Πηγή: Yellow News – Ο κόσμος του Άρη στο μπάσκετ θελει έργα όχι λόγια… λέει ο νέος υπεύθυνος αγωνιστικού

Για τη μεταγραφολογια: “Τα μπατζετ θα ειναι σε λογικα πλαισια. Η οικογενεια Λασκαρη δε θα ασκήσει νεοπλουτισμό, ήρθε να μείνει, να πετυχει και να κανει έργο. Το μπατζετ θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο Αρβανίτη και θα είναι αρκετά καλύτερο από το περσινό. Σιγουρα η ομαδα θα ειναι καλυτερη και όλοι προπονητές και παίχτες θα ξερουν οτι θα πληρώνονται στην ωρα τους. Μενουν όλα να φανούν στο γήπεδο”.

Για τις φημες για συνεργασια με αλλους συλλογους: “Η σχέση μου με το Παγκράτι ειναι γνωστή, γιατί κάτι ακούστηκε για την ομάδα του Παγκρατιου, που αγαπάω, που μενω, ειναι τα στεκια μου, οι φίλοι μου, η οικογενεια μου και εγινε μεγαλος ντόρος το βραδυ της Δευτερας. Ο Αρης πρεπει πρωτα να λύσει τα δικά του θεματα και μετα να δει και προς τα εξω. Υπαρχουν σκεψεις για συνεργασιες, αλλα δεν υπαρχει κατι συγκεκριμένο. Το δημοσίευμα δεν ισχύει γιατι μου δημιούργησε πρόβλημα με τα αδέρφια μου. Μακαρι να γινει κατι καλο.

Για τη συμμετοχή στην Ευρώπη: “Το θέμα το χειριζεται αποκλειστικα ο κ. Λάσκαρης και μακάρι να πετύχουμε να παιξουμε σε αυτην. Οτιδήποτε θα ανακοινωθεί από τον ίδιο. Μακαρι στις 2 του Ιούλη να ειμαστε στις ομαδες που θα ανακοινωθούν και στις 9 να ειμαστε στην Βαρκελώνη για την κλήρωση“.