ΑΡΗΣ K.A.E. – Μπάσκετ Θεσσαλονίκη:

«Είναι αυτονόητο ότι πίστεψα στην ιδέα του Προέδρου για έναν καινούριο ΑΡΗ. Είμαστε όλοι στην ομάδα μέχρι στιγμής αρκετά έμπειροι, έτσι ώστε να φέρουμε την ομάδα στη θέση που της αρμόζει.  Θέλουμε γρήγορα να δείξουμε στον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος διψάει για την “ανάσταση” της ομάδας, ότι θα γίνει σοβαρή δουλειά φέτος και ότι θα μπει η βάση για τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες στο γεμάτο Αλεξάνδρειο» και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον ΑΡΗ να συνεχίσει την καριέρα του:

«Προτιμώ να έχω ως στόχο το όραμα της “αναγέννησης” του ΑΡΗ  και σε κάθε αγωνιστική να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θεωρώ ότι κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε την ίδια επιλογή. Είμαι σε μία ώριμη ηλικία, έτσι ώστε να μπορώ να διακρίνω το καλό μου».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΡΗ, ο Κώστας Χαρίσης είπε: «Είμαστε αρκετά σοβαροί σαν αθλητές μέχρι τώρα στην ομάδα σε βαθμό που να μπορούμε να διαχειριστούμε το όνομα και τη φανέλα της μεγάλης ομάδας στην οποία βρισκόμαστε. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου σε όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, έτσι ώστε όλοι μαζί σαν οικογένεια σε δέκα μήνες από σήμερα να είμαστε ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα».