Πλέον στο προσκήνιο βρίσκεται η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη. Σε ότι αφορά τον Λευτέρη Μποχωρίδη, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ του Άρη και της πλευράς του παίκτη, πρώτα όμως θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Μποχωρίδη και του Παναθηναϊκού αναφορικά με τους όρους του διαζυγίου.

Ο 23χρονος γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τους «πράσινους», μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν καταλήξει κάπου οι συζητήσεις του εκπροσώπου του, Νίκου Λώτσου, με τον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο ότι όσο εκκρεμεί το τελευταίο, κανείς δεν μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια. Πάμε στον Αθηναίου.

 Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι (στην παρούσα φάση) δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του παίκτη από τον Άρη. Είναι αλήθεια ότι δέχθηκε προτάσεις από δύο ευρωπαϊκούς συλλόγους οι οποίες όμως απορρίφθηκαν καθώς θέλει να μείνει στον Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν υπήρξε συζήτηση μεταξύ της πλευράς του παίκτη με την ομάδα επί του συγκεκριμένου ζητήματος.
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Λοιπόν, εγώ καταλαβαίνω πως ο Γιαννάκης στο επόμενο διάστημα θα αποφασίσει ποιον απο τους Αθηναίου ή Βον θα κρατήσει στην ομάδα.
Ίσως να θέλει να τους δει και στο παρκέ με τον Λευτέρη μαζί για να δει ποιος του ταιριάζει περισσότερο.

Jose

Εγω λεω να φυγουν και οι δυο. Να ερθει ο Μποχω να βρουν και ενα καλο ασσο και να δουμε μια καινουρια ομαδα να γουσταρουμε!

Ody

Η ιστορία με τον Αθηναίου με γύρισε στα μακρινά ’80 όπου κάποιο καλοκαίρι τα Σπορ του Βορρά κυκλοφορούν με τον τεράστιο τίτλο “Φεύγει ο Γκάλης!” Στο εσωτερικό της εφημερίδας το δισέλιδο ρεπορτάζ είχε σαν τίτλο “Φεύγει ο Γκάλης;” Στην τελευταία σελίδα υπήρχε μονόστηλο με τίτλο “Είδηση της τελευταίας στιγμής: Τα βρίσκουν Αρης-Γκάλης”. Πολλά άλλαξαν από τότε αλλά όχι ο έλληνας δημοσιογράφος. Και δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται συνήθως σαν φάρσα, οπότε αντί για τον Γκάλη αγωνιούμε τώρα για τον Αθηναίου.

Sam Vincent

Να προσθέσω στο γεγονός που θυμάμαι σαν σήμερα ,ένα άλλο πρωτοσέλιδο του Μπούζα : Φεύγει ο Γκάλης για την Αμερική ,και η γνωστή τελευταία σελίδα να γράφει ,αφού μας έχει κοπεί το αίμα και είμαστε κατακίτρινοι : πηγαίνει να επισκεφτεί για δυο μέρες την άρρωστη μητέρα του !!!