Τρεις μεγάλοι παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του ΑΡΗ. Λευτέρης Σούμποτιτς, Βασίλης Λυπηρίδης και Μιχάλης Μισούνοφ μίλησαν στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» για το χθες, το σήμερα και το αύριο του μπασκετικού ΑΡΗ.

Πηγή: Παιδιά ενός ανώτερου Θεού (pics) | AllAboutARIS.com

Δε λένε και κάτι σπουδαίο , αλλά είναι ωραίο το trip down memory lane…

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Συγκινητικό!

Αγόρι μου…Συγκινήθηκες,έ; Είδες που ο φίλος μας ο Λευτεράκης τό’χει πάρει σοβαρά;

Πάντως αν το έχει πάρει σοβαρά τότε έχουν πλάκα οι δηλώσεις του Μισκο για τον Πριφτη που τον ψιλοαποθεωνει όντας σε άλλο μήκος κύματος.
Λες να προοριζουμε τον Σούμποτιτς για τα τμήματα υποδομής και να ψάχνουμε τρόπο να του το πούμε;

Jim Patras

Περισσότερη πλάκα έχει ο χαρακτηρισμός που αποδιδει στον Δ.Πρίφτη ΄΄πολύ καλό παιδί΄΄..Άντε ν΄ανταποδώσει τώρα για τον Μισούνοφ…

Kostaris

Παίρνοντας πάσα από το “πολύ καλό παιδί” π λέει για τον Πρίφτη, έχει μια πολύ ωραία ανάλυση με θέμα “υπόθεση Δημήτρης Πρίφτης”, εμπεριστατωμένη ανάλυση, εμένα προσωπικά με καλύπτει, στο badbasketball, αλλά δεν ξέρω να ανεβάζω άρθρο, χαχαχαχα!

Kostaris

Tutotial, δηλαδή;άμα σου λέω είμαι άσχετος!!!!!
Τεσπά, αν θες με κατευθύνεις με το tutorial, αλλά δεν θα το ανεβάσω το άρθρο, όχι γιατι μιλάει για τον Πρίφτη, αλλά γιατί κατάλαβα ότι σ ενοχλει(αν κ έχουν ανέβει παρόμοια άρθρα από άλλα σάιτ, μπλογκς,π.χ. basketballguru, hoopfellas, κ.λ.π. κ δεν αντεδρασες ετσι, το σέβομαι όμως)….