Ο Ματσόν δεν ξεχνά….

Μπορεί να πέρασαν περίπου πέντε χρόνια από τη μέρα που αποχώρησε (για δεύτερη φορά) από τον Άρη, όμως ο Αντρέα Ματσόν δεν ξεχνά την πρώην ομάδα του.Με ανάρτησή του στο facebook ο Ιταλός κόουτς έγραψε «Κίτρινο πάντα», αποσπώντας τα θετικά σχόλια των φίλων του Άρη.

Γέφυρες ρίχνει ο Αντρέα….

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ένας προπονητής που έχει μόνο φίλους και εχθρούς..Όχι κάτι στο ενδοιάμεσο…Εγώ ανήκω στους φίλους 😛

xaris

όσοι παρακολουθούν ”Μπάσκετ” αγαπάνε Ματσόν !

experience

Ήταν άτυχος, χάσαμε εκείνο το ματς με το Μαρούσι που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως χάθηκε και τον πήρε η κάτω βόλτα. Ο τρόπος που έφυγε αδικεί για μένα τη συνολική του παρουσία που μέχρι τότε ήταν άκρως θετική.

skoraris

ενας προπονητης μισου γηπέδου! αμυνα οκ , επιθεση ο Θεός (ή ο σκειλς) να βάλει το χερι του!! Εν ολίγοις βαρατε τα όργανα (καμια 30 τριποντα) και αν τα βαλετε νικατε, αν όχι λυπάμαι χάσατε!!

skoraris

δε διαφωνώ , αλλά είχε και υλικο. με αυτό το υλικό δε δικαιολογείται να παίζει αυτό το μονοδιαστατο μπάσκετ επιθετικά. τελος πάντων δεν είναι κακός προποητής συνολικά , ειδικά για μια ομάδα σαν εμάς που δε θα έχει ποιοτικό υλικό και αναγκαστικά θα στηριχτεί (θα πρέπει να στηριχτεί) στη σκληρή άμυνα

xaris

Και εμένα αν μου λέγαν το καλοκαίρι , ξέρεις του χρόνου θα έχεις χατζηβρεττα, Ντικούδη , Κακιούζη θα έλεγα : τι ομαδάρα θα κάνω !! που να ήξερε ο άνθρωπος !

nikos

Ε ναι..του τους φερανε

xaris

πιθανότατα αλλά και πάλι , δεν νομίζω να τον χαλούσανε , ήταν σε καλή φορμα και οι 3 τότε από την προηγούμενη σεζον. Δεν νομίζω να έβλεπε ότι θα έρθει κάτι τετοιο.

nikos

Πω πέρσαν 5 χρόνια ε; Πως περνά ο καιρός..Τώρα είναι ελύθερος ; Άμα είναι ελύθερος μην εκπληχτούμε τότε αν ακουστεί το όνομα του το καλοκαίρι έστω σαν φήμη..

Aris cy

Είχε επιτυχίες ο Ματσον αλλά αυτό που του καταλογίζω είναι που δεν έδωσε ευκαιρίες στον Παπανικολάου. Ουσιαστικά δεν τον υπολόγιζε και την επόμενη χρονιά ο ιβκοβιτς τον είχε πενταδστο!