Ο Άρης Λυκογιάννης οδεύει προς τον Κολοσσό Ρόδου και όλα δείχνουν ότι το προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ έχει ο Χρήστος Μαρμαρινός.

Το επί σειρά ετών μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη Γουλιέλμου και φαίνεται να έχει πάρει «κεφάλι» στην κούρσα του διαδόχου του Γιάννη Καστρίτη. Ο Λυκογιάννης απομακρύνεται, περιπτώσεις σαν του Σούλη Μαρκόπουλου και του Θανάση Σκουρτόπουλου μοιάζουν ανέφικτες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έτερος στόχος, Φώτης Τακιανός, είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα του Κατάρ.

Αν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη, ο Μαρμαρινός φέρεται ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του ΑΡΗ. Ίσως έτσι να εξηγούνται και οι επαφές που έχουν γίνει με μεταγραφικούς στόχους.

Ήδη έχει γίνει συζήτηση για τους Νίξον, Λαμπ και Μιλόσεβιτςτου Λαυρίου, ενώ από την Ελλάδα “ζεστά” εξετάζεται η περίπτωση του Νώντα Παπαντωνίου.

Πέρα από τον Παπαντωνίου, στα υπόψιν υπάρχει και η περίπτωση του Βαγγέλη Σακελλαρίου, εφόσον υπάρξει κάποια συνεργασία (όχι είσοδος στο δ.σ., η οποία έχει διαψευστεί) του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον πρώην πρόεδρο του Πανιωνίου, Σταύρο Αλευρογιάννη. Ο Έλληνας γκαρντ χθες (3/7) έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Ο Μαρμαρινός, ο Παπαντωνίου και ο Σακελλαρίου

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

DREAM TEAM. Δυσκολα τα πραγματα.

Sam Vincent

Σιγά να μην έλειπε ο Παμείνος το κουτσαβάκι από την γιορτή !!! Ο Χάρης παραιτήθηκε ??? Τι περιμένει επιμένοντας να στηρίζει ακόμα τον Γουίλ ? Χάρη ,κοίτα να γλυτώσεις τι ντοματιές .

Φίλε Σαμ,έχει ο Βαφόπουλος κανένα βαθύ στοχαστικό για να αλληλόστηριχτουμε με τη βοήθεια της ποίησης;
Η να αρχίσουμε να ανεβαζουμε καλύτερα κάναν Μπωντλαίρ;Κάναν Πόε;Κάναν Μιλτωνα;
“Μες στο σκοτάδι στάθηκα ώρα πολλή μονάχος,
γεμάτος τρόμους κι όνειρα που πρώτη φορά τότε
η λυπημένη μου ψυχή στα βάθη της επήρε…”

Και ξαπλώνομαι χάμου,
με βουρκωμένο το πνεύμα μου,
και ραντίζω με δάκρυα
τη συντριμμένη μου πίστη.
Πόσο με κούρασε η επίμονη άσκηση.

Αγαπημένο “Δάπεδο “

Απόλυτα συμβατό.