Τις τελευταίες ώρες τρέχει η διαδικασία αποδέσμευσης των μελών της αιρετής διοίκησης καθώς πρέπει να προηγηθεί της αίτησης στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτή θα απαρτίζεται από τους Χάρη Παπαγεωργίου, Λευτέρη Αρβανίτη, Τάσο Μωϋσιάδη, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και Σωτήρη Κιοσέλογλου. Επί της ουσίας όμως, ήδη έπιασε δουλειά καθώς σε καθημερινή βάση προκύπτουν ένα σωρό υποχρεώσεις από τη διοίκηση Γουλιέλμου.

Μέσα σ’ αυτές είναι και η κάλυψη της εγγυητικής επιταγής των 60.000 ευρώ η οποία κατέπεσε έπειτα από την αίτηση που κατέθεσαν πρώην παίκτες αλλά και πιστωτές της ομάδας. Το περιθώριο κάλυψης δεν υπερβαίνει τις 15 ημέρες και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από τη στιγμή που απορροφάται το ποσό από τους πιστωτές. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει εντός του τρέχοντος έτους να καλύψουν την εγγυητική.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν εξυπηρετούνται οι δόσεις απέναντι στους πιστωτές με τους οποίους έγιναν διακανονισμοί για την άρση του ban πράγμα που σημαίνει ότι αν εντός των επόμενων επτά ημερών δεν καταβληθούν χρήματα, τα ban θα αυξηθούν από τα δύο υπάρχοντα. Ταυτόχρονα, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών έχουν να λαμβάνουν χρήματα δύο μηνών και κυρίως οι ξένοι παίκτες ήδη ενημέρωσαν ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν υπομονή για πολλές ημέρες ακόμη.

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό το επίπεδο δυσκολίας της κατάστασης καθώς πέραν της περιορισμένης οικονομικής δυνατότητας, οι «κίτρινοι» δεν έχουν και χρόνο…

Πηγή: Πίεση από τους πιστωτές στον Άρη και σαφάρι για χρήματα | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Σαφάρι οκ , αλλά μέσα στον μήνα θα μπουν 2 δόσεις τηλεοπτικών , έχουμε κεντρικό χορηγό , άλλους μικρότερους χορηγούς , δεν είναι έσοδα αυτά; Ελπίζω να μη μιλάει για εξτρά χρήματα…

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Γενικά είναι πολύ περίεργη όλη αυτή η κατάσταση. Όλοι και όλα απλήρωτα. Από τα μπαν κάνεις δε πήρε 2η δόση. Από τα συμβολαια εκτός του Μόρις το ίδιο. 99 απλήρωτο. Εφορία ΙΚΑ το ιδιο. Είναι λες και από το Σεπτέμβρη και μετά δε εισέπραξε η ΚΑΕ ούτε 1 €.

Dom

Δε νομίζω να μιλάει για έξτρα λεφτά. Και οι διακανονισμοί για τα μπαν δεν είναι πολλά, νομίζω κανένα εικοσαρικο πρέπει να είναι. Θα μου πεις λίγο το ένα λίγο το άλλο μαζεύονται.. Πιστεύω ότι γνωρίζουν τι χρειάζεται άμεσα και θα τα κανονίσουν παντως…

Nick the Greek

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι από λόγια και υποσχέσεις ο δικηγόρος ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από τον Άρη . Κατάφερε να πείσει, χωρίς να έχει δεκάρα τσακιστή, τους πρώην παίκτες ότι θα πάρουν τα χρωστούμενα και έτσι έσβησε τα μπαν. Ήλπιζε ότι θα το παίζει προεδραρα καλύπτοντας τις ανάγκες της ομάδας μόνο με τα έσοδα αλλά την πάτησε και πριν τον πνίξει η φουρτούνα αποφάσισε να εγκαταλείψει το μισό βουλιαγμένο καράβι.

dorian gray

χα χα, σωστός!