Ένα σχόλιο για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης:

Σίγουρα τον είχαμε συνηθίσει αλλιώς τα τελευταία χρόνια, απλά φέτος η χρονιά είναι ακόμη πιο δύσκολη από τότε, επειδή έχω επαφή με τα παιδιά στην ομάδα το να μην ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα είναι πολύ δύσκολο και γενικώς αυτή η αβεβαιότητα που υπάρχει.

Όταν ξεκίνησε να χτίζεται όλο αυτό μπήκαν κάποιες υποψίες στο μυαλό μου ότι το πως χτίστηκε η ομάδα την χρονιά που έφυγα, τους παίκτες και το μπάτζετ που αυξήθηκε κατά πολύ, το πως μπορεί να συνεχιστεί όλο αυτό, όλα αυτά μαζί, δεν πίστευα ότι θα φτάσει αυτό το σημείο απλά έχουμε δει και πόσες φούσκες να σκάνε, αλλά ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο δεν το πίστευα.

Η τελευταία μου χρονιά στον Άρη, μπορεί να υπήρχαν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ξέραμε ότι θα πάρουμε τα δεδουλευμένα, είχαμε την σιγουριά με τον Λευτέρη Αρβανίτη. Ήταν πολύ σημαντικό ότι ήξερες οπότε μπορέσουν θα σε βοηθήσουν ήταν καλό το κλίμα, ο κύριος Λάσκαρης μπήκε μετά και μίλησα λίγο μαζί του εγώ πριν φύγω και από εκεί και πέρα ανέλαβε τον Άρη μέχρι και σήμερα.

Τι θυμάσαι από τις χρονιές σου στον Άρη:

Ήταν 3-4 οι στιγμές, σίγουρα το πρώτο μου πρωτάθλημα παίδων στην Θεσσαλονίκη με το τελευταίο μου καλάθι που έβαλα ήταν ένα σίγουρα που με σημάδεψε, ο ημιτελικός με τον Πανιώνιο που ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα και η προημιτελική σειρά με την ΑΕΚ, ακόμα το σκέφτομαι και ανατριχιάζω.

Έχουμε περάσει ωραίες στιγμές με τον κόσμο του Άρη, όλα είναι η βάση πρέπει να ξεκινήσει μια βάση, δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να χτιστεί κάτι από την αρχή.

Source: Ο Σάσα Βεζένκοφ στο Yellow Radio 92.8: «Θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Άρη! Δεν του αρμόζει η θέση που βρίσκεται» | Yellow Radio

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subotic7

Σαν το σλόγκαν της ΝΔ στις εκλογές με τον Κωστακη: “Υπάρχει καλύτερη Ελλαδα και τη θέλουμε…” Την είδαμε βέβαια 10 χρόνια μετά, την “καλύτερη” Ελλαδα. Όπως θα δούμε σε καλύτερη θέση και τον Αρη. Μέχρι το 2028, ζήτημα αν θα πάμε πιο πάνω απ’την 5η-4η θέση… αν θα υπάρχουμε