ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΤΑΡΗΣ


2EB39127-0316-4C51-BD5F-0EBDA1969971flexible

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Τάταρη (05.02.1998, 2.04μ.) από τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο 18χρονος σέντερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, θα παραχωρηθεί για την φετινή σεζόν (2016-17) ως δανεικός στους Μαχητές Πεύκων.

Για πόσα χρόνια όμως;

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Καλώς ήρθε! Καλοτυχος! Μακάρι να εξελιχθεί και να κάνει μία πετυχημένη καριέρα με τη φανέλα της ομάδας μας! Οποιος γνωρίζει στοιχεία για τον παίκτη ας μας διαφωτίσει. Τι μπορούμε να περιμένουμε;

Pippo

Jim? Κανένα σχόλιο για το παιδί;

Jim Patras

Κατ΄αρχάς τον έχω δει ελάχιστες φορές σε αντίθεση με τον Δίπλαρο οπότε δεν έχω πλήρη είκονα.Δεδομένου ότι τους χωρίζουν μόνο λίγοι μήνες μπόρω να πω ότι αν ο Νίκος χρειάζεται αρκετή δουλειά,ο Σάκης χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά για να μπορέσει να βρει ρόλο στον ΑΡΗ κάποια στιγμή..
.Ήρθε το 2013 από την Ηλεία στην Πάτρα..Πήγε πολύ καλά τον 1ο χρόνο στη θυγατρική του Απολλώνα και ήταν 5δάτος τότε στην Εθνική παίδων και 20+συμμετοχές..Το 2014-15 ήταν παράλληλα μέλος της 1ης ομάδας του Απόλλωνα και κάποιες φορές είχε συμπεριληφθεί στη 12άδα,δίχως όμως να πάρει χρόνο πέρα από 1΄ στην Αμαλιάδα..Ωστόσο με τη 2η ομάδα τα πήγαινε καλά &η κλήση του στην Εθν.εφήβων έμοιαζε σίγουρη όμως ένας τραυματισμός την άνοιξη του 2015 τον άφησε εκτός από την ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο..Επανήλθε πέρυσι αλλά στον Απόλλωνα δεν έπαιξε παρά μόνο στην Απολλωνιάδα που βρίσκεται στη 2η κατηγ.του τοπικού πρωταθλήματος οπότε δεν μπορούν να εξαχθούν σοβαρά συμπεράσματα..Ένα αρνητικό στοιχείο ότι είναι τεμπελάκος..Ίσως η αλλαγή περιβάλλοντος &ότι θα βρίσκεται υπό τη σκέπη ενός μεγάλου συλλόγου τον κάνουν να στρωθεί στη δουλειά ώστε ν΄αναδείξει το ταλέντο του..