Στη συνέντευξη που έδωσε ο προπονητής του εφηβικού, αναφέρθηκε σε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα…

  • «Υπάρχει μία ομάδα Επίλεκτων, η οποία δεν αποτελείται μόνο από εφήβους, αλλά και από μικρότερα παιδιά, τα οποία έκρινε το τεχνικό επιτελείο ότι πρέπει να βοηθηθούν ιδιαίτερα και κάνουν ατομικές προπονήσεις».
Δεν ήξερα πως υπάρχει και τέτοια ομάδα και χαίρομαι που βλέπω πως ασχολούνται και με την ατομική εξέλιξη κάποιων που θεωρούν ότι αξίζουν την προσοχή!

  • «Ο Μποχωρίδης είναι σίγουρα ο πιο διαφημισμένος παίκτης αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι πρόσφατα ο Μποχωρίδης έπαιζε στο παιδικό. Οπότε, και βιολογικά και ηλικιακά είναι νεαρός. Υπάρχουν πολλά παιδιά σαν αυτόν. Βέβαια, αυτό εξαρτάται από το επίπεδο και από τον προγραμματισμό της μεγάλης ομάδας. Αν αυτή έχει σκοπό να γίνει μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, αυτά τα παιδιά δυσκολότερα μπορούν να βρουν θέση στον ΑΡΗ.Εάν όμως προσαρμοστούν στη σημερινή πραγματικότητα, νομίζω ότι 2-3 παιδιά του χρόνου μπορούν να είναι και στην 12άδα του ΑΡΗ. Υπάρχουν αυτές οι ικανότητες και οι δυνατότητες. Βέβαια, υπάρχει και ο Λίνος ο Χρυσικόπουλος, ο οποίος ακόμη δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του».
Δε νομίζω πως θα υπάρχει – τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον- μια ομάδα του Άρη που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, οπότε η προσαρμογή στην πραγματικότητα είναι μονόδρομος.
Ο Μποχωρίδης έκανε ήδη το δύσκολο κι έπαιξε σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Δε λέω να παίζει 20 λεπτά, αλλά τώρα που θα είναι στις αποστολές μπορεί να παίζει κάποια λεπτά, ώστε του χρόνου να μπορεί να είναι στο rotation.
  • «Επικοινωνία υπάρχει και απευθείας και μέσω του κ. Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος και ως μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, έχει άμεσα επαφή με τον κ. Δαμιανίδη. Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, μάλιστα, έχει αποδείξει αρκετές φορές το ενδιαφέρον του μέχρι τώρα.  Η κατάσταση και οι εξελίξεις στην πρώτη ομάδα ίσως να μην αφήνουν πολλά περιθώρια για δεύτερες σκέψεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τους αναγκάσουμε όλους να δουν την εφηβική ομάδα με πιο προσεκτικό μάτι».


 Οι προπονητές που παίρνει όμως δεν καταλαβαίνουν το ενδιαφέρον του. Καλό θα είναι να του το λες κάθε μέρα…