Άλλωστε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yellow Radio, η διοίκηση αρνήθηκε πρόταση για χορηγική συμφωνία 20.000 ευρώ μόνο για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Στην άκρη του γκρεμού… | badbasket.gr

Ασχολίαστο…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sterk

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το παιχνίδι Λάσκαρη. ΟΚ προφανώς ήθελε να ξεπλύνει κάποια ποσά. Αλλά γιατί αρνείται χορηγίες? Δεν είναι ένας τρόπος ξεπλύματος? Αλλά ακόμα και αν δεν είναι, η ομάδα και ο ίδιος παίρνουν λίγο οξυγονο.

Αυτός ο κύριος έχει κάνει τόση ζημιά στην ομάδα που πρέπιει να φοβάται να κυκλοφορήσει. Κάθαρμα με Κ κεφαλαίο, πρέπει να του ξεκαθαριστεί ότι αν δεν παραδώσει άμεσα τις μετοχές θα έχει πρόβλημα μετακινήσεων και προβλήματα καθημερινότητας που ούτε μπορεί να φανταστεί. Είναι αδιανόητο, αλλά μάλλον θα πρέπει να φτάσουμε σε προσωπικές απειλές για να συμμαζευτεί, και δυστυχώς θα πρέπει να του αποδείξουμε ότι αυτα δεν είναι μόνο λόγια, γιατί ο κύριος είναι και χοντρόπετσος.

Subaris

Δεν εκπλησομαι καθολου.Υπαρχει σχεδιο κ παει ρολοι.Ελβετικο κιολας!

vaggelaris

Ολα αυτα δειχνουν η μεγαλη ανικανοτητα η δολο. Δε θελω να πιστεψω το 2ο. Αλλοιως παμε σε θεωριες συνομωσιας. Καποιος τον ηθελε στον ΑΡΗ για να πετυχει το σκοπο του…

experience

Πώς γίνεται να τα κάνεις αυτά από ανικανότητα, δηλαδή σου δίνουν 20 χιλιάρικα για να διαφημιστούν σε ένα ματς και λες όχι από ανικανότητα;