Τιτανομαχία!

Ένα δυνατό παιχνίδι , απέναντι στον δυσκολότερο αντίπαλο που θα συναντήσουμε ( εκτός ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ) στην Ελλάδα.

Θα είναι επίσης και ένα μεγάλο τεστ για την άμυνα μας, απέναντι σε μια πολύ γεμάτη ομάδα…


Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Με Παππά και Γιάνκοβιτς να κάνουν χρονιές καριέρας και τον Μίλμπουρν να τους βοηθάει, ο Πανιώνιος έχει βάλει τις βάσεις για την 3η θέση και ( κρυφο ) κοιτάει και στην δεύτερη.

Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι πως έχει μια αποτελεσματική επίθεση ( 111.3 αποτελεσματικότητα ), παίρνει πάρα πολλά επιθετικά ριμπάουντ ( 35% offensive rebound rate ) κι όταν τίποτα άλλο δε δουλεύει αφήνει τη διαιτησία το προσωπικό ταλέντο των παικτών του να κερδίσει!

panionios 18
ΕΜΕΙΣ

Ο Πανιώνιος έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση , αλλά εμείς έχουμε την τρίτη καλύτερη άμυνα κι εκεί θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι.

Αν ξεκινήσουμε όπως με τον ΠΑΟ , τότε δεν έχουμε ελπίδα , γιατί διαφορές των 10-15 πόντων , δεν μπορούμε να τις καλύψουμε.

Η άμυνα θα μας κρατήσει στο παιχνίδι αυτό και μέσα στην άμυνα , περιλαμβάνονται και τα αμυντικά ριμπάουντ.

Έλεγχος ρυθμού και ριμπάουντ θα μας κρατήσουν στο παιχνίδι.

Τα στατιστικά μας,μπορείτε να τα βλέπετε εδώ


ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

team stats 18


ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(5/20)

Ο Παππάς θα βάλει κάτω από 20 πόντους!


ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Πελεκάνος (;)

Τσακαλέρης

 

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ
3-17 ( άουτς ! )

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στο Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης , Σάββατο 23/02 , στις 16.00 ,  τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ1

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ

Πιστεύω άμα είμαστε πλήρεις (δλδ αμα παίξουν Τσιάρας και Πελεκάνος αν και δεν είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα είναι) μπορούμε να το να παλέψουμε για την νίκη με τις πiθανότητες που μας αναλογούν…Ο Πανιώνιος στην έδρα του συνήθως τα παίρνει τα παιχνίδια αλλά φτύνει αίμα…Πχ. Με Καόδ, Ελευσίνα (που είναι οι δύο χειρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα) νίκησε στο τέλος-τέλος…Και με Ίκαρο στο τέλος..Έτσι ελπίζουμε..Oπως ειπες και πανω προσοχη στα ριμπαουντ και στον ρυθμό γιατί άμα μας πάρει η κατηφόρα δεν θα σταματήσει…Πάντως αυτή η νίκη θα είναι πολύ σημαντική για λόγους βαθμολογίας, ψυχολογίας..θα έχεις την ευκαιρία για καμία ήττα που δεν υπολόγιζες….Πάντως θεωρώ ότι είναι πιο εφικτό το διπλό αυτό από ότι με Πάοκ (όχι πως έχουμε βέβαια και παρά πολλές πιθανότητες να κάνουμε κάποιο η το ότι ντε και καλά θα κάνουμε ένα).