Πληρωμές δεν έγιναν από τον Δημήτρη Γουλιέλμο, χρήματα δεν υπάρχουν από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και αναζητούνται από άλλες πηγές και μέσα σε αυτό το κλίμα ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη τον Τορλίν Φιτζπάτρικ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει συμφωνήσει σε όλα και έχει υπογράψει και συμβόλαιο με τους κίτρινους για συνεργασία έως το τέλος της σεζόν, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, διότι ακόμα ο Άρης δεν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές.

 

Πάντως ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει τον 30χρονο φόργουορντ στις προπονήσεις της ομάδας και ευελπιστεί να βρεθεί ο τρόπος ώστε να τον έχει στη διάθεσή του και στον κυριακάτικο αγώνα με το Περιστέρι.

Πηγή: Ο Φιτζπάτρικ αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη!

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Συμφωνήσαμε λέει αλλά δεν έχει δικαίωμα να παίξει … Να δείτε που ο δικηγόρος του διαβόλου συμφώνησε με τον Φιτζπάτρικ να αναλάβει βοηθός του Σάνυ.

vaggelaris

Ακόμη πάντως κ να παίξει, που μέχρι την ώρα που μιλάμε όλα κρέμονται σε μια κλωστή να μη περιμένουμε ότι θα κάνει κ τη διαφορά. Μη τρέφουμε αυταπάτες. Μόνο μη μας βγει Γκόρντον. Τον θυμόμαστε τι παλτό είχε φέρει τότε ο λασκαρακος…