Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ πριν από λίγο αποκτήθηκε για τρία χρόνια ο διεθνής -με τις μικρές ομάδες- Σέρβος Ντράγκαν Λάμποβιτς. Πρόκειται για ένα 4-5αρι 22 χρονών με ύψος 2,07. Από μία αρχική έρευνα δείχνει παίκτης που απειλεί και από το τρίποντο (Σέρβος είναι) και έχει έφεση στο ριμπάουντ. Φέτος δεν αγωνιζόταν αρκετά αφού η ομάδα του τον θεωρούσε ξένο σώμα.

Με την άφιξη του λογικά θα δηλωθεί ο Κλαρκ ως Αμερικάνος για να χωρέσει και αυτός. Χρόνια τώρα περιμέναμε μια στροφή στην Γιουγκοσλαβική σχολή, ελπίζω να μας οδηγήσει σε επιτυχίες.

Είναι ένας παίκτης που είναι δυνατός και δε φοβάται την επαφή μέσα στην ρακέτα .
Ότι διάβασα για αυτόν μιλάει για το πολύ καλό μπασκετικό του IQ και για την ικανότητα του στον επιθετικό τομέα .
Το νούμερα του δείχνουν ότι παίρνει ριμπάουντ ( έχει ανά 40λεπτα αγώνα μ.ο. περισσότερα από ότι ο Μπετς ή ο Ντικούδης στην καριέρα τους ) και είναι ένας τομέας που πρέπει να μας βοηθήσει .

Το ποσοστό του στα τρίποντα είναι κοντά στο 39% και αυτό είναι μια χαρά για 4αρι . Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι βαράει πολλά . Περίπου το 40% των σουτ του είναι τρίποντα . Τα βάζει βέβαια αλλά θα ήθελα ο ψηλός μας να παίζει μέσα στο καλάθι .

Πάντως με χαροποιεί που κλείσαμε έναν 22χρονο Σέρβο για 3 χρόνια . Μπορεί η εξέλιξη του να μην ήταν αυτή που όλοι περιμένανε , αλλά είναι ακόμα μικρός και στον Άρη έχουμε την τάση να φτιάχνουμε καριέρες .

* Ένα μικρό παράπονο είναι ότι μπορούμε να εμπιστευόμαστε δυο 20χρονους Σέρβους για να δέσουν την ομάδα , αλλά τον 23χρονο Σκορδίλη τον έχουμε ακόμα ταλέντο και άπειρο … Το ίδιο και τον Μούρτο (19)- Δε λέω κάτι για τον Χρυσικόπουλο γιατί αυτός είναι και πιο μικρός . Ας δείξουμε λίγο εμπιστοσύνη και σε αυτούς . Δε λέω ότι θα είναι καλύτεροι , αλλά λίγο παραπάνω χρόνο θα τον άξιζαν .