Ο στόχος του Μποχωρίδη

Ο αρχηγός του ΑΡΗ εγχειρίστηκε στον καρπό του αριστερού χεριού του στις 10 Οκτωβρίου. Η πρόβλεψη έκανε λόγο για απουσία περίπου δύο μηνών και ο Μποχωρίδης θέλει να επιστρέψει νωρίτερα. Στόχος του 25χρονου γκαρντ είναι να προλάβει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, στις 30/11 για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου αντιμετωπίζει αύριο (16/11) τον Ήφαιστο στη Λήμνο και μία εβδομάδα αργότερα υποδέχεται το Περιστέρι. Όπως γίνεται κατανοητό, ο αγώνας με το Ρέθυμνο στην Κρήτη είναι κομβικής σημασίας, όπως φυσικά και ο επόμενος με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall». Ο Μποχωρίδης θέλει να προλάβει και τα δύο καθοριστικά ματς και θα κάνει αγώνα δρόμου.

Το βέβαιο είναι ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα, δε θα ρισκάρουν μία πιθανή υποτροπή που θα τον κρατήσει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος, πάντως, είναι «θηρίο στο κλουβί»…

Πηγή: Ο στόχος του Μποχωρίδη | AllAboutARIS.com

Μπράβο του , αλλά ας μη ρισκάρουμε μια υποτροπή , γιατί δεν τον χρειαζόμαστε για 1-2 παιχνίδια , τον χρειαζόμαστε για 16-18

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

Δεν είμαι γιατρός αλλά έχω την εντύπωση πως σε τέτοιο τραυματισμό δεν έχεις θέματα υποτροπής αλλά μόνο θέματα πόνου κ ικανότητας αν παίξεις μερικές μέρες νωρίτερα. Το σίγουρο είναι πάντως πως όσο σημαντικά κ να είναι τα δύο παιχνίδια δεν αξίζει να ρισκάρει για αυτά.