Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS από την Αθήνα οι κίτρινοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή φόργουορντ, τον οποίο γνωρίζει ο Καμπερίδης από την κοινή θητεία τους πέρσι στο Περιστέρι.

Ο Σαλούστρος έχει συμβόλαιο με την ομάδα των δυτικών προαστίων για άλλον έναν χρόνο, όμως έχει ήδη δεχθεί πρόταση για μείωση αποδοχών, την οποία και δεν θέλει να αποδεχθεί.

Αν και εφόσον οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία και ο Σαλούστρος μείνει ελεύθερος ο Άρης θα είναι σίγουρα ομάδα που θα καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Πηγή: Ο Σαλούστρος στο

Μάλλον το θέμα είναι περισσότερα λεφτά και πάγκο στο Περιστέρι ή λιγότερα λεφτά και χρόνο στον Άρη ( εκτός αν η μείωση που προτείνει το Περιστέρι είναι κανά 70% )

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Τίμιος.Μου αρέσει,αν και έχει ελαττώματα στο παιχνίδι του.Πέρσι είχε κάνει προετοιμασία με μας, σωστά; Επίσης προέρχεται από τα…σπλάχνα του συλλόγου και είναι αρειανος;Δεν ξέρω,ρωτώ.

Τον Δημήτρη Γερομιχαλο, εννοούσα.Καμμια σχέση!
Δεν μπορούσα να θυμηθώ με τίποτα ποιος έκανε προετοιμασία με μας κ είπα θα τo βρω.Ψαχνοντας,είδα στο fast forward την περσινή/φετινή μας πορεία κ έχω να πω, συνοπτικά:Ο Σανικιτζε δήλωνε ενθουσιασμένος για το πώς δουλεύει με τον Μαρκόπουλο,ο Γουλιέλμος όταν έλυσε τα μπαν είπε πως σε αυτή τη προσπάθεια κάποιοι πολέμησαν τον Άρη και θα τους αποκαλύψει… Πότε κύριε Δημήτρη; Τι θα γινόταν αν δεν ήταν “πρώτη επιλογή ο Ταλτον” και παίρναμε τον Λι αντί του Γκαγκιτς;Επίσης ο Ντταγκισεβιτς που νομίζαμε πως ξέραμε,ήταν τουλάχιστον 20 κιλά(κι όχι 5,6 που λέει) ελαφρύτερος,με βάση κ τις φωτό στα σχετικά ρεπορτάζ που ανέβαιναν τοτε στα αέρινα σάιτ…:

dragicevic-450x270.jpg
spire

Μια χαρα. Σαν τι συμβολαιο να εχει? Κανα 40αρι?

vaggelaris

Έτσι όπως τα λέει το ρεπορτάζ μόνο με χρόνο βασικού μπορούμε να τον ψήσουμε. Αλλά κ πες ότι έρχεται είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε εμάς ως Έλληνας? Γιατί όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες πάντα ερχόταν από πάγκο ως ρολιστας. Δύσκολος γρίφος κ φέτος το ροστερ. Αχ ρε μπάν….

Jim Patras

Τον εκτιμώ ιδιαίτερα και τον θέλω στην ομάδα τα τελευταία 6 χρόνια.