Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS που προκύπτουν και την ΚΑΕ και (κυρίως) από το περιβάλλον του Σανικίτζε, υπάρχει πολύ καλή διάθεση – αν όχι ήδη απόφαση – για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αναλάβει διοικητικό πόστο στους κίτρινους.

Το ποιες ακριβώς θα είναι οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Σανικίτζε προφανώς και θα διευκρινιστούν όταν θα έρθει η ώρα, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Γεωργιανός πρώην παίκτης πλέον, είναι έτοιμος να ξεκινήσει καριέρα ως στέλεχος σε ομάδα μπάσκετ και αυτή θα είναι ο Άρης.

Πιθανότατα θα “ονομαστεί” τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, αυτό έχει δευτερεύουσα σημασία. Το πιο σημαντικό, εφόσον οριστικά επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι ότι ο Άρης προσθέτει έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά το άθλημα, που έχει πολλές επαφές στο εξωτερικό και έχει εμπειρία από το πιο υψηλό επίπεδο λειτουργίας μιας ομάδας, έστω και ως παίκτης.

 

Πηγή: Ο Σανικίτζε είναι έτοιμος να πει το ”ναι” και να επιστρέψει στον Άρη!

Πολύ φλου το τι θα κάνει , αλλά όποιος μπασκετάνθρωπος ασχολείται με την ομάδα , καλό είναι ( αν μειώνει και τις επιρροές του Γουλιέλμου στα αγωνιστικά , ακόμα καλύτερα ! ).

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Εντάξει, αδιάφορο

spire

Ανεξάρτητα του τι θα κάνει και αν θα το κάνει καλά. Σε χρωστάνε από μια εταιρία 200 χιλ. Έχεις ένα ψιλοκαλούτσικο όνομα στο μπάσκετ (διεθνής, καλές ομάδες Eurocup, ένα πρωτάθλημα).
Ποιον λόγο έχεις να πας σε μια ομάδα που α) παραπαίει, β) σε χρωστάει ένα σκασμό λεφτά, γ) έχει μπαν και πάει για φούντο, δ) δεν παίζει ευρώπη (με ερωτηματικό αυτό), ε) σε ένα πρωτάθλημα που επίσης πάει κατά διαόλου..
Δε το καταλαβαίνω.

vaggelaris

Κίνηση για το θεαθήναι πάλι ο Γουλιέλμος. Αυτό που καίει αυτή τη στιγμή ειναι το μπάν. Κάθε μέρα κ ώρα που περνάει είναι κρίσιμη για την ομάδα. Πρέπει να φτιάξουμε επιτέλους ομάδα.