Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μας.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ταπούτο. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ αναλαμβάνει το πόστο του team manager στην ομάδα, έναν ρόλο – «κλειδί» τον οποίο για δεκαετίες είχε ο αείμνηστος Βασίλης Βουρτζούμης.

Ο 39χρονος Χρήστος Ταπούτος έχει πίσω του μία μεγάλη καριέρα ως καλαθοσφαιριστής, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ξεκίνησε από τον Αχιλλέα Τριανδρίας και σε όλη την επαγγελματική πορεία του φόρεσε τη φανέλα 13 ομάδων, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2018.

Ορόσημο για την καριέρα του ήταν η έλευσή του στον αγαπημένο του ΑΡΗ, το καλοκαίρι του 2012. Έμεινε στην ομάδα για δύο χρόνια και πρόλαβε να αναπτύξει δεσμούς ζωής με τον κόσμο του ΑΡΗ, του οποίου ουσιαστικά ήταν και είναι «κομμάτι». Το 2016 η ΚΑΕ ΑΡΗΣ τον τίμησε, στην αναμέτρηση με την Καβάλα, στην οποία αγωνιζόταν εκείνη τη σεζόν.

Μετά τη συμφωνία του με τον ΑΡΗ, ο Χρήστος Ταπούτος δήλωσε στο arisbc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτήν τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο σε σχέση μ’ αυτό που είχα συνηθίσει να προσφέρω. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, να βοηθήσω τη διοίκηση στο δύσκολο έργο της, τον προπονητή, τους παίκτες. Θα είμαι κοντά τους βοηθώντας με τις παραστάσεις, τις εικόνες και την εμπειρία μου. Στόχος είναι, στο τέλος της σεζόν, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι σε όλους τους τομείς».

Πηγή: Ο Χρήστος Ταπούτος νέος team manager του ΑΡΗ – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Καλωs τον !