Στην επίσημη ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφέρεται: “Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικόλαου Αργυρόπουλου, Νικόλαου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα και Δημοσθένη Ντικούδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 09-5-19″.

Ο κ. Πετράτος σπεύδει πάντα να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά επί της ουσίας… αυτή είναι και η δουλειά του, όταν ασχολείται με τον Άρη.

Οι κίτρινοι όντως έχουν καθυστερήσει να καταβάλλουν κάποιες δόσεις προς τους πελάτες του κ. Πετράτου, ωστόσο δεν εκφράζεται ανησυχία από την ΚΑΕ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Προτεραιότητα της ΚΑΕ είναι να πληρώνονται στην ώρα τους και με μεγαλύτερη συνέπεια τα μέλη της τρέχουσας ομάδας – κάτι που συμβαίνει – και από εκεί και πέρα οριοθετούνται οι υπόλοιπες εκκρεμότητες.

Πηγή: Ο Πετράτος “χτύπησε” ξανά, αλλά…

Μερικές φορές αναρωτιέμαι , ο Πετράτος έχει άλλους πελάτες ή αυτοί είναι οι τελευταίοι που το είχαν μείνει. Κι αν έχει , κάνει κι εκεί προσφυγές ή είναι όλοι πληρωμένοι;

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Δηλαδή ο “ορθολογιστης” και “ρεαλιστής” Γουιλι δε πληρώνει ούτε το 99 αλλά κατά τα άλλα μας φταει ο Πετρατος!!!! Μ αρέσει που κάποιοι περιμένουν να φύγουν τα μπαν!!! Αλλά σωθήκαμε αγωνιστικά για φέτος οπότε όλα καλά!

Sam Vincent

Όχι πως δεν το υποψιαζόμασταν αλλά είναι μια είδηση που στέλνει το ξεμπανάρισμα στις καλένδες . Αν δεν έρθει κάποιο …αρπακτικό πτηνό από κανέναν φορολογικό παράδεισο (γυπαετός των Παρθένων νήσων πχ) του χρόνου θα παρακαλάμε τον Χαρη να μείνει και θα την δει ο Φλιώνης Λεκαβίτσιους ,ο Χρηστίδης Μπιτατζε και ο Λευτεράκης Ντράγκιτς.

Jose

Υποτίθεται ότι οι αναβολές δίνονται για να βρούμε χρόνο νσ πληρώσουμε τους διακανονισμους, η είδηση είναι ότι μετά από 2 μήνες τα οικονομικά είναι ακόμα χειρότερα!!!!! Στη τελική το μόνο θεωρητικά θετικό του Γουιλι είναι ότι έχει συμμαζέψει τα οικονομικά, αν δεν έχει λεφτά ούτε για το 99 και τα μπαν έγιναν 8 από 6 τι συμμάζεμα κάνει;;;;;;

Jose

Είναι πολύ χειρότερα γιατί έχουμε πολύ μειωμένα έσοδα σε σχέση με τα τελευταία 2 χρονια. Στη τελική η σημαία του Γουιλι ήταν ότι έχει να πληρώσει τα χρέη από κεφάλαια δικά του(και των “συνεργατών” του, ενώ τα φετινά θα πληρώνονται από τα έσοδα, όταν δε πληρώνεται ούτε το 99 που είναι το πλέον πιεστικό χρεος φαντάσου τι γινεται με τα υπολοιπα!

Jose

Τι εννοείς δεν είναι πιεστικό; Εαν δε πληρωθεί έστω και μια δόση επανέρχονται όλα τα χρέη του 99!!!Οσο για τον οσφπ ή το παοκ καρφί δε μου καίγεται! Ειλικρινά θεωρώ το ελληνικό μπάσκετ(ίσως και το ευρωπαϊκό) πλήρως χρεωκοπημενο και αντί εμπορικό.

gallistis237

Θα έλεγα οτι ο Γιαννάκης είναι ο 8ος καβαλάρης της αποκαλυψης