Ο Ντεμέτρις Μοράντ θα παραμείνει στον Άρη. Έπεισε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και άμεσα και στο μέλλον, γι’ αυτό και οι κίτρινοι πρότειταν και ο ίδιος τον αποδέχθηκε, να επεκταθεί η συνεργασία τους σε τρία χρόνια.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ για τη συμφωνία με τον Μοράντ είχε τονίσει πως πρόκειται για συμβόλαιο 1+1 χρόνων, εφόσον έπειθε στον δοκιμαστικό μήνα τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Οι κίτρινοι εκτιμώντας πως ο Μοράντ είναι ταλέντο και μπορεί να αποδώσει πολλά περισσότερα στο μέλλον, πρότειναν το συμβόλαιο να μην έχει διετή διάρκεια, αλλά τρία χρόνια, πρόταση που έγινε σε πρώτη φάση αποδεκτή από τον παίκτη.

Πηγή: Ο Μοράντ μένει στον Άρη με +1 χρόνο στο συμβόλαιό του! – PRESSARIS

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Και αυτό είναι είδηση. Η τριετία σημαίνει ότι ο Γιαννάκης κάτι βλέπει.. Μακάρι να βρήκαμε ένα ακόμα Bryant Dunston..

Night Audit

Ας ελπίσουμε να βγάλει και τη χρονιά , γιατί τον Ντάστον τον στείλαμε σαν άχρηστο , βεβαίως βεβαίως.
Πάντως , έχει καλά χαρακτηριστικά κι όταν καταλάβει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ πιστεύω πως θα κάνει καριέρα…

loukmosh

Εν τω μεταξύ αυτό που λες για τον Ντάστον δεν το θυμόμουν και μπαίνω να δω στατιστικά του σε εμάς και βλέπω έπαιξε μέχρι τον Φλεβάρη. Και λέω τι έγινε ρε συ.. Όντως τέτοιοι είμαστε..

Toby B

Περίεργη ομάδα εκείνη την χρονιά. Εξαιρετικό scouting από Σαρόν Ντρούκερ με Ντάνστον, Τάκερ κτλ αλλά η ομάδα δεν έδεσε ποτέ. Μετά με Σούμποτιτς και χωρίς αυτούς κάτι έγινε.

Ryan Stack

Θυμάμαι τον Δασκάλου να λέει στον τότε Άρης FM,ότι ο Πιερ Πιρς αν δεν είχε αυτόν τον περίεργο χαρακτήρα θα έπαιζε στο ΝΒΑ.Υποτιθεται ότι αυτός ήταν ο καλός παίχτης που φέραμε εκείνο το καλοκαίρι.

Toby B

Αυτός δεν ήταν που είχε κάνει και φυλακή? Και μετά κάπου στη μέση έφυγε και ήρθε ο Μπράουν.

Night Audit

Νομίζω είχε τραυματιστεί και τον αλλάξαμε

Night Audit

στο γήπεδο ήμουν σε κάθε παιχνίδι , άχρηστο τον ανεβάζαμε , άμπαλο τον κατεβάζαμε…Αλλά τα ίδια ακούγαμε και για Μάσει και και και…

Ryan Stack

Ας πούμε έναν Μάικ Ουιλκινσον.24 χρόνων κατευθείαν από το κολλέγιο και εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα τεσσαρια της ιστορίας μας.

Toby B

Χωρίς να τον ξέρω, έχω δει απλά 2 βιντεάκια όπως όλοι φαντάζομαι, μου έχει κάνει κλικ ο παίκτης. Μετά το περσινό με Μπάκνερ, τον οποίο στήριζα από την πρώτη μέρα και πίστεψα πως είχε το πακέτο, πλέον είμαι 100% της γνώμης πως δεν πρέπει να δώσουμε σοβαρά λεφτά για αθλητικό ψηλό. Οπότε η λύση Μόραντ μου αρέσει και ας τον πλάσουμε όπως θέλουμε εμείς. Ελπίζω οι περιφερειακοί μας να του δίνουν τη μπάλα στα ψηλά. Επίσης, άκουσα πως έχει καλή αντίληψη και έχει πολύ γρήογρα πόδια για να καλύπτει τις αλλαγές στην άμυνα.