Ο Σανικίντζε λειτουργεί σαν να είναι μέλος του Άρη

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο Γεωργιανός επισήμως δεν απάντησε ακόμη στην πρόταση του Άρη, ήδη όμως έχει μπει στο πετσί του ρόλου που του προτάθηκε. Κι αυτό διότι επικοινώνησε εκ νέου τόσο με τον Τάντια Ντραγκίτσεβιτς όσο και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Για την ακρίβεια, τους εξήγησε τους κινδύνους που υπάρχουν για τον Άρη στην περίπτωση που δεν δρομολογηθεί η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών ούτως ώστε να δημιουργηθεί αξιόπιστη ομάδα η οποία θα αποφύγει τον κίνδυνο της διάλυσης. Ο Ντραγκίτσεβιτς άκουσε τα ίδια λόγια και από αλλού, ο Μαρμπλ δεσμεύτηκε να συζητήσει με το νομικό επιτελείο της εταιρίας που έχει τα δικαιώματά του.

Επί της ουσίας, μέσα και από τη συμβολή του Σανικίντζε, ο Άρης μπήκε σε σοβαρή διαδικασία άρσης του ban, κάτι δηλαδή που θα έπρεπε να είχε πράξει πριν από τουλάχιστον έναν χρόνο. Τότε όμως, άπαντες βάδιζαν στα… σύννεφα του ουρανού, δεν αντιλαμβάνονταν ότι η επιστροφή στην κανονικότητα μέσω της αποκατάστασης του δικαιώματος μεταγραφών, θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα. Τις ίδιες αντιλήψεις είχαν μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο. Πλέον νιώθουν την πίεση του χρόνου αλλά και της αγοράς καθώς ο Άρης παραμένει μια «άδεια», από παίκτες ομάδες, σχεδόν ενάμιση μήνα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, αν βεβαίως το τελευταίο αρχίσει στις 28 του Σεπτέμβρη…

Αν υποψιαστώ πως αυτό ήθελε να κάνει ο Γουιλ από την αρχή ,θα πεθάνω !!!

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Εγώ θα το πω. Η γελοιότητα στο αποκορύφωμα της. Γιατί το θέμα είναι ότι χρήμα δεν υπάρχει κ δε μπορεις να ξεγελάσεις για πολυ ακόμη.. Αντε κ έκανες διακανονισμους μπορείς να τους καλύψεις? Κάποια στιγμή θα σκάσει το κανόνι. Ας σταματήσει να λειτουργεί τόσο ατομικά ο Γουλιέλμος κ να προσεγγίσει επιτέλους αρβανίτη κ όποιον άλλον μπορεί να βοηθήσει. Το καράβι δε θα αντέξει…

ChrisSiak

Τι σημαίνει ασφαλείς πληροφορίες;
Ποια πληροφορία είναι ασφαλής πλέον όταν έχει να κανει με τον μπασκετικό Άρη;

timemaster

Τελικά συμβόλαιο του προτείναμε ή να γίνει μέτοχος;
Αν τελικά λύσει το Μπαν του αξίζει ολόκληρο το συμβόλαιο παρόλο τον τραυματισμό του.

Corto Malteze

Ψάχνω πάντως να βρω ποιος δουλεύει ποιον στον Άρη και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δεν υπάρχουν πουθενά αυτά που γίνονται. Ένας -σχεδόν- πρώην παίκτης που του χρωστάμε όλο το συμβόλαιο και ακόμα δεν του δώσαμε δραχμή θα αναλάβει να πείσει άλλους παίκτες να κόψουν κάτι. Και βέβαια θα αναλάβει και θέση στην ομάδα για την οποία θα πληρώνεται βεβαίως βεβαίως. Όλα αυτά ενώ έχουμε 8 Μπαν στο κεφάλι αλλά έχουμε κάνει διακανονισμούς με όλους τους άλλους και δεν το λέμε σε κανέναν. Το φυλάμε για έκπληξη. Την ίδια στιγμή προπονητή δεν έχουμε αλλά υπάρχει κάποιος που σχεδιάζει ομάδα χωρίς μπαν. Ίσως για αυτόν να κρατάμε την έκπληξη. Α και ένα διοικητικό συμβούλιο με ανθρώπους που δηλώνουν ότι λίγο πολύ κάνουν τις γλάστρες.
Πέρυσι τον στήριξα τον Γουίλ (όχι ότι υπήρχε και πληθώρα επιλογών) αλλά αν υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει τι γίνεται και τι σατανικό κόλπο έχουμε σκαρφιστεί ας το πει και σε μας.

Υπάρχουν αλλά δε μιλάνε.
Κατά τα άλλα που λες,έχω να πω μόνο:Άρης είσαι.

timemaster

Κάτι σατανικό υπάρχει σίγουρα αλλά με μπερδεύει το ποιος είναι ο σατανάς , ποιος ο αμαρτωλός και ποια η κόλαση

ChrisSiak

Ωραίο ποστ 👊

Ian 73

Ωραίο βρε Σαμ…

Jose

Τόσο πραγματικό όσο ένα μαχαίρι στη καρδιά. Ίσως γι αυτό πολλές φορές άνθρωποι σαν και εμένα προτιμούν να κατηγορούν και να δηλώνουν την απέχθεια τους στο τωρινό Άρη για να μην μολύνει τις μνήμες και τα θέλω μας!