Πέτγουεϊ: «Όνειρό μου να παίξω στην Ευρωλίγκα».
Ξεχωρίζεις κάποιον καλλιτέχνη ή κάποιο τραγούδι;
Σίγουρα. Το πρώτο τραγούδι που μου άρεσε πολύ και έμαθα να το λέω είναι το “Ώρες-Ώρες” του Αντύπα. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής.
-Η Ελλάδα σου αρέσει;
Εννοείται πως μου αρέσει η Ελλάδα. Την αγαπώ. Και το Ρέθυμνο και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, Θεσσαλονίκη δεν έχω ζήσει, ωστόσο την έχω επισκεφτεί αρκετές φορές.
Έτοιμος για τον Άρη είναι…έτοιμος!
Φοβερός….πολύ καλή χρονιά! όχι βέβαια πως υπάρχει περίπτωση αλλά…έχουμε δικαίωμα να τον κάνουμε μεταγραφή ? ( αυτό λέγεται δικαίωμα στο όνειρο 🙂 ) Θα ήταν ωραίο να κάνεις ένα αρθρο με τις πιθανές μεταγραφες ξένων – Ελλήνων για του χρόνου ,είναι λιγο πρώιμο βέβαια !
Ευχαριστώ !
Θα ήταν τέλειος ο Πετγουέι στην Αριανάρα! Απο τους παίκτες που τραβάνε κόσμο στον γήπεδο (δεν είναι και πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα…) αλλά βλέπω το όνειρο του για ομάδα της Ευρωλίγκα να γίνεται πραγματικότητα φέτος μετά από την τόσο καλή χρονιά.
Προσωπικά μου αρέσει και ο Κ.ΕΖΙΟΥΚΟΥ του Πανελευσινιακού, που σαφώς και είναι πολύ προσιτή περίπτωση.
Είχε κάνει και πολύ καλό ματς μέσα στο παλέ…
Καλή δύναμη και λίγο τύχη στα παιδιά αύριο, να συνεχίσει η πολύ θετική πορεία στο τέλος και να μείνει
παρακαταθήκη για του χρόνου!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ έχει ήδη κλείσει στην Μπάμπεργκ. Είναι πάντως από τους ελάχιστους αμερικάνους που έχουμε δικαίωμα να αποκτήσουμε.
Θα ήταν πολύ καλό Night να κάνεις και πάλι όταν μπορέσεις μια λίστα με τους παίκτες που μπορούμε να αποκτήσουμε όσο ισχύει το μπαν.
Θα την κάνω τη λίστα να είστε σίγουροι. Το θέμα είναι τι παίκτες θα μπορούμε να πάρουμε. Αν είχε δίκιο ο Μουρελής και μπορούμε να πάρουμε παίκτες που είχαν την ελευθέρας τους στην Ελλάδα πριν από τον Γενάρη του 12 , τότε δε θα είναι και μεγάλη η λίστα.
Αν ισχύει αυτό που νομίζαμε πριν – πως απλά θα μπορούμε να πάρουμε παίκτες που η ελευθέρας τους είναι εδώ αυτό το καλοκαίρι – τότε θα έχουμε πολλές και καλές επιλογές.
Πάντως η πληροφορία πως ο Πανιώνιος υπέγραψε τον ΜακΚόλουμ , του Απόλλωνα , δείχνει πως η δεύτερη περίπτωση ισχύει.
Ο Πανιώνιος είναι τιμωρημένος από τη FIBA από τον Ιούλιο του 12. Ο ΜακΚόλουμ ήρθε στον Απόλλωνα , Σεπτέμβριο του 12.
Αν τον έχει υπογράψει ο Πανιώνιος δυο τινά συμβαίνουν. Ή πιστεύει πως δε θα είναι τιμωρημένος μέχρι την έναρξη της χρονιάς 2013-2014 ή πως μπορεί να υπογράψει παίκτες που η ελευθέρας τους είναι στην Ελλάδα , τη στιγμή της μεταγραφής.
https://www.fiba.com/downloads/v3_expe/bat/FIBA_Agent-Ban-on-Int-Trans-20110819.pdf
Διαβάστε στην 2η σελίδα το 71.
Δυστυχώς μπορούμε να πάρουμε μόνο ξένους που έπαιζαν πριν τις 25/1/12 και συνεχίζουν να παίζουν στην Ελλάδα.