Πέμπτη μεσημέρι στο Πράβετς ο Μπάκνερ

Ο Μπάκνερ ζήτησε και πήρε κάποιες μέρες άδεια για να δει τα παιδιά του και να πακετάρει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη. Θα ενσωματωθεί από το απόγευμα της Πέμπτης στις προπονήσεις του Άρη, και λογικά θα του δοθεί από τον Δημήτρη Πρίφτη κάποιος χρόνος συμμετοχής στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, με την Λουκόιλ.

Ε ε έρχεται

21 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
καπετάν Κανένας

Απ’αυτό συμπεραίνουμε ότι η οικογένεια θα μείνει πίσω;Καλό ή κακό αυτό;Ελπίζω να μην τον επηρεάσει.

Kyriakouleas

γιατί ρε καπετάνιε, εσύ άμα τα ξιδεύεις με το βαπόρι, κουβαλάς και την οικογένεια μαζί;;;

καπετάν Κανένας

Εγώ ρε οδηγώ φρεγάτα!Και που κ που και κανα υποβρύχιο!Εννοώ θα είναι μαζί του το χειμώνα η οικογένεια; Αν όχι,λειτουργεί διαφορετικά για κάθε άνθρωπο/παίκτη η απόστασ:Μπορεί να μαραζώσει ή να τσιλιμπουρδίζει….κακά κ τα δύο(στο γήπεδο εννοώ).Μπορεί όμως κ να νοιώθει απελευθερωμένος κ να λύνεται στο παρκέ.Έχει κάτι πολύ…bossy αφροαμερικάνες στο Αμέρικα!!!

Kyriakouleas

τόσο καιρό σε κινα και τουρκία, θα χει μπει στο πετσί του ρόλου…εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του, θα πήγαινα πρώτος, να δω πως είναι το μέρος, η ζωή, οι συνθήκες κλπ, και μετά θα ριχνα σύρμα στο τσούρμο….τέλος πρέπει να σημειώσω, οτι κι αυτός από οκτώβρη, σε φρεγατα θα καπετανεύει 🙂

καπετάν Κανένας

Το τελευταίο δεν τό’πιασα!…

Jim Patras

Λογικά εννοεί ότι ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλο καράβι,τύπου φρεγάτας..

καπετάν Κανένας

Ευχαριστώ Jim, αλλά απαιτώ να βγεί ο ίδιος ο Κυριακουλέας να επιβεβαιώσει!!! Άλλα καπετανιλίκια εγώ δεν δέχομαι,ακόμα κ αν μιλάμε για αγριωπούς γίγαντες αφρικανικής καταγωγής !

Kyriakouleas

ο τζίμης το πιασε…μιλάμε για τον σεντερ της ναυαρχίδας του ελληνικού μπάσκετ (τι είπα ρε!!!)

καπετάν Κανένας

Κι αυτός ως σέντερ είναι το ακρόπρωρο,ε;Μόνο που αντί για γοργόνα,το πολεμικό ΑΡΗΣ θα’χει τον Μπάκνερ!..Ρίξτε μια ματιά εδώ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%B7%CF%82_(%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%BF)

Kyriakouleas

ε, όχι και βρίκιο….πάντως η ιδέα του ακροπρωρου, με ενθουσιάζει, αλλά όχι γοργόνες κλπ @#@#ριές…κάτι σε τέτοιο ίσως;;;; comment image)…να περνάμε και κανά μηνυμα, ε;;

καπετάν Κανένας

Είδες όμως τί έκανε…Φαλάγγι τους πήρε όλους,μόνος! ΑΡΗΣ ο Τουρκοφάγος!!! Από τότε κρατάει…

Kyriakouleas

τώρα θυμήθηκα…όντως, το έχω και σε γραμματόσημο, χωρίς τον μπάκνερ, όμως…είχε βγει μια σειρά, όταν αυτός δεν υπήρχε ούτε στα σχέδια

καπετάν Κανένας

Τώρα τί μήνυμα ήθελες να περάσεις εσύ ασχολιάστο,σημασία όμως έχει αδερφέ,οτι μπορεί @#@#ριές να μην ήθελες,αλλά κοτζαμ @#ά#ρι τομόστραρες εδω πέρα.

καπετάν Κανένας

Ηρεμία;Μα δεν μαλώνουμε Night!Απλώς εκάλεσα τον φίλτατο στην τάξη, καθώς εξετράπη τα μάλα των χρηστων ηθών με την έκθεση ασέμνων εικόνων!Απορώ κ εξίσταμαι εντόνως δε,πως διέφυγε της προσοχής σου κύιε διαχειριστά!..

Kyriakouleas

φίλοι μου καλοί….κατ αρχήν να διευκρινήσω, ότι το ανωτέρω αγαλματίδιο, δεν έχει ως αντικείμενο την προσβολή των ηθών, αλλά πρόκειται για προιόν λαικής τέχνης (το σαιτ που το αντέγραψα το πωλεί προς 74 γιούρια), πιστόν αντίγραφον αρχαίας ελληνικής χαλκοτεχνίας, απεικονίζον, την αρχαία ελληνική θεότητα του σατύρου…και ετέθη ανωτέρω, ως προτεινόμενο ακρόπρωρο, για το πλοίο, όχι βέβαια του φίλτατου καπετάνιου, ούτε και του ομώνυμου με την ομάδα βρικίου που προεκτέθηκε, αλλά για την, όπως προανέφερα, ναυαρχίδα του ελληνικού μπάσκετ, ομάδα μας, με σαφέστατο μήνυμα: ήρθαμε να σας…..σαρώσουμε 😛

καπετάν Κανένας

Πέστα!…που έκανες τον Night να νομίζει πως μαλώνουμε,με τις χαλκοτεχνίες σου!Χι,χι!…Πάντως θά’χε τρελή πλάκα για ακρόπρωρο σε πλοίο!Θα λειτουργούσε και για να… εμβολίζει τον εχθρό στις ναυμαχίες!Όλο κ κάποιος αρχαίος ημών πρόγονος θα το σκέφτηκε,δεν μπορεί!

Kyriakouleas

αρχίζεις και μπαίνεις στο πνεύμα μου!!!

καπετάν Κανένας

Απ’ότι βλέπω μονοπωλήσαμε το συγκεκριμένο άρθρο.Λες κ είμαστε φανς του Μπάκνερ!Το επόμενο λογικά θα ήταν να πάω να τον υποδεχτώ με κασκολ στο αεροδρόμιο αν δεν πήγαινε κατευθείαν Βουλγαρία!

Kyriakouleas

κάν του κι ένα δώρο γνήσιας λαικής τέχνης….λίγο φολκλορ ρε αδερφέ 😀