Ο Μποχωρίδης και... οι εξελίξεις στον Άρη

Μποχωρίδης: …όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον Άρη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα…. βήμα πίσω και να προσφέρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ…

Τσαϊρέλης: …οι διαπραγματεύσεις που βρίσκεται με την ομάδα της Πάτρας φέρεται να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αθηναίου: Ο Έλληνας διεθνής θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένος» από τους Θεσσαλονικείς…

Φλιώνης: …η παραμονή του Έλληνα γκαρντ εξαρτάται κυρίως από τον Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και από τις απαιτήσεις που θα έχει ο ίδιος ο παίκτης…

Νταλό: …φέρεται πως είναι ήδη «κλεισμένος»…

Πηγή: Ο Μποχωρίδης και… οι εξελίξεις στον Άρη | sdna.gr

26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Οι κιτρινόμαυροι είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα…. βήμα πίσω και να προσφέρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο
Έχει διαρρεύσει πόσα του προτείναμε;

Sam Vincent

Είναι απόλυτα γελοίο αυτό που συμβαίνει .Κανένας σεβασμός στους ανθρώπους που αγωνιούν για την ομάδα . Η διαρροή της διαρροής ,ω διαρροή . Ο κόσμος στα χαμένα ,και η διοίκηση – φάντασμα .Είμαστε έρμαια κάθε ευφάνταστου και επιτήδειου . Τουλάχιστον βουλώστε το και μην διαρρέεται τίποτα . Βγείτε και πείτε πως οι διαρροές και οι φήμες δεν σας αφορούν . Άθλιο και κακοπαιγμένο σενάριο παρωδίας ταινίας θρίλερ με τον Λεσλυ Νίλσεν . Δεν γίνονται πουθενά αυτά .Έχασα την υπομονή μου ,όσο και να ήθελα να δω την προσπάθεια θετικά .Νιώθω πως κοροϊδεύουν .Ας πάμε με Στελάρα ,Μουρτο και Νταλό .Ας πάμε με Σχίζα και Σλαφτσάκη . Μια αντρίκια εξήγηση θα κάνει κάποιος?

dragon_aris

Να μην το νιώθεις να είσαι σίγουρος οτι μας κοροϊδεύουν.Νομίζουν ότι αγόρασαν κανα ψιλικατζιδικο. Όταν θα παίζουν με 800 άτομα στη κερκίδα να μην αναρωτιούνται μετά το γιατί. Το επίσης πολύ ύποπτο είναι οτι έχουν τους δημοσιογράφους με το μέρος τους και επικρατεί απόλυτη σιωπή.
¨Έχει πέσει γερό χαρτζιλίκι κάτω απο το τραπέζι λογικά.

Sam Vincent

Κρίνω από τα δεδομένα που έχω .Ναι μας έσωσαν .Ναι έδωσαν χείρα βοήθειας όταν υπήρχε θέμα επιβίωσης .Ναι ,αντέχω την φτώχια μαζί με το οικ. συμμάζεμα .Ας παίζω με Μούρτο ,Βεργίνη και Νταλό . Ως εδώ όμως . Ναι , λειτουργούν σαν να διοικούν μια μπίζνα που δεν έχει να κάνει με πελάτες ,πόσο μάλλον αρρώστους που σκάνε καθημερινά . Σαν να έχω την μάνα μου στο χειρουργείο και μετά από 6 ώρες να ψάχνω κάποιον να με ενημερώσει και να μου απαντά με διαρροή ,- έμαθα – πήρα το αυτί μου ,άκουσα μια φήμη ,ο τραυματιοφορέας , ο σεκιουριτάς ,ο κυλικειάρχης και η καθαρίστρια . Ο χειρούργος άφαντος . Οι δημοσιογράφοι κάνουν ότι έκαναν και πέρσυ ,και πάντα . Δεν πιστεύω πως παίζουν χαρτζιλίκια .

dragon_aris

Χαρτζιλίκια ίσως όχι αλλά υπόγειες κινήσεις ελέγχου σίγουρα . Ρε φίλε και αν έχουν τόσο θέμα με την ταυτότητα ας μη βγει ο χειρούργος ο ίδιος καν.Να βγει κάποιος υπεύθυνος εκ μέρους του χειρούργου να ενημερώσει τι θα γίνει.
Σκοπός της καε είναι τα παρακάτω 1,2,3 πράγματα .Δεν νομίζω οτι ζητάμε τρελά πράγματα.

Night Audit

και αν στα πει , θα σε ηρεμήσει περισσότερο; Πόσοι και πόσοι είπαν αλλά δεν έκαναν…εμένα προσωπικά δε με νοιάζει καθόλου. Λόγια ή όχι , οι πράξεις μετράνε

dragon_aris

Προφανώς δεν θέλω να βγει κάποιος και να με κοροϊδέψει και να κάνει άλλα από αυτά που θα πει.
Για μία φορά θέλω να ακούσω αλήθειες έτσι για να πρωτοτυπήσουμε και εμείς μια φορά.Και ας είναι και σκληρές οι αλήθειες αυτές.
Η μέχρι τώρα συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι ότι δεν μιλάνε…δεν είναι θέμα ηρεμίας δικής μου…
Απλά για άλλη μια φορά στον Αρη εκ των υστέρων θα πέσουμε όλοι μαζι από τα σύννεφα.

Night Audit

Καταλαβαίνω τι λες , αλλά ας πούμε ποιος θα πέσει από τα σύννεφα; Αυτός που περιμένει ότι από πίσω υπάρχει μεγιστάνας. Αν είσαι από αυτούς πέσε , εγώ θα σε περιμένω εδώ στη γη , που βρίσκομαι πάντα.
Εγώ δε θεωρώ τη συμπεριφορά απαράδεκτη , γιατί δε θέλω κανέναν να μου χαϊδεύει τα αφτιά ή να στο πω αλλιώς δεν έχω την ανάγκη κάποιος να το κάνει. Βλέπω, ακούω και κρίνω όπως μπορώ.
Αλλά, όπως είπα και παραπάνω , καταλαβαίνω τι λες , πολλοί είναι αυτοί που το χρειάζονται αυτό

dragon_aris

Καλά εγώ θα πέσω από τα σύννεφα αν υπάρχει μεγιστάνας.Δεν διάβασες μάλλον το σημείο που έγραψα για σκληρές αλήθειες. Το διακύβευμα εδώ δεν είναι να είναι κάποιος μεγιστάνας αλλά να υπάρχει έστω κάποιος που μπορεί να βάζει λίγα χρήματα κάθε χρόνο με συνέπεια χωρίς να διαλυθεί το τμήμα και χωρίς να χρεωκοπήσουμε. Εσύ έχεις κάποιο αντίστοιχο παράδειγμα απο κάποια άλλη ομάδα με το τρόπο που κινείται ο Γουλιέλμος μέχρι τώρα?Εγώ πάντως ντροπαλό ιδιοκτήτη δεν έχω ξαναδεί.

Night Audit

Όχι ότι ασχολούμαι πολύ με αυτά αλλά δεν έχω ακούσει συνέντευξη ή ξέρω το πρόσωπο των προέδρων του Κολοσσού, Προμηθέα, Κοροίβου, Τρικάλων, Λαυρίου, Κύμης.

Ο κανόνας είναι πως έρχεσαι στον Άρη για διαφήμιση, για αυτό και κάνεις δηλώσεις. Ε, μια φορά να μην επιβεβαιωθεί ο κανόνας δεν είναι και κακό

dragon_aris

Ok και μόνο από τις ομάδες που έβαλες κατάλαβα πως έχεις στο μυαλό σου τον Αρη.
Ένας τεράστιος σύλλογος βρίσκεται σε κίνδυνο διάλυσης και εμείς λέμε οκ μωρε τι να βγει να πει, δεν πειράζει που δεν ξέρουμε τον ιδιοκτήτη μας και τις προθέσεις του όλα καλά. Αργιολέ καταστάσεις!

Night Audit

Πραγματικά , το μυαλό σου πως λειτουργεί δεν μπορώ να καταλάβω. Τι σχέση έχει ποιους προέδρους ομάδων Α1 ξέρω , με τον Άρη και πως τον έχω στο μυαλό μου;
Προφανώς καμία απολύτως.
Επίσης , για εσένα που επιλέγεις να μην ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ , σου δείχνω την απόφαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού στις 3/5
3. Άδειες 69Α
(α) ΚΑΕ ΑΡΗΣ
Γουλιέλμος Δημήτριος (90%)
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Ξέρουμε τον ιδιοκτήτη. Δημήτρης Γουλιέλμος λέγεται και έχει στην ιδιοκτησία του το 90% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης , επίσημα.
Εσύ κάνεις σενάρια στο μυαλό σου , γιατί δεν μπορείς να δεχτείς την αλήθεια.

Sam Vincent

Δεν ζήτησα προσωπικά από κανέναν να μου χαϊδέψει τ αυτιά .Ανέφερα πάνω από δυο φορές πως είμαι οκ με όσα μπορούν να εξοικονομηθούν για την χρονιά που μας έρχεται . Ειπα πως μου κάνει και ο Ντουβιε και ο Νταλο και ο Στελάρας .Σίγουρα λοιπόν δεν είναι αυτό χάιδεμα … Νομίζω έγινα σαφής για το τι μ ενοχλεί. Αν λοιπόν δεν υπάρχει κάποιος από πίσω να βάλει λίγα παραπάνω λεφτάκια ,όπως αφήνεις να εννοηθεί (?)ν ,τότε τι ακριβώς περιμένει και δεν μας λεει την αλήθεια ,πως δεν υπάρχει σάλιο δλδ? Πως έβαλε τον κωλ@ του στον τρουβά για την καψούρα του ? Για να σωθεί η ομάδα? Τότε θα πετύχει και καλύτερους διακανονισμούς αλλά και προσωπικά ,θα τον έχω και στην καρδιά μου και θα στηρίξω ακόμα παραπάνω. Αν υπάρχει καποιος που μπορεί να βάλει κάποια λεφτά και να κάνουμε αξιοπρεπέστερη ομάδα τότε ,όπως ειπα και στον Toby , το καταλαβαίνω αλλά δεν το βλέπω . Άλλη περίπτωση δεν βλέπω .

Night Audit

Κι αντέ και βγαίνει και σου απαντάει σε όλα αυτά. Και κάνει τα αντίθετα. Τι νόημα θα είχε;
Γενικά σαμ σου αρέσει να βγαίνουν να μιλάνε. Τα ίδια έλεγες και για Λάσκαρη. Τα ίδια θα έλεγες και για Αρβανίτη υποθέτω.
Τι να σου πω, εμένα δε με ενοχλεί αυτό καθόλου. Ξαναλέω καταλαβαίνω όσους τους ενοχλεί, εμένα με αφηνει παγερά αδιάφορο

Sam Vincent

Μου αρέσουν όσοι νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν με τους υγιής φιλάθλους (πολίτες ) , λέγοντας την αλήθεια και μόνο .Αυτοί που βάζουν το χέρι στην καρδιά . Αυτοί που λεν λίγα αλλά όχι τίποτα .Αυτοί που σέβονται τον πελάτη -ψηφοφόρο -φίλαθλο. Αυτοί που αφουγκράζονται τον παλμό των υγειών μαζών .Αυτοί που δεν με αγνοούν και δεν με θεωρούν οικογένεια μόνο στα διαρκείας ,τα κουπόνια και τα 20χίλιαρα κτλ. Αυτοί που όταν μου λεν πως θα μιλήσουν μόλις τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ,μιλούν. Ελεγα να μιλήσει ο Αρβανίτης όταν βρωμούσε η πιάτσα πως ο Νικο δεν εχει μια .Αν μιλούσε τον Μαιο του 17 θα ήταν καλύτερα .Ελεγα να μιλήσει ο δράκος και ν αδειάσει τον Νίκο .Αν μιλούσε τον Οκτ. του 17 ίσως τον ωθούσε σε φυγή μια ωρα αρχύτερα .Ελεγα να μιλήσει ο Νικο και να σταματήσει να κρύβεται . Δεν μίλησε ποτέ αλλά και τι να πει ? Ο τύπος ήταν μαλωμένος με την αλήθεια . Δεν θέλω να το δω να ξανασυμβαίνει .

Night Audit

οκ…βέβαια , Αρβανίτης και Γιαννάκης μιλούσαν κάθε τρεις και λίγο , μόνο που δεν έλεγαν αυτό που ήθελες εσύ…και ο Γιαννάκης , αφού έφυγε , μια χαρά δεν είπε κουβέντα για τον Λάσκαρη , αλλά έκραξε ως μη μπασκετικούς τους καινούριους…
Ο Γουλιέλμος δε μιλάει πολύ.Κακό ή καλό θα φανεί στην πορεία.
Αλλά στο τέλος , οι πράξεις θα μετρήσουν.
Μέχρι τώρα , δεν οι πράξεις δείχνουν θετικές. Είναι θετικές γιατί είχαμε πιάσει πάτο; Μπορεί…Αλλά ότι και να είναι , στον οργανισμό που λέγεται Άρης και το κακό το μαθαίνουμε σε DT , δεν έχουμε μάθει τίποτα κακό από την πιάτσα.

Sam Vincent

Συμφωνούμε πως στο τέλος μετρούν οι πράξεις και πως το πρόσημο μέχρι τώρα είναι σαφώς θετικό. Στην περίπτωση όμως του Νίκο ,το κακό δεν το μάθαμε σε χρόνο dt . Το κακό το μάθαμε πολύ μετά και όχι όλοι μαζί. Τέλος πάντων κι εγώ μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου και δεν θεωρώ παράλογη την άποψη σου παρόλο που εγώ θέλω παραπάνω πληροφορία για φτιάξω το …ολόγραμμα του νέου μας ιδιοκτήτη και να τον κατατάξω με μεγαλύτερη ασφάλεια εκεί που κατά την ταπεινή μου άποψη ,του αξίζει. Τέλος διαφωνώ στο ότι “Ο Γουλιέλμος δε μιλάει πολύ” .Η αλήθεια είναι πως δεν μιλά καθόλου . Το πολύ δεν μ αρέσει .

Night Audit

το είχαμε μάθει από νωρίς για τον Λάσκαρη. Επιλέξαμε να μην το πιστέψουμε από τόσο νωρίς.

Σαμ, πιστεύω οτι δεν μιλάει παραπάνω προς το παρον, εξαιτίας της φάσης που είμαστετωρα,για να κλείσει συμφωνίες , χάνοντας τα λιγότερα.
Σίγουρα αυτή είναι η αισιόδοξη οπτική.Αλλα κρατάω ότι μας έσωσε(πρώτο και κύριο)στο παραπέντε ,το ότι έστω κ 2 κουβέντες ξεστόμισε(η σιωπή εκείνη στο τηλέφωνο!),το τι είπε ο Ιωαννίδης κ ο Κοκολάκης(σημείωσε ότι οι δύο τους δε μιλανε,αλλά εδώ ταυτίζονται!)κ φυσικά ότι ο Γουίλ δείχνει πως κινείται αιφνιδιαστικά κ αθόρυβα.
Τον στηρίζει κ ο Αγγέλου.Βγηκε κ ο Χαρης μπροστα που απο προσωπικη μου πείρα,δεν κανει τπτ αν δεν ειναι σιγουρος πως ειναι καλο.Αν τώρα βγει κάποια στιγμή ο Prophet κ μας τρομάξει για κάποιο λόγο,ε,τότε θα φοβηθω.

Τον Λάσκαρη τον στήριζε ο δράκος . Ο Κοκολάκης δεν ξέρει και ο ίδιος τι ακριβώς είπε. Τέλος γιατί με την σιωπή του θα κερδίσει χρήματα ? Μπορεί αυτό να μου το εξηγήσει κάποιος ,εφόσον δεν υπάρχει κάποιος λεφτάς από πίσω ?

Αλλιώς θα διαπραγματευτείς το οτιδήποτε με οποιοδήποτε (fiba,μάνατζερ, παίκτες που χρωστάς κ παίκτες που θέλεις να πάρεις)αν νομίζουν πως είσαι ταπεινός κ καταφρονεμενος κ αλλιώς αν νομίζουν πως είσαι Μπρουκλης κ λαρτζ.

dorian gray

Eγώ δεν πιστεύω τίποτα από το ποτέ έγκυρο Αθλητικό Δε(σ)οξυριβο(ζο)νουκλεϊ(νι)κό Οξύ.

stepap

Σωραιος….

dorian gray

Σωστός Dorian Gray.
Aσχημαίνει, όμως, το πορτρέτο μου…

GeorgeG

Τη συνέντευξη τύπου ακόμα τη χρωστάει η διοίκηση.
Είπαν ότι θα τον έκαναν μετά τα κρίσιμα παιχνίδια. Περιμέναμε την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Το μόνο ελαφρυντικό που τους δίνω είναι ότι δεν ξέρουνε ακόμα τι θα γίνει με το ban, οπότε δεν μπορούν να κάνουν προγραμματισμό.

Jerel Mcneal

Μακαρι να γινονται πράξεις ακομα και κατω απο το χαλάκι και ας μην μαθαίνουμε τιποτα.Το θεμα ειναι να γίνονται.βαρεθήκαμε τρια χρόνια να ακουμε θα θα θα και οράματα. Εγω προσωπικα θελω να γίνονται πράξεις και ας μην μαθαινω τιποτα.