Ο Τίγρης χρειάζεται τη βοήθεια μας, ο άνθρωπος που χάρισε τόσα χαμόγελα σε μικρά παιδιά χρειάζεται την στήριξη του κόσμου.

Ο Δημήτρης, ο Τίγρης, ο άνθρωπος που ήταν για δεκαετίες συνώνυμο του Αλεξανδρείου χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου καθώς είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια και έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό, με τον πρώτο στόχο να είναι να ρυθμιστεί η ΔΕΗ και να μπορεί και πάλι ο Δημήτρης να έχει ρεύμα.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία, τον Αντώνη Χάνο, τον Μιχάλη Δίτσα και τον Κώστα Σαμαρά.

Η βοήθεια πέρα από οικονομική είναι πολύ σημαντικό να έρθει και για το κομμάτι της ΔΕΗ, ώστε να γίνει η απαραίτητη ρύθμιση.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να ρωτήσει κάτι περισσότερο μπορεί να έρθει σε επαφή με το ραδιόφωνο, ή να βοηθήσει χρηματικά στους παρακάτω λογαριασμούς.

ΧΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

GR52 0171 7160 0067 1611 4752 077

GR84 0260 3260 0001 0020 0549 523

Πηγή: Ο κόσμος του Άρη δίπλα στον Τίγρη: Έκκληση για βοήθεια για τον άνθρωπο που έκανε πιο όμορφο του Παλέ | Yellow Radio

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

Τωρα τι να σας πω πραγματικα. Τοσους βολευει το παρεακι σας. Γνωστοι επιχειρηματιες, ανθρωποι μεσα στον δημο… δεν μπορειτε να του βρειτε του ανθρωπου μια δουλεια? Τον αναγκαζετε να βγαλει στη φορα τα οικονομικα του προβληματα(για 2η φορα!) και αντε βοηθηστε οι Αρειανοι? Ντροπη σας!

Babis cool

Πες τα ρε φίλε

simon says

Εδώ το παρεάκι δεν πλήρωνε τους υπαλλήλους στα γραφεία που σιγά τα λεφτά που θα παίρνουν…), βοήθεια θα δώσει?????

vaggelaris

Ξερουμε τι τραπεζα ειναι οι λογαριασμοι??