Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., ανακοινώνει ότι τίθεται προς διάθεση πακέτο εισιτηρίων για τη β’ φάση του Eurocup, η οποία περιλαμβάνει τρεις εντός έδρας αγώνες: Με τη Neptunas Klaipeda, την Alba Berlin και την ΕΑ7 Emporio Αrmani Milan.

Οι κάτοχοι του πακέτου μπορούν να παρακολουθήσουν τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με μειωμένες τιμές, σε σχέση με τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων. Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τη συνέχεια του Eurocup, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν τις θέσεις τους αυστηρά μέχρι τις 04/01/2016. Στη συνέχεια οι θέσεις θα είναι ελεύθερες για όλους τους φίλους του ΑΡΗ.

Επίσης, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά το πακέτο εισιτηρίων από τη σελίδα viva.gr, από αύριο Τρίτη στις 12:00, αλλά και τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές του πακέτου εισιτηρίων

ΘΥΡΕΣ

ΤΙΜΗ

5-6

25€

7-8-9-10

35€

1-2-3-4

50€

Παιδικό (6-12 ετών, για όλες τις θύρες πλην 5-6)

15€

Πηγή: Πακετο εισιτηριων για το Last 32 του Eurocup | Aris BC Official

Εγώ θα πάρω…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Αυτό τι είναι, παίρνεις 3 εισιτήρια ή ένα σαν διαρκείας για 3 αγώνες;

tolis.prodigy

Συμφερει γιατι εκει που θα εδινες 45 και για τα 3 ματς τωρα δινεις 25 και δεν θα χρειαζεται να ψαχνεις να βρεις καθε φορα εισιτηριο 😉

giannisaris81

Μιλαμε μονο για πακετα?Για εναν μονο αγωνα μπορω να παρω η θα βγουν πιο μετα?
Σε αυτη τη περιπτωση ποσες μερες πριν βγαινουν περιπου απο καθε αγωνα?