Από εκεί και πέρα δεν γινόταν να μην ρωτήσουμε τον Κώστα Καϊμακόγλου για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον Βίκτορ Σανικίτζε.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν μαζί στην Ούνιξ Καζάν το 2014/15 και ο Έλληνας «άσος» μόνο θετικά είχε να πει για τον Γεωργιανό παίκτη, γεμίζοντας τους οπαδούς του Άρη με αισιοδοξία και ανυπομονησία για να δουν στα κίτρινα το νέο τους απόκτημα.

Αρχικά ο Καϊμακόγλου θέλησε να μας σώσει μερικές πληροφορίες παραπάνω για το τι θα δει το ελληνικό κοινό μέσα στο παρκέ…

«Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο του προσόν είναι ότι είναι πολύ αθλητικός, παίζει με μεγάλη ενέργεια είναι πάρα πολύ γρήγορος και τρέχει πάρα πολύ καλά στο ανοιχτό γήπεδο,.

Η ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι του τον βοηθάει να πηγαίνει σε όλα τα ριμπάουντ, είναι πολύ καλός στα κοψίματα από την weak side και θα έλεγα ότι έχει καλό ντράιβ από την θέση 4.

Από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να καλύψει και την θέση 3 και σε συνδυασμό με την αθλητικότητα που ανέφερα παραπάνω είναι αποτελεσματικός και εκεί.

Ίσως να μην έχει σαν δυνατό του σημείο το σουτ αλλά θεωρώ ότι με την εμπιστοσύνη και τον χρόνο που θα πάρει από τον κ. Πρίφτη θα σουτάρει καλά και θα είναι αποτελεσματικός.

Συμπερασματικά πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή λύση για τον Άρη, αλλά και για τον ίδιο τον Σανικίτζε να παίξει στην ομάδα του Άρη».

Όταν η συζήτηση έφτασε στον χαρακτήρα του τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους φίλους του Άρη. Μόνο καλά λόγια είχε να μας πει ο Καϊμακόγλου για τον πρώην συμπαίκτη του, τονίζοντας ότι θα ταιριάξει απόλυτα στην ελληνική φιλοσοφία.

Η πρώτη του απάντηση, προκαλεί αυθόρμητα το χαμόγελο…

«’Χρυσό’ παιδί, ‘χρυσό’ παιδί, αδελφός.

Είναι τρομερό παιδί, τρομερός χαρακτήρας πιστεύω ότι θα ταιριάξει απόλυτα με όλους του Έλληνες, με την Ελληνική νοοτροπία.

Αν κρίνω από το πόσο παρέα κάναμε μαζί… είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ χαβαλές, πολύ αστείος, γενικά είναι ωραίος τύπος και θεωρώ ότι θα ταιριάξει απόλυτα στο κλίμα.

Πιστεύω ότι θα είναι η «ψυχή» της ομάδας».

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Καϊμακόγλου στο gazzetta που αναφέρεται στον Βίκτορ, τον οποίον και αναμένουμε να δούμε σήμερα στο παρκέ με τα κίτρινα.

Πηγή: Καϊμακόγλου: «Η Euroleague με κράτησε στο Καζάν»! | gazzetta.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
menidi3

Σανι σανι οεοεοε τον βλεπω να τους κανει ολους να παθιαζονται ειναι ο νεος μασει !

stepap

Μετάφραση απο γριναριδες Αριανους μετά απο ματς που δεν έχει σκοράρει πολλούς πόντους: Αμπαλος ασουτος Γεωργιανός Ταλιμπάν που δεν ξέρει μπάσκετ παρα μόνο να τρέχει κ να πηδάει….

Vas

Παικτης με μυαλο. Με το παιχνιδι του θα δωσει αξια σε αλλους παικτες