Yπηρέτησε τον Άρη ως αθλητής επί 19 χρόνια και 9 ως προπονητής, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές στην δημιουργία της Κίτρινης Αυτοκρατορίας. Ο Γιάννης Ιωαννίδης,επισκέφθηκε το Μουσείο της ομάδας,νιώθωντας ιδιαίτερη νοσταλγία για τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Ο Ξανθός στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη! Όταν η ιστορία συναντά την… ιστορία! PICS

Εγώ , ξαναλέω , πως πρέπει να αποσύρουμε κι άλλες φανέλες και του Ιωαννίδη και σαν παίκτη και σαν προπονητή!

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danis

Συμφωνώ ότι πρέπει να αποσύρουμε κι άλλες φανέλες, στην περίπτωση του “ξανθού” να αποσύρουμε και κανένα σακάκι. Πάντως το αξίζει κι αυτός και εννοείται και ο Γιαννάκης. Έχουν προσφέρει πάρα πολλά, ενώ είναι κι άλλοι πολλοί που είναι αρκετά κοντά τους σε προσφορά (π.χ. Χάρης Παπαγεωργίου).

stepap

Στον Ιωαννίδη ταιριάζει να κρεμάσουμε ενα ποστερ με την Φωτογραφία του απο τους αγώνες του Παρελθόντος.
Στον Γιαννάκη ταιριάζει να κρεμάσουμε την φανέλα διπλα στου Νικ .
Έτσι θα σμίξουν για πάντα ξανά αυτοι που χτίσανε την αυτοκρατορία.

Toby B

Πάντως ο Ιωνανίδης ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα και οργανωτικά αλλά και σε θέματα αγωνιστικά. Θα μπορούσε να πάρει ένα ρόλο σε διοικητικό επίπεδο όπως και οι Γκάλης (αν θέλει) και Γιαννάκης (δεν ξέρω αν θέλει να μέινει εν ενεργεία προπονητής).

Ψιλοάσχετο,αλλά επειδή δεν γυρνάω πάντα σε παλιά άρθρα να δω αν έχω απάντηση,ξαναρωτάω:εκείνος ο σέρβος(;) που θ’αναλάμβανε ένα πόστο(τεχν.διευθυντής;) τί απέγινε;Έχασα κάτι;

Ζορόσκι? Επίσημα από ότι ξέρω όχι αλλα από ότι ακούστηκε είχε κάποιο ανείσημο ρόλο σε μεταγραφικές διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού πχ Μακνίλ.

gerorge

Δυνατο χαρτι αποδειχτηκε ο Σερβος,αν ισχυει αυτο 😛

Το σωστό ερώτημα τώρα είναι:βοήθησε να φύγει ο Μακνιλ ή όχι;Για να ξέρει ο Jim αν θα τον ευγνωμονεί;-)))
Toby,”π.χ. Μακνιλ” έγραψες…Ποιές άλλες “μεταγραφικές διαπραγματεύσεις” φημολογείται;;; Ε;;Μου φαίνεται οτι έπιασα λαβράκι!!..

Άξιος ο Ivan!Αν χρειαστεί σε 1-2 μήνες ας αναλάβει πάλι εκείνος τη διαπραγμάτευση με τον Jer.McNeal.

χι,χι…Εγώ θα σκάσω αν δεν μάθω σε ποιές ΑΛΛΕΣ ανακατεύτηκε!Αν ισχύει…Ε,ρε γλέντια:-“Γκύριε Μπρίφτη…Μπάρε Μαρμπλ,μπάρε Μπάκνερ…Γκαλό μπαίγκτη!Ψηλό,γκαρφώνει!Γκαλόοο…”

Δεν ξέρω ονόματα αλλά γενικά είχε ρόλο φέτος. Ανακατευτηκε από ότι ακούστηκε και σε άλλες περιπτώσεις περισσότερο στις αρχές, νμζ και Μιλοσεβιτς. Ελπίζω μόνο οι ξένοι να μην είναι επιλογές δικές του, αν και δεν νομίζω.Jim ακόμα θεωρείς τον Μακνιλ κακό παίκτη? Έχοντας δει Μαρμπλ τζενκινς για 10 12 παιχνίδια?

sifounaris

Τον Τζένκινς πιστεύω πως τον αδικούμε.Μπορεί να μην έχει το mentality του Μακνιλ αλλά επιθετικά είναι πιο πλήρης παίκτης από τον προκάτοχό του.Είμαι σίγουρος, αν είναι υγιής, μέσα από το ανέβασμα της ομάδας σύντομα θα μας υποχρεώσει να ξεχάσουμε τον Μακνίλ.Όσο για τον Μαρμπλ τον θεωρώ έναν άοσμο – άνευρο παίκτη…

Toby B

Ο Τζένκινς είναι όντως καλός παίκτης αλλά μέχρι στιγμής είναι φοβερά ασταθής. Αν μείνει μακριά από τα γνωστά προβλήματα μικροτραυματισμών θα δώσει πράγματα. Τώρα το αν θα ξεχάσουμε τον Μακνιλ, αυτό δεν το γνωρίζω. Έκανε πολλά καλά παιχνίδια πέρσι. Πάθος, άμυνες και καλούτσικος επιθετικά.

Jim Patras

Στο ένα σκέλος με κάλυψε πλήρως ο Sifounaris,αυτή είναι η άποψη μου για τους 2.
Όσον αφορά τον McNeal δεν το θεωρώ κακό παίκτη,υπερτιμημένος είναι από το λαό του ΑΡΗ &νίωθω ότι αν έμενε θα γινόταν ο Κoke του basketball..

kaptsik

Ειδικά για τον Ιωαννίδη το σκέφτομαι εδώ και καιρό. Φαντάζεσαι να έβγαινε να τους κράξει μετά από κάθε αδικία εις βάρους μας; Ο φόβος φυλάει τα έρμα! Δεν ξέρω αν θα ταιριάζανε τα χνώτα του με του Λάσκαρη αλλά θα μπορούσε να προσφέρει πολλά με τις γνώσεις, τις γνωριμίες του, το κύρος του και το πάθος να υπηρετεί την ομάδα.

Jiorgy

Συμφωνώ απόλυτα κ νομίζω ότι δεν πρέπει να το καθυστερούν. Τί περιμένουμε δηλαδή δεν καταλαβαίνω. Υπάρχει Αρειανός που να μην θέλει να τιμήσουμε όλα τα ιερά μας τέρατα; Ίσως τότε να τους “ζεστάνουμε” να αναλάβουν κ διάφορα καίρια πόστα στην ομάδα, όπως λέει και ο Toby

Toby B

Όπως και να το δούμε, δεν είναι λίγο να έχεις διοίκηση τον Ιωαννίδη ( τόσα χρόνια παίκτης και προπονητής στο σύλλογο, υπουργός και γενικά με πολλές γνωριμίες) όπως και τον Γιαννάκη (έναν άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει σε διάφορα κομμάτια της ομάδας).

sifounaris

Toby τέτοιες ισχυρές προσωπικότητες, αν και θα ήταν καλό να υπάρχουν σε μια γενικά άπειρη διοίκηση, ίσως να τις αποφεύγει ο πρόεδρος μας εώς ότου ο αδερφός του αποκτήσει εμπειρίες και πατήσει στέρεα στα πόδια του προκειμένου να αποφύγει πιθανό ((κουκούλωμά)) του.Για τον Παπακυριάκη τι γνωρίζεις;

Toby B

Δεν ξέρω κάτι ιδιαίτερο αλλά τι εννοείς, κάτι νεότερο ή γενικά background?

sifounaris

Γενικά εννοώ.