Παίκτης του Άρη είναι εδώ και λίγη ώρα ο Ολιβιέρ Χάνλαν, καθώς έβαλε την υπογραφή στο συμβόλαιο που του πρότειναν οι κίτρινοι και πλέον η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόλις αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών!

Πηγή: Παίκτης του Άρη ο Χάνλαν, υπέγραψε το συμβόλαιό του!

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Αυτός λογικά μπορεί να ανακοινωθεί, δύο χρόνια έχει Ελλάδα, δηλαδή πριν τα Μπαν!!!

CPH

Δεν ξερω με τι χρήματα υπέγραψε (εννοώντας αν καταλαμβάνει πολύ μεγάλο μέρος του budget), αλλα ειναι εξαιρετικός παίχτης για την Α1!!
Θεωρώ ότι σαν μονάδα, θα είναι οτι καλύτερο έχει περάσει στην ομάδα μετα τη σεζόν των Okaro και Mcneil!

dammys

Καλησπέρα!
Είναι πολύ καλός παίκτης , αλλά δυστυχώς φέτος αλλάζει όλη η λογική της ομάδας…Πάμε για 6 Αμερικανούς λαχεία και 6 Έλληνες ρολίστες δηλ λογική Λαυρίου …Να θυμηθούμε όμως ότι πέρσι μας έσωσαν οι -ιτς που είχαν φάει το ελληνικό πρωτάθλημα με το κουτάλι…Δυστυχώς δεν έχω δει ποτέ 3 Αμερικανούς να παίζουν καλά σε έναν αγώνα…και δυστυχώς οι Έλληνες μας δεν μπορούν να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους…
Δείτε τον Ηρακλή που προσπάθησε πέρσι να κάνει ότι θέλουμε να κάνουμε εμείς φέτος + Καββαδά που είχε…πάτωσε και άλλαξε 3 προπονητές και 5-6 Αμερικανούς. Φέτος εφαρμόζει τη περσινή δική μας συνταγή δηλ. Έλληνες καλούς όπως Κουζέλογλου,Παπαδάκης,Αγραβάνης μικρός, Βουγιούκας (τον θέλουν)
Το μόνο θετικό που βλέπω η δυνατότητα να αλλάξουμε αμερικανούς αν δεν πιάσουν και το μικρό μπάτζετ…
Αυτά και εύχομαι να σβήσουν γρήγορα οι φωτιές και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού…