσει ο άλλος είναι δύσκολα τα πράγματα.

Ryan Stack

Κακοποίηση του μπάσκετ και από τους δύο,αλλά πραγματικά εμείς το τερματίσαμε.Κανένας επιθετικός προσδιορισμός,συνεχόμενη αλλαγή πεντάδων,έλλειψη φαντασίας και καθαρού μυαλού,πάρα πολλά παιδαριώδη λάθη.Βάλε μέσα σε αυτά και την αστοχία στα τρίποντα και από τους 92 πέσαμε στους 51.Δύσκολα τα πράγματα πλέον,βλέπω την σειρά να πηγαίνει στα 5 ματς και εκεί έχουμε ξεκάθαρο μειονέκτημα.Τόσο μέτριο επιθετικά Πάοκ δεν πιστεύω να ξαναβρούμε,ποσό μάλλον σε 3ο συνεχόμενο ματς εντός.

aris6emperor

Έχουνε «ψοφήσει» οι παίκτες. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν μπορούσανε να πάρουν τα πόδια τους. Και ο ΠΑΟΚ είναι άστα να πάνε, αλλά εμείς σήμερα ήμασταν χάλια.

Ο Νέιμικ θα επανέλθει 100% ή δεν προβλέπεται για τη φετινή σεζόν;

vayio

Καποτε με 50 ποντους πηραμε ευρωπαικο… παμε τωρα αυτα…

vayio

πανε τωρα αυτα…

experience

Εντάξει αν περιμένουμε να βάλουμε βάλει ο παοκ 48 για να νικήσουμε δε μας βλέπω καλά.