Μετά την βίντεο ανάλυση του Σκοτ από τον Ruben , o aris6emperor έχει πληροφορίες κατευθείαν από την πηγή!

Επικοινώνησε με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Antwan Scott στη ΚTP Basket (Κότκα) coach Ray Ailus ζητώντας του να μας σκιαγραφήσει το προφίλ του 25χρονου καλαθοσφαιριστή. Ο Φιλανδός προπονητής ανέφερε τα εξής:

Ο Αντουάν είναι ένα δυάρι που δημιουργεί ή αν θέλεις καλύτερα , ένας άσσος με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι το τρίποτνο του. Είναι πολύ καλός σουτέρ τριών πόντων είτε σε catch and shoot καταστάσεις , είτε σε καταστάσεις 1 προς 1.  Επίσης το σουτ του μετά από ντρίπλα είναι καλό , αλλά δεν το χρησιμοποιεί πολύ. Τρέχει πολύ και οργανώνει γρήγορα την ομάδα.

Η μεγάλη του αδυναμία επιθετικά είναι οι διεισδύσεις. Επειδή έχει αδύναμα πόδια , δεν μπορεί να τελειώσει καλά τις φάσεις όταν πιέζεται , για αυτό και συνήθως το αποφεύγει.

Αμυντικά , τώρα , ο Αντουάν δίνει το 100%. Πρέπει φυσικά να μάθει το πως παίζεται το παιχνίδι στην Ευρώπη , ώστε να γίνει καλύτερος και αποτελεσματικότερος στην άμυνα. Σε καταστάσεις missmatch πάντα προσπαθεί να παίξει τον παίκτη του από μπροστά.

Γενικά πάντως είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και εντός και εκτός παρκέ. Θα είναι πρώτος στην προπόνηση και τελευταίος θα φύγει. Ακούει και προσπαθεί να βελτιωθεί και επίσης προσπαθεί να ακολουθήσει το πλάνο του προπονητή. Θέλει να γίνει καλύτερος , θέλει να πετύχει και δουλεύει κάθε μέρα για αυτό

 

Πάντως , με όλα αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε για τον Σκοτ , φαίνεται πως είναι επιλογή Πρίφτη. Καλό παιδί , που κάνει ότι του λένε και προσπαθεί.