************************************UPDATE**********************************

Ο προπονητής του Ζάβιερ, Κρις Μακ ήρθε στην Θεσσαλονίκη για τον Βεζένκοφ 

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο πρώτος προπονητής του Ζάβιερ, Κρις Μακ, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για το ενδεχόμενο ο νεαρός φόργουορντ του Άρη με την ενηλικίωσή του να μπει στο πρόγραμμα του αμερικανικού πανεπιστημίου.Στη συνάντηση αυτή ήταν παρών και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Νίκος Λώτσος, ενώ ο Κρις Μακ είχε συνομιλία και με τον Βαγγέλη Αγγέλου, θέλοντας να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τον Βεζένκοφ.

 Αυτό που μπορεί να κάνει ο Άρης – και ήδη γίνεται – είναι να πείσει τον Βεζένκοφ με πράξεις και όχι με λόγια ότι το μέλλον του είναι να παραμείνει στην ομάδα. Η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου έχει βελτιώσει πολύ τον Βεζένκοφ, ο οποίος όχι μόνο λογίζεται ως παίκτης της ομάδας με συγκεκριμένο ρόλο, αλλά συνεχώς διαπιστώνει ο ίδιος ότι είναι «σημαντικός» και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα παίξει ρόλο στην όποια απόφασή του.

Σινσινάτι για Βεζένκοφ

Εκπρόσωπος του Κολεγίου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Λευτέρη Αρναβίτη για τον 17χρονο φόργουορντ.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Εντάξει το παιδί θα φύγει το καλοκαίρι και καλά θα κάνει.
Πρέπει να πάει σε ένα κολέγιο να δουλέψει στις αδυναμίες του και να δυναμώσει το σώμα του. Πιστεύω ότι μετά από 3 χρόνια στις Η.Π.Α. θα γυρίσει τελείως διαφορετικός παίκτης.

Τώρα δεν ξέρω εάν μπορούμε σαν ομάδα να διασφαλίσουμε κάτι. Δηλαδή να γυρίσει μετά σε εμάς. Πράγμα δύσκολο.

Παναγιώτης

Night Audit

Δε νομίζω να μπορείς να κερδίσεις κάτι αν φύγει για το κολέγιο και πέρα από καλή διάθεση , δεν μπορείς να εξασφαλιστείς για τον μετά…
Αν υπογράψει συμβόλαιο με εμάς , δεν μπορεί να πάει κολέγιο ( πρέπει να είναι ερασιτέχνης ).
Τώρα αν υπογράψουμε ιδιωτικό συμφωνητικό , για να πάρουμε κάποια χρήματα αν γυρίσει ή για να γυρίσει σε εμάς , τι νομική ισχύει μπορεί να έχει;

Anonymous

Πιστεύω ότι αν επιλέξει ένα καλό κολεγιακό πρόγραμμα έχει να κερδίσει πολλά ώς παίκτης. Κακά τα ψέματα στην Ελλάδα δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να δουλέψει σωστά στην εξέλιξη ενός τέτοιου παίκτη (ίσως ελάχιστες στην Ευρώπη). Άλλωστε το κολεγιακό μπάσκετ είναι αρκετά κοντύτερα στο ευρωπαϊκό σε σχέση με το NBA.Εκεί τα κορμιά στο 4 είναι επίσης αρκετά δυνατά και θα τριφτεί αρκετά.
θα πρότεινα προς το παρόν να ακολουθήσει πορεία Κουφού (βέβαια εκεί μιλάμε για 7footer) με στόχο την επιστροφή σε μία ομάδα τουλάχιστον του TOP16 της Euroleague αν δεν καταφέρει να μπεί στο NBA.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!

Anonymous

γμτ πώς γίνεται να τον κρατήσουμε??? αλλά όταν μια ομάδα δεν έχει πλάνο,όραμα αγωνιστική προοπτική για έναν νεαρό υπερταλαντούχο παίκτη πώς να μείνει αυτος? θα μου πεις εδώ δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον μαυραειδη, έναν καλό εξελίξιμο νεαρό θα κρατήσουμε την ταλεντάρα τον βεζενκοφ?

θα μπορούσαμε να χτίσουμε τον νέο Αρη πάνω του άν υπήρχε σχέδιο στην ομάδα. Κρίμα…

Night Audit

Δεν πρόκειται να χτίσεις ομάδα σε νεαρούς παίκτες τέτοιου επιπέδου.
Μπορείς να τους έχεις για 1-2 χρόνια και μετά να βγάλεις λεφτά πουλώντας τους.
Αυτό πρέπει να είναι το σχέδιο και νομίζω πως αυτό έχει στο μυαλό του κι ο Αρβανίτης.
Αλλά το θέμα είναι να παίζει και να προσφέρει όσο περισσότερο γίνεται στη μονάδα.

Anonymous

Μακαρι να μεινει 1-2 χρονια που λες αλλά δεν το βλέπω. θα κανει την εξελιξη του εκει και θα καταληξει σε κανα γαυροβαζελο. αυτό μου τη σπάει. Είναι πουλέν μου αυτός ο παίκτης όποτε γι αυτό με βλέπεις να το παίρνω πιο έντονα το θεμα 😛

Anonymous

Φίλε πιστεύω ο Βεζένκοφ η όπως όλα δείχνουν θα πάει στην Αμερική ή θα μείνει στον Άρη….Δεν τον έχω για να πάει σε γαυροβαζελο

Υπολοχαγός

skoraris

εδω χρειαζεται η διοικηση να κάνει “μαγικά”… δηλαδη να παίξει σε εμας αλλα 2 χρονια και μετα να βγαλουμε κανενα φραγκακι… δυστυχώς αν ο ΑΡΗΣ δε δυναμωσει πολύ, τετοιοι παικτες θα φευγουν … το θεμα είναι να δυναμωσει και να αφησουν κατι οταν φυγουν…

Anonymous

Nα του κάνουν ένα καλό τετραετες συμβόλαιο, να του δώσουν χρόνο συμμετοχης, να του βάλουν ένα καλο buyout και ένα τριπλάσιο buyout για Γαυροβάζελο και να κερδίσουν αγωνιστηκά και οικονομικά.
Αφού ομως παίξει για δύο χρόνια σε εμάς.
Αυτόν τον βλέπουμε τουλάχιστον.
Παπανικολάου και Χρυσικόπουλο ούτε τους είδαμε.
Ο χρόνος συμμετοχής πάντως είναι δέλεαρ για όλους τους παίχτες, ειδίκα για νεαρούς σαν το Βεζένκωφ.
Εδώ Χαρίσης και Πελεκάνος που έχουν τα χρονάκια τους προτίμησαν ΑΡΗ, για να παίζουν και όχι τα περισσότερα λεφτά των κάτω, όχι ο Βεζένκωφ.
Και για τα κολέγια κανείς δεν είναι σίγουρος, λιγοί πήγαν και κάηκαν;
Yellow.