Ο Άρης πέτυχε κάτι μεγαλύτερο απ’ το να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό. Έκανε τον κόσμο να αγαπήσει το μπάσκετ. Κάτι που δεν το έχουν καταφέρει ακόμα οι υπόλοιπες ομάδες και ήταν συγκλονιστικό. Θα μπορούσε ο Άρης να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το ότι δεν τα κατάφερε ήταν θέμα λεπτομερειών.

Κατάφερε ακόμη να ενώσει την οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση, που καθόταν η γιαγιά, ο παππούς, η σύζυγος με τον σύζυγο, τα εγγόνια, για να δουν ένα αθλητικό θέαμα στην τηλεόραση. Αυτό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα. Όπου και να πηγαίναμε ο κόσμος έδειχνε την αγάπη του. Ήμασταν η ατραξιόν, όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Είχε τεράστια απήχηση η ομάδα, γιατί η Ελλάδα δεν είχε μέχρι τότε παράδοση στο μπάσκετ και η επιτυχία του Άρη δεν ήταν εφήμερη. Κάναμε εμφανίσεις που προκάλεσαν θόρυβο αλλά το βασικό είναι ότι μας έβλεπαν σαν να είμαστε δικά τους παιδιά, τα παιδιά της διπλανής πόρτας. Αυτό το συναντούσαμε σε πόλεις, σε χωριά, σε απομακρυσμένες περιοχές.

Πηγή: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν πάντα σκληρός με τον εαυτό του

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kp79

Για να μην ξεχνιόμαστε…. Ο Άρης οφείλει να τιμήσει με γιορτή εφάμιλλη του Νικ, αρχικά ( και σύντομα) τον Γιάννη Ιωαννίδη και έπειτα τον Παναγιώτη Γιαννάκη . Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι μεγάλο φάουλ της διοίκησης, για να μην πω ύποπτο

Babis cool

Έτσι όπως τα λες φίλε.
Άσε που είναι αδιανόητο να μην υπάρχει ήδη γήπεδο με το όνομα του Γιαννάκη, αλλά και κάποια εκδήλωση της εθνικής για αυτόν!

kp79

Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα ο Γκάλης και ο Γιαννάκης θα ήταν πρόεδροι της ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, υπουργοί αθλητισμού και ότι άλλο υπάρχει. Επιπροσθέτως θα ήταν σε κάθε αφίσα και διαφήμιση του ελληνικού αθλητισμού, όντες οι καλύτεροι πρεσβευτές του.
Όμως στο Ελλαντα βασιλεύουν το ρουσφέτι και η διαφθορά, και οι “σταθμάρχες” του μπάσκετ επιλέγονται με τα ίδια κριτήρια με εκείνους του ΟΣΕ.
Είναι αστείο που κάποιοι από εμάς αισθάνονται και υπερήφανοι για την καταγωγή τους, μάλλον θα έπρεπε να ντρεπόμαστε, εκτός αν έχουμε την αυταπάτη ότι ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης και Ηράκλειτος ήταν η προηγούμενη γενιά από εμάς και μας μεταλαμπαδεύσαν τις ηθικές αρχές και αξίες τους

simon says

Γενικά σωστός!!!! Απλά για τον Γιαννάκη μπορώ να δεχτώ πως μέχρι πρόσφατα ήταν εν ενεργεία, οπότε περιμένουμε να αποσυρθεί! Για τον Ιωαννίδη δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία.

Ian 73

Όταν η Ελλάδα κέρδισε την Γαλλία στην τριτη παράταση ,ο Φασουλας (που δεν έπαιζε τότε)τηλεφώνησε σε ένα συμπαίκτη του για να μάθει το αποτέλεσμα (ο αγώνας δεν μεταδιδόταν τηλεοπτικά ,ούτε υπήρχε Ίντερνετ τότε). «Ποσό ήρθε ;» Ρώτησε στο τηλέφωνο τον Φιλίππου ,αν δεν κάνω λάθος.
«130-126» του απάντησε αυτός ,όποτε του λέει ο Φασουλας «ρε μα***κα,γθα μας σε ρώτησα ,όχι ποσό ήρθαν οι Σέλτικς με τους Λέικερς…»

Ian 73

«Για μας σε ρώτησα…»

dragon_aris

Γεννημένος αρχηγός, γεννημένος να βοηθαει τούς συμπαικτες του. Πρέπει να τιμηθεί άμεσα και να μπει η φανελα του εκει που ανήκει δίπλα σε συτη του Θεου.