Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έστειλε σήμερα (22/7) στον Α.Σ. οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, τα οποία θα παρατεθούν στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, στις 20:00.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία που έστειλε η ΚΑΕ στον Α.Σ. είναι αυτά που μπορούν να φανούν και στον ισολογισμό της εταιρίας. Ο Ερασιτέχνης είχε ζητήσει αναλυτικά στοιχεία της ΚΑΕ, αναφορικά με τις οφειλές και τα δεδομένα και μένει να φανεί θα κάνει κάποιο νέο αίτημα, ως μέτοχος της εταιρίας και θεματοφύλακας του συλλόγου, για να τα πάρει στα χέρια του.

Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητηθεί στην αποψινή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, στην ενότητα «αποφάσεις για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ» που ανακοινώθηκε από τον Α.Σ.

Πηγή: Πήρε (τα δημόσια) οικονομικά στοιχεία ο Α.Σ. από την ΚΑΕ | AllAboutARIS.com

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Τι σημαίνει δημόσια;

Ποσο μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα;

Sam Vincent

Μάλλον σημαίνει πως τα οικ. στοιχεία μιας ΑΕ ,εφόσον επιβάλλεται από τον νόμο η δημοσίευση τους ,είναι δημόσια . Μια είδηση που μόνο στον Άρη θα αποτελούσε “είδηση”.

ChrisSiak

Άρα ότι είναι να φανεί φαίνεται. Δεν μπορεί να αποκρύψει κάτι ο Γουιλ. Κ ο ερασιτέχνης δε μπορεί να πει «δεν γνωρίζαμε».

ChrisSiak

Άρα ουσιαστικά δεν φαίνεται τίποτα. Μια τρύπα στο νερό.

ChrisSiak

Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε ερασιτέχνη όνομα και πραμα.

Sam Vincent

Μπορεί όμως να πει (ο ερασιτέχνης) πως δεν συμφωνεί …

ChrisSiak

Νομίζω πως το μόνο που μπορεί να κανει-εκτός από το να κωλυσιεργεί-είναι να πάει δικαστικά. Και άλλος χαμένος χρόνος δηλαδή.

Play it again Sam κολλάει απίστευτα εδώ.

Sam Vincent

Νομίζω πως δεν μπορεί να παει δικαστικά . Ο Γουιλ έδωσε στον ΑΣ έναν ισολογισμό υπογεγραμμένο από ορκωτούς . Ο Ισολογισμός αυτός θα εγκριθεί και απο το Δ.Σ. της ΚΑΕ έστω και με κάποιες παρατηρήσεις . Ο ΑΣ θα εκφράσει παρατηρήσεις . Αν υπήρχαν στοιχεία που είχαν οσμή ατασθαλίας οι ορκωτοί θα το έγραφαν στις παρατηρήσεις του και τότε το θέμα θα πήγαινε εισαγγελέα . Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το ξέραμε .

SAKLEFORD

Οτι μπαινω τελη Ιουλιου basketballaris μπας κ διαβασω καμμια ειδηση για τις ….φετινες μεταγραφες της ομαδας.. Τα λεει ολα για τη φαση ξηρασιας που περναμε