Ο Κατσίβελης, ο Τολιόπουλος και ο ΑΡΗΣ

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται “μία ανάσα” από την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη. Κάτι που σημαίνει ότι η παραμικρή αμφιβολία για την αποχώρηση του Βασίλη Τολιόπουλου σβήνει, αφού η αθηναϊκή ομάδα θα έχει στις θέσεις των γκαρντ δύο Αμερικανούς, συν τους Γκίκα, Κατσίβελη.

Ο Τολιόπουλος έχει πει εδώ και καιρό στην ΑΕΚ ότι θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον ΑΡΗ. Οι δύο εκκρεμότητες που υπάρχουν για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στο «Nick Galis Hall» είναι να διευθετηθεί η υπόθεση με τα ban και να ξεκαθαριστεί με ποια μορφή θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αν δηλαδή θα μείνει ελεύθερος ή αν θα δοθεί ως δανεικός.

Πηγή: Ο Κατσίβελης, ο Τολιόπουλος και ο ΑΡΗΣ | AllAboutARIS.com

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Ο Τολιόπουλος που πέρσι μας άφησε για αεκ χωρίς να κάνει και παππάδες ,φέτος που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του (χαράς Ευαγγέλια) μιας και πήρε τον Κατσίβελη αποτελεί τον κρυφό μας πόθο ,μόνο που ούτε λεφτά έχουμε αλλά ούτε και μπορούμε να πάρουμε παίκτες . Ευτυχώς όμως που ξεκαθάρισε το θέμα των μετοχών .

vaggelaris

Αν ισχύσει το μπάν με τους όρους της fiba είναι ρεπορτάζ να χαμε να λέγαμε.

vaggelaris

Σε περίπτωση που λόγω οικονομικών δε φύγει το μπάν ποιοι παίκτες μπορούν να παίξουν? Τι ισχύει ακριβώς?

Sam Vincent

Δεν έχεις άδικο πουθενά .Καλά κάνουν φυσικά και σχεδιάζουν . Απλά μονολογώ δυνατά διαπιστώνοντας τα μεγάλα μας χάλια μαζεύοντας τις τελευταίες ειδήσεις . Δεν υπάρχει σκεπτικό λοιπόν .

Sam Vincent

Το έχω δηλώσει πως προσωπικά …ψυχοθεραπευομαι εδώ στο ΒΑ.

kaptsik

Τον πιστεύω τον Τολιοπουλο. Αν στηριχθεί θα τα πάει καλά. Μακάρι να τον κλείσουμε για καιρό και να αρχίσουμε το χτίσιμο. Είναι ευκαιρία επιτέλους να αρχίσουμε το χτίσιμο. Λίγο αυτός, λίγο ο Σιδηροηλιας, λίγο κανένας Αγραβάνης η ο άλλος του Πανιωνίου…

Ο Διπλαρος τι κάνει,Τζιμ?😂🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭

Στην πατρίδα του Sanikidze τον βρήκε ο covid19.