Ο λόγος που τον έκανε να προτιμήσει τον Άρη από το Λαύριο, το πλεονέκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όσα μπορεί εκείνος να προσφέρει και τα κολλακευτικά λόγια για τον Σάσα Βεζένκοβ. Ο Νόα Χόρχλερ μιλάει στο SPORT24 μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση με τα 7 μπλοκ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο κόουτς Καστρίτης κάνει πολύ καλή δουλειά στον Άρη, ήδη από την περσινή σεζόν, ιδίως στο κομμάτι του recruiting. Πώς είναι η σχέση σου μαζί του;

“Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα μου έδωσε το πράσινο φως να παίρνω όσα σουτ θέλω και το εκτίμησα. Ναι είναι όντως πολύ καλός στο recruiting. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά παιδιά που προέρχονται από το κολλέγιο. Νομίζω αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, γιατί έχουμε ενέργεια και στον κόουτς αρέσει το pressing και γενικά το επιθετικό παιχνίδι”.

Πηγή: Ο Νόα Χόρχλερ στο SPORT24: ‘Είχα πρόταση από το Λαύριο πριν τον Άρη – Ο Βεζένκοβ είναι πρώτης τάξης stretch four’

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Από το πρώτο φιλικό που τον είδα με την Καρδίτσα είχα πάθει πλάκα με τις 4 τάπες που είχε ρίξει. Δε το συναντάς συχνά αυτό σε τεσσάρι που δεν είναι και τόσο ψηλό. Έχει στοιχεία που ταιριάζουν για την Ευρώπη και μπορεί να κάνει καλή καριέρα εδώ. Ήδη με την αεκ έδειξε να αντιλαμβάνεται καλύτερα το παιχνίδι. Και έχει και πολύ αρχοντικό στιλ στο σουτ!

Jim Patras

Τώρα στο studio του yellow radio ο coach Καστρίτης δίνει συνέντευξη στον Γ.Δασκάλου.

Jim Patras

Δεν γνώριζα ότι έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις..Το έγραψα επειδή σπανίως ο coach δίνει συνεντεύξεις άρα όχι για να ακούμε γενικά την εκπομπή αλλά ειδικά σήμερα τον προπονητή.