pao-po1

 

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δε μας ταιριάζει.

Κάθε φορά που τον πετυχαίνουμε έχουμε την ίδια ιστορία. Είναι μια ομάδα που μας κάνει να παίζουμε άσχημα , όχι μόνο φέτος , αλλά γενικά.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα και με τον τραυματισμό του Χάγκινς , ελπίζω απλά σε μια νίκη στη σειρά και θα ήθελα να είμαστε ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια μας στην Αθήνα.

Για να δούμε…

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Οι αποδεσμεύσεις του Κούζμιτς και Παβλοβιτς σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς του Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννη , δημιουργούν κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήταν καλύτερα κι εμείς να είχαμε κι εμείς τον Χάγκινς , αλλά έστω κι έτσι , η θέση 3 και 5 του Παναθηναϊκού είναι περισσότερο ευάλωτες από πριν.

Φυσικά , επέστρεψε ο Παπάς , ο οποίος  σεληνιάζεται όταν βλέπει Άρη. Σκεφτείτε πως ο μέσος όρος του στην Α1 είναι 9,3 πόντοι και απέναντι στον Άρη ( 14 παιχνίδια ) έχει 14,6 !

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Παναθηναικός

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Παναθηναικός

SHOTCHART

chart (1)

chart

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

0-8

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

κατ αρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε ολους εδω στο blog να εχουμε ολοι υγεια και αισιοδοξια…
στα του παιχνιδιου πολυ δυσκολα παιχνιδια. εχεις δικιο δεν μας ταιριαζει ο παναθηναικος. πιστευω ομως οτι πλεον χωρις αγχος μπορουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι. αυτο που φοβαμαι ειναι τα νεκρα 3λεπτα που κανουμε και συνηθως αυτα δινουν ενα 10-0 στον αντιπαλο.
θελω να δω εναν αλλον μακνιλ γιατι περα απο το αμυντικο κομματι που ειναι σταθερη αξια στην επιθεση τωρα τελευταια ειναι μετριος.
εννοειτε κοεν και σιμτσακ πρεπει να καλυψουν το κενο του χαγκινς.
υγ. και κατι για την κουβεντα που εγινε στο topic για τον λασκαρη και οσα ειπε στο goal.
δυστηχως οτι και να γινει στην σειρα με τον παναθηναικο ο πριφτης θα την πληρωσει
αν χασουμε το ματς στον ποντο θα τον κραξουμε γιατι αν ειχε παρει εναν παιχτη θα το ειχαμε παρει
αν χασουμε με 20 θα τον κραξουμε γιατι αφησε την ομαδα απροστατευτη
μονο αν κερδισουμε την γλυτωνει πραγμα που το βλεπω δυσκολο οποτε πριφτη την εκατσες την βαρκα που λεει και ο λαος.

experience

Χρόνια πολλά. Και να κερδίσουμε θα είμαστε τυχεροί και δε θα είναι λόγω Πρίφτη μην ανησυχείς. Τώρα σοβαρά, μόνο αν κερδίσουμε θα έχει τύχη ο Πρίφτης στον Άρη, αλήθεια; Για τον Μακνιλ έχεις δίκιο, δε φτάνει μόνο η άμυνα, θέλουμε και σκορ, δεν έχουμε πολλούς σκόρερ.

GOUNAS1914

Για την κριτική που του γίνεται το είπα και όχι αν παίζει την θέση του

Jim Patras

Χρόνια πολλά Γούνα..Είσαι επιεικής γράφοντας΄΄στην επίθεση τώρα τελευταία είναι μέτριος΄΄.

gerorge

Για το “τώρα τελευταία” ή για το μέτριος ειναι επιεικής;

Jim Patras

Για αμφότερα..Τώρα είναι κακός,όπως στην αρχή..Κάπου στη μέση ήταν μετριότατος..
Στα 3 μάτς απέναντι σε παναθην.είχε εντός παιδιάς:3/12,6/16 & το τρομακτίκο 4/17(με τη σειρά που πραγματοποίηθηκαν)..Συνολ.13/45 29%.Τουτέστιν δεν προέκυψε τώρα η αστοχία…

Toby B

Έχεις δίκιο για τα ποσοστά του Μακνήλ και το ότι είναι γενικά άστοχος, ενώ παίρνει και πολλές τραβηγμένες προσπάθειες. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη. Είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ, και όταν λέω πολύ σε παραπέμπω στο παιχνίδι στο Καζάν στο οποίο έπαιξε 41!!! λεπτά. Παίζει σκυλίσια άμυνα, βοηθάει και στην οργάνωση και είναι από τους λίγους που δεν κρύβονται. Όταν η μπάλα καίει θα την πάρει να κάνει προσπάθεια. Μπορεί να την χάσει ή να την βάλει, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως δεν διστάζει να χαραμίσει ποσοστά για να μην μείνει η μπάλα στα χέρια. Επιπλέον, σε μία νορμαλ κατάσταση οπου υπάρχει κανονικό τριάρι στην ομάδα και όχι ένας 35χρονος με προβλήματα στα πόδια (σέβομαι τον Μιχάλη αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα για το παρακάτω βήμα) ή ένα ασσόδυο χωρίς σούτ που απλά λόγω ύψους θέλουμε να παίξει forward (προσπαθεί ο Σπύρος αλλά φτάνει σιγά σιγά στο ταβάνι του), ο Μακνήλ θα παίρνει και λιγότερες προσπάθειες και πιο ορθολογικές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ηγέτη. Απλά έχει 3-4 παίκτες που ανάλογα με τη μέρα είναι mvp. Ωστόσο, ότι και να γίνει, όσο χάλια και αν του πάει το παιχνίδι επιθετικά, είναι πάντα χρήσιμος σε άμυνα, οργάνωση και κάποιες φορές σε ριμπάουντ.

gerorge

Αφήνουμε την ρακέτα κλείνουμε το τρίποντο και ελπίζουμε ότι ο πεδουλακης στο ενδιάμεσο δεν θα έμαθε αλλο επιθετικό σύστημα εκτός απο τα τριποντα. Απο εκει και πέρα ο κοεν πρέπει να παίξει στα πόδια τον ραντουλιτσα και με πλάτη (οσο μπορεί) τον χαντερ. Ο γουαιτ δυστυχώς θα ειναι εξαφανισμένος αφού ο γκιστ τον εξουδετερώνει οποτε πρέπει να συμβάλλουν όλοι οι παικτες στο σκοράρισμα. Απο εκει και πέρα ελπίζω να δείξουμε ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και αν μας κάτσει γιατι να μην κυνηγήσουμε κάτι παραπανω.

Jim Patras

Λογικά θα δούμε λιγότερο τον Σέρβο στο παρκέ &αρκετά τους Gist,Φώτση μαζί στην 5άδα δεδομένου ότι ο Πεδουλ.αρέσκεται να χρησιμοποιεί τον 1ο στη θέση center.
Όσον αφορά την περιφέρεια των αντιπάλων είχαμε τεράστιο πρόβλημα με Feldeine πόσω μάλλον τώρα που υπάρχουν &οι Παππάς,Williams &Haynes..

gerorge

Αν παίξει με φωτση ο πεδουλακης θα μας κανει δώρο μια εμφάνιση του γουαιτ. Και τυφλός είδε ότι ο γουαιτ απέναντι στον γκιστ δεν μπορεί αφού δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αθλητικά του προσόντα.

experience

Επειδή έχει τύχει να δω αρκετά ευρωπαικά παιχνίδια του παο φέτος η εμφάνισή του Φελντειν με μας στον ημιτελικό ήταν μακράν η καλύτερή του φέτος, άντε μη τα πάρω τώρα. Μάλλον ο Πρίφτης θα βάλει και περισσότερο Τσούπκοβιτς, ελπίζω να δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά. Το ποστάρισμά του πάντως είναι τελείως άτσαλο. Για το Χάγκινς δεν ξέρω, δεν πολυκλαίω, τον θεωρώ μέτριο παίκτη χωρίς κινήσεις και μέτριο εώς αρνητικό σε πολλά ματς φέτος. Δεν τα έχω βάψει και μαύρα που δε θα παίξει.

gerorge

Αν υπήρχε αντικαταςτατης ουτε εμένα θα με πείραζε αλλα τώρα θεωρείται πρόβλημα. Για τον τσουπκο το χω ξαναπεί. Φαίνεται τοσο άμπαλος όταν ποστάρει που μπουρδουκλωνεται και κερδίζει φαουλ. Κάτι ειναι και αυτο.

experience

Θα δούμε πως θα πάει, ο Κοέν πάντως πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάποια από αυτή τη δουλειά. Εξαρτάται και από την απόδοση των άλλων, με 10% ευστοχία Μακνίλ μάλλον δεν μπορείς να πας και πολύ μακριά.

Toby B

Η λογική λέει zone press που καταλήγει σε ζώνη με συχνές αλλαγές για να έχουμε πάντα φρέσκους παίκτες. Πάμε χωρίς άγχος να παίξουμε τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα και τουλάχιστον να έχουμε κάποιες γερές προπονήσεις και δοκιμές για τη σειρά με Άεκ. Μακάρι να μπορέσουμε να νικήσουμε ένα παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Είναι θέμα κύρους και μία επιπλέον χαρά στον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια. Επίσης, θα δώσουμε και λίγες μέρες στον Χάγκινς μήπως και μπορέσει να παίξει κάποιο παιχνίδι με την Άεκ. Ξέρει κανείς αν ισχύει το συνολικά 3 εβδομάδες εκτός για τον Αμερικάνο? Άν όντως ισχύει μπορεί να προλάβει και όλη τη σειρά.

Ryan Stack

Δύσκολα τα πράγματα,να πω την αλήθεια θα προτιμούσα τον Ολυμπιακό ο οποίος μας ταιριάζει πιο πολύ σαν ομάδα και παραδοσιακά κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις στο Σεφ παρά στο Οάκα.Με την απώλεια του Χάγκινς είμαστε υπερβολικά γυμνοί κοντά στο καλάθι και το μόνο ευτύχημα είναι ότι και ο Παναθηναϊκός έχει ουσιαστικά μόνο τον Ραντούλιτσα κλασσικό πεντάρι(ούτε ο Χάντερ μπορεί να θεωρηθεί πεντάρι,ενώ είναι τραυματίας ο Παπαγιάννης).Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετά τον Γκιστ στο 5,κάτι που μας βολεύει γιατί μπορούν να τον ματσάρουν καλύτερα και ο Κοέν και ο Γουάιτ.Από κει και πέρα όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι στο χέρι μας και αν αρχίσουν να μπαίνουν τα τρίποντα τους(έχουν πράγματι πληρέστατη περιφέρεια + Φώτση και Γκιστ),προβλέπω μια επανάληψη των 2 προηγούμενων παιχνιδιών.Για να έχουμε ελπίδες τουλάχιστον να τους κοντράρουμε πρέπει να έχουν ποσοστά ανάλογα με αυτά που είχαν στους αγώνες με Άεκ και Πάοκ (6-15,8-28)

tnt

Καλημέρα σε όλους. Βλέπω απο αισιοδοξία είμαστε φουλ. Όπως και απο πίστη στην ομάδα. Καταλαβαίνω για πολλούς είναι ίσως και μάταιο να κατεβούμε να παίξουμε. Το ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς δεν συζητείται. Οποτε τι κάνουμε? Εγω λέω να φορέσουμε τη φανέλα του μεγάλου Bill Laimbeer αλλά και των Anthony Mason, John Starks, Charles Oakley, Karl Malone και τουλαχιστον να τους δωσαμε ενα χερι γερο ξυλο (μπασκετικο) μέσα στο σπίτι τους. Αφου όλοι πιστέυετε τόσο πολύ στην ήττα τουλάχιστον να κάνουμε κάπως αισθητή την παρουσία μας. Και που ξέρεις. Ισως τους εκνευρίσουμε αρκετά ωστέ να χάσουν την ισορροπία τους και το ρυθμό τους. Γιατί μόνο έτσι έχουμε ελπίδες έστω και για μία νικη. Βαρέθηκα να χάνω με τσάι και συμπάθειο