Το 2018 μας αφήνει , με ρεκόρ 14-29 συνολικά , σε όλα τα επίσημα μας παιχνίδια. Δεν πιστεύω πως υπήρχε χειρότερη χρονιά στην ιστορία μας , να πω την αλήθεια.
 
Το να αναλύεις στατιστικά μια τέτοια ομάδα ( χωρίς να χρειάζεται να το κάνεις λόγω δουλειάς ) είναι στα όρια της παράνοιας και πραγματικά , νιώθω έτσι μερικές φορές.
Ξέρω πως κι εσείς δεν ενδιαφέρεστε τώρα για τέτοια πράγματα , μιας που άλλα είναι που μετράνε τέτοιες ώρες.
Αλλά , έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα συνεχίσω να κάνω , αυτό που μου αρέσει να κάνω , αυτό που με έκανε να ξεκινήσω ένα τέτοιο project από την αρχή , και θα συνεχίσω να το κάνω ότι κι αν γίνει , όσα κι αν ακούω για αυτό.
Απλά , σας παρακαλώ , όποιος δεν έχει κάτι να σχολιάσει επί των θεμάτων που αναφέρονται εδώ , ας μην σχολιάσει .
 
Καλή χρονιά να έχουμε , φίλοι μου. 
 
Εύχομαι το 2019 , να μην σπάσει το ρεκόρ τραγικότητας του 2018!
 
 
4 παιχνίδια , 0 νίκες … μια τρύπα στο νερό…
 

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

[infogram id=”61ad7144-e2bd-4397-a2ee-de6203ccbc57″ prefix=”Np7″ format=”interactive” title=”Copy: Good Bad Ugly Nov 18″]

 

 

ΟΙ ΠΕΝΤΑΔΕΣ

[infogram id=”27c23769-b562-4c69-b7ca-7012c4e9fa11″ prefix=”wZi” format=”interactive” title=”5ades Dec 18″]

Γενικά οι πεντάδες είναι λίγο μπερδεμένες αυτόν τον μήνα , μιας και είχαμε την αλλαγή προπονητή και ο Καστρίτης χρησιμοποίησε κοντά στις 60 πεντάδες , οπότε και δεν μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα από αυτές.

Στα ατομικά στατιστικά , για πρώτη φορά ο Μποχωρίδης είναι πρώτος σε θετική αξία ( ας το πούμε έτσι ) , κυρίως στην άμυνα , μιας και όταν αυτός δεν παίζει , η ομάδα καταρρέει στην άμυνα.

Φυσικά , το γεγονός πως , οι ρολίστες μας , είναι καλύτεροι από τους 5 ξένους μας , δείχνει και σε τι κατάσταση είμαστε!

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

[infogram id=”f72f65b1-9ad7-4e8a-9f8f-00b1d37bee3f” prefix=”A4o” format=”interactive” title=”proj Dec 18″]

 

Αν δείτε την εκτίμηση για τις νίκες μας , από την 8η αγωνιστική μέχρι την 11η , θα δείτε πως το 79% που είχαμε για 8-12 νίκες , έγινε 76% για 7-10 νίκες. Στενεύουν τα περιθώρια ( όχι πως χρειαζόμασταν περίπλοκα μαθηματικά για να το καταλάβουμε αυτό ).

Τώρα , στην εκτίμηση της τελικής κατάταξης , βλέπετε πως από το 4% που ήταν οι πιθανότητες μας , έφτασαν στο 10% πλέον. 

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στην βαθμολογία , θα δει πως πλέον το γκρουπ των ομάδων 9-14 είναι ξεκάθαρο.

Λαύριο και Πανιώνιος έχουν 3 νίκες κι εμείς , η Κύμη , το Ρέθυμνο και ο Κολοσσός από 2 ( εκκρεμεί η επανάληψη των 31 τελευταίων δευτερολέπτων του Λαύριο-Κολοσσός , οπότε κάτι μπορεί να αλλάξει εκεί ).

Οι πιθανότητες υποβιβασμού αυτών των ομάδων είναι :

 1. Ρέθυμνο 72%
 2. Κύμη 45%
 3. Πανιώνιος 36%
 4. Κολοσσός 35%
 5. Άρης 10%
 6. Λαύριο 1%

Το βλέπετε όμως έτσι; Έχουμε να παίξουμε εκτός με το Ρέθυμνο για τον πρώτο γύρο και μετά τις έχουμε όλες αυτές τις ομάδες εντός. Ξέρω ότι δεν παίζουμε καλά τώρα , πως η ψυχολογία της ομάδας είναι στα τάρταρα , αλλά το μόνο πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι ομάδες εναντίον μας είναι πως μπορούν να κάνουν αλλαγές. Πόσες όμως θα βρουν τον παίκτη που θα τους σώσει; Όλες ; Δεν μπορεί. Δεν είναι αυτές οι ομάδες καλύτερες από εμάς. 2 από αυτές τις νικήσαμε στην έδρα τους κι από τον Πανιώνιο ( που υποτίθεται έκανε μεταγραφάρες και σώθηκε σίγουρα , αλλά ακόμα έχει 3 νίκες ) χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ας μην κάνουμε άλλα παιχνίδια σαν την Κύμη. Αλλά κυρίως , ας μη βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Χρόνος υπάρχει , το πρόγραμμα είναι καλό κι έχουμε ένα πράγμα που δεν έχει κανείς από αυτούς. Κόσμο. Έδρα. Που όταν θέλουμε γίνεται έδρα.

Για αυτό , ας δούμε τα πράγματα ψύχραιμα και ρεαλιστικά.

Η ομάδα παλεύει για να σωθεί , μαζί με άλλες 5. 2 Πέφτουν , 4 σώζονται. Δε χρειάζεται να παίξουμε μπάσκετ Ευρωλίγκας . Δε χρειάζεται να βάζουμε 80 πόντους. Δεν αρμόζει στην ιστορία του Άρη , αλλά η ιστορία του Άρη , είναι αυτή που πρέπει να μας κάνει να καταλάβουμε πως ακόμα η κατάσταση είναι στα χέρια μας. Ας σταματήσουμε τους αφορισμούς και τα σιχτίρια. Ας σώσουμε την ομάδα, όλοι μαζί. Παίκτες , διοίκηση , παράγοντες και κόσμος. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

 

 

Ο ΚΑΛΟΣ

Ο Βεργίνης πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής με τον Καστρίτη και δείχνει πως μπορεί να προσφέρει , ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως για κανά μήνα παίζει με πρόβλημα στον ώμο. Δεν είναι ο κάτι εξαιρετικό , έχει πολλά προβλήματα , αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα , είναι απαραίτητος και φαίνεται.
Ελπίζω , όσο παίρνει χρόνο και ρυθμό , να ανεβάζει και την απόδοση του.
 

Ο ΚΑΚΟΣ

Ξέρετε , η Θεσσαλονίκη είναι ένα χωριό και η μπασκετική Θεσσαλονίκη είναι μια γειτονιά. Σε εκείνη τη γειτονιά , όλα τα κουτσομπολιά μαθαίνονται γρήγορα. Σε κάποιες πολυκατοικίες αυτής της γειτονιάς , έχουν τον τρόπο να τα πνίγουν τα κουτσομπολιά που τους αφορούν ή έστω να τα καθυστερούν. Στη δικιά μας , όμως , υπάρχουν ένοικοι , πάντα πρόθυμοι να διαδώσουν όλα τα κακά μας και ειδικά τα οικονομικά . 
Φέτος , δεν έχει ακουστεί τίποτα. Αντίθετα , αυτό που ακούγεται είναι για το πόσο τυπικός είναι στις πληρωμές. 
Από αυτό και μόνο είναι στην καλή μου πλευρά.
Αλλά , ρε παιδιά , πρέπει κάποιος να του πει πως δεν έχει καμία σχέση το να διοικείς ένα δικηγορικό γραφείο και μια ΚΑΕ , ειδικά μια σαν τον Άρη.
Κάθε απόφαση που έχει πάρει και αφορά το αγωνιστικό είναι σαν να θέλει να μας καταστρέψει. 
Και το χειρότερο είναι όταν δηλώνει ή ανακοινώνει κάτι.
Πραγματικά , είναι ανακοίνωση αυτή που έβγαλε η ΚΑΕ τις προάλλες; 
Πως κατάφερε να πει το ” Εμείς πληρώνουμε όσα μπορούμε , προσπαθήσαμε να κάνουμε ανοίγματα μα όλοι οι παράγοντες του Άρη μας έγραψαν , θέλουμε την στήριξή σας γιατί δεν μπορούμε να δώσουμε άλλα , ενωμένοι όλοι μαζί , θα ξεπεράσουμε τον σκόπελο και θα κοιτάξουμε μπροστά” , με τέτοιο τρόπο , ώστε να τον κάνει να φανεί αυτός ο κακός ! Δεν έχουν undo button εκεί στην ΚΑΕ; Δε διαβάζουν αυτά που γράφουν;
Πραγματικά , κ. Γουλιέλμε , πάρε κάποιους μπασκετικούς ανθρώπους γύρω σου ( και δε μιλάω για τον Χάρη ) , βάλε και κάποιον δίπλα στον πάγκο και στείλε τον φοιτητή να κάνει το μεταπτυχιακό του με την ησυχία του και ασχολήσου με το νοικοκύρεμα και τα οικονομικά , που τα πας εξαιρετικά.
 

Ο ΑΣΧΗΜΟΣ

9 σουτ με Αγγέλου , 4,5 σε δυο παιχνίδι χωρίς Αγγέλου.
Μπορεί να είναι και τυχαίο , αλλά ο Λάκι , αρχίζει να μου μοιάζει σαν τον Γουίβερ.
Ξέρετε , αυτόν τον παίκτη που είχε 3,9 σουτ ανά αγώνα σε εμάς και σε κάθε άλλη ομάδα στην καριέρα του είχε πάνω από 8. Ναι , αυτόν , που είχε ξενερώσει με τον Γιαννάκη και δεν σούταρε με τίποτα.
Αυτό λοιπόν μου θυμίζει ο Λάκι στα 2 τελευταία παιχνίδια και δε μου αρέσει καθόλου.
Ο καλύτερος Αμερικάνος σου παίκτης , πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 σουτ ανά αγώνα.
Κάπως πρέπει να καταφέρει ο Καστρίτης να βρει μια γέφυρα επικοινωνίας , γιατί , με το μπαν , δεν έχουμε κανένα περιθώριο για τέτοια πράγματα! Κανένα!
 
 

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 
 
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ

Ας ρίξουμε και μια ματιά στο πρόγραμμα μας για τον επόμενο μήνα:

 1. Ήφαιστος
 2. @ Ρέθυμνο
 3. Λαύριο
 4. @ ΠΑΟ
 5. Πανιώνιος ( ξέρω πως παίζουμε Φλεβάρη με τον Πανιώνιο , αλλά είναι το μοναδικό μας παιχνίδι εκείνο τον μήνα , οπότε , το βάζω εδώ )

Αν δεν κάνουμε – τουλάχιστον – 3 νίκες κι αυτόν τον μήνα , τότε…

 

40 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

Night εξαιρετική ανάλυση, καλή χρονιά!

dragon_aris

Όχι και καλός ο Βεργίνης με 0 ranking στους 2 αγώνες.
Από την άλλη συμφωνώ 100% με τον κακό.Πιο πολύ από τις 2 ήττες πόνεσε με διαφορά η ανακοίνωση παρωδία/παραδοχή αδυναμίας απο τον Γουλιέλμο.
Η ομάδα πια λογικά δεν μπορεί να κάνει αλλαγές και πάει βουρ για φούντο.
Το οτι θα πέσουμε με ομάδα πληρωμένη και μπατζετ 450 χιλιάδες ευρώ είναι κάτι το τρελό,αδιανόητο.

Sam Vincent

Εγώ για φωτογραφία του μήνα θα έβαζα αυτήν του Γουίλ στην ΚΑΕ ,μαζί μα ξανθό και Καστρίτη . Προσπάθησα να την κάνω και άρθρο εδώ στο ΒΑ αλλά για καλή τύχη όλων μας , δεν τα κατάφερα (λόγω …ασχετοσύνης ,μπερδεύτηκα) . Η εικόνα του προέδρου μας που η ίδια η ΚΑΕ επέλεξε να δώσει στην δημοσιότητα ήταν τραγική . Στην εποχή της εικόνας ο Γουίλ εμφανίστηκε σχεδόν χυμένος στην καρέκλα , έχοντας μόλις κατασπαράξει ένα ταψί κανταΐφια και με πλαστικό καφέ από τα coffee island , μαλί – οξυζενε ,μισοκοιμισμένος , και παντελόνι τρεντυ παρακολουθούσε μισοκοιμισμένος τον ξανθό να κάνει διάλεξη . Η εικόνα αυτή φίλοι μου είμαι βέβαιος δεν είναι καθόλου άσχετη με τη αυτήν της ομάδας . ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ .ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ . ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΚΑΙ ΑΜΦΙΕΣΗ “ΠΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΤΖΑΜΠΑ” .Οι δικηγόροι λόγω επαγγέλματος όλοι ξέρουν είναι μονίμως κοστουμαρισμένοι ,κάποιοι σε σημείο αηδίας βεβαια προσπαθώντας έτσι να δώσουν την εντύπωση της σοβαρότητας της εμπιστοσύνης κτλ . Το ίδιο οι πολιτικοί οι δήμαρχοι ,οι γιατροί κτλ . Υδραυλικό φωνάζεις στο σπίτι και είναι καθαρός ,με καλή φόρμα και παπούτσια ασφαλείας .Ο πρόεδρος ή ιδιοκτήτης μιας ομάδας πρέπει με την εικόνα του να εμπνέει σοβαρότητα και κύρος .Όχι απαραίτητα με κοστούμια αλλά προσέχοντας την εμφάνιση του . Φανταστείτε λοιπόν ο Γουίλ με το φρέντο στο χέρι την ζιβάγκο δυο νούμερα μικρότερη και τον …κοιλιακό του να στρίβει λίγα δευτερόλεπτα πριν το υπόλοιπο κορμι ,να διαπραγματεύεται την άρση του μπαν και τα τηλεοπτικά συμβόλαια .Δεν είμαι ρατσιστής ,έχω και εγώ τα κιλά μου .Φροντίζω όμως ,όταν εμφανίζομαι σε κόσμο ,όταν εκπροσωπώ ανθρώπους να είμαι τουλάχιστον ευπαρουσίαστος .Οτιδήποτε άλλο σημαίνει εγκατάληψη ,έλλειψη κινήτρων φλόγας ,απελπισία ,αγένεια κτλ. Εμένα αν έρχονταν στο σπίτι για να μου πουλήσει συμβόλαιο ΝΟVA COSMOTE κτλ ,θα τον έδιωχνα . Αν έρχονταν ως δικηγόρος θα έδινα την δουλειά σε φοιτητή νομικής . Όχι σ αυτόν . Εν κατακλείδι η καλή εικόνα που είχα για τον Γουίλ μέχρι πρότινος ,μια με την λανθασμένη αλλαγή προπονητή ,μια με την ανύπαρκτη αντίδραση στην κατρακύλα μια με την εικόνα του ,έχει γκρεμιστεί. Το πουλόβερ ξηλώνεται και το χειρότερο είναι ότι το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι ο Αη Βασίλης και αυτός μάλλον μας ξέχασε.

Subaris

Στο μεταξυ ο Γουιλ ειναι παντα ετσι,μονο τα ρουχα αλλαζει.Αν τον εχεις δει στο παλε θα συμφωνεις σε αυτο που λεω.Σαν μπεκρης σε χανκοβερ καθεται στην καρεκλα καθε μα καθε φορα.Μαλλι βαμμενο-ανεμοδαρμενο,γραβατα λημενη κ στραβια κ το υφος της αγελαδας.

Sam Vincent

Δεν είχα καλή εικόνα Sub… Γι αυτό μου ήρθε τόσο ξαφνικό . Το μαλί μου έμοιαζε φυσικο γκρι ,και με κάτι σακάκια και κάτι γραβάτες από τιβι και παλιες φωτο ,σουλουπωμένος μου έκανε . Μέχρι και ο Βαγγέλας ο ασουλούπωτος φοράει κανένα σακάκι ,κανένα μαύρο ριχτό πουκάμισο .

dragon_aris

Εσύ ήσουν ενθουσιασμένος με το 5ετες πλάνο του. Ξαφνικά σε χάλασε το μαλλί του; Τώρα στις ήττες μας πείραξε το μαλλί του. Πριν όλα καλά ήταν. Τα λεφτά που έβαζε τα βάζει ακόμα συνεχίζει. Ξαφνικά γιατί λοιπόν εσείς οι υποστηρικτές του τον εγκαταλείπετε;

Sam Vincent

” Εν κατακλείδι η καλή εικόνα που είχα για τον Γουίλ μέχρι πρότινος ,μια με την λανθασμένη αλλαγή προπονητή ,μια με την ανύπαρκτη αντίδραση στην κατρακύλα μια με την εικόνα του ,έχει γκρεμιστεί.” Αυτά έγραψα λίγο παραπάνω δράκε και άλλα πολλά αλλά εσύ κατάλαβες μόνο αυτό που έγραψα για το μαλί . Ποτέ δεν δήλωσα ενθουσιασμένος με το 5ετές πλάνο . Στήριξα μια λύση η οποία ήταν εμφανίστηκε ήταν η μοναδική και δυστυχώς είναι ακόμα και σήμερα .Εγω και η πλειοψηφία του κόσμου μας . Τελευταία φορά είπες πως δεν ξανασχολησε μαζί μου γιατί δεν έχει κανένα νόημα ,και συμφώνησα μαζί σου .

dragon_aris

Αντέδρασε ο άνθρωπος έκανε αλλαγή προπονητή. Δεν του βγήκε εκ του αποτελέσματος.Λεφτά γιοκ αυτά έχει αυτά βάζει.
Δεν καταλαβαίνω πια γιατί άρχισες να κατηγορείς τον σωτήρα σου από το ναυάγιο της αυτοκρατορικής φρεγάτας σου.

“Μία φορά ένας Αυτοκράτορας βρέθηκε μόνος του στην θάλασσα μετά από ναυάγιο της αυτοκρατορικής φρεγάτας . Αφού θαλασσοδέρνονταν και άρχισε να χάνει το κουράγιο και τις αισθήσεις του ,βρέθηκε ένας ψαράς με μια ψαρόβαρκα και τον έσωσε . Ο Αυτοκράτορας του είπε : δεν σ ευχαριστώ και δεν αναγνωρίζω την βοήθεια που μου πρόσφερες” γιατί τελικά δεν μ’αρεσει το μαλλί σου.

Sam Vincent

Με τιμά το γεγονός πως κρατάς αρχείο με όσα γράφω .Αν χρειαστεί να βρω κάτι μπορώ να σου το ζητήσω? Τέλος ,τα λεγόμενα μου θα τα ξανάγραφα και αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω τα ίδια θα έλεγα. Μην παιδεύεσαι …Δεν θα καταλάβεις ποτέ

Sam Vincent

Αν πάντως βάφεις κι εσυ τα γκρίζα μαλλιά σου με οξυζινέ και σε πείραξε το σχόλιο μου ,σου ζητώ συγνώμη.

dragon_aris

Άλλη μια πετυχημένη πρόβλεψη σου.Όπως τότε που πήραμε τον Καιζερ και νόμιζες οτι πήραμε κανένα θηρίο παιχταρά. Αν θυμάμαι τον συνέκρινες και με τον Χαντερ της αεκ. Νιώθεις μπασκετ φίλος!

Sam Vincent

Ψάξε στο αρχείο σου να μου το δείξεις , δεν έχω κάνει τέτοια δήλωση . Τον Φιλντς των Τρικάλων ήθελα από τους σέντερ. Γκούγκλαρε τον .

dragon_aris

Googlara basketballaris και Καιζερ και μου έβγαλε αυτό το κοσμημα:
“Η αεκ ανανέωσε τον Χαντερ . Ο Καιζερ στα ιδια λεπτά ,βάζει δυο πόντους λιγότερους ,παίρνει 2,2 ριμπς περισσότερα , δίνει και μια τάπα παραπάνω και κοστίζει και …μερικές φορές λιγότερο .”

Sam Vincent

Ενός λεπτού σιγή για τον …Ντραγκον Σάκοτα . Μήπως μπορείς να μου βρεις και τι έλεγα για τον Χάρις?

Sam Vincent

+1 από μένα γιατί σε βλέπω να το τερματίζεις πάλι .

Sam Vincent

Λες για τότε που ήταν να διαλέξουμε μεταξύ του Εμπίντ ,του Γιόκιτς και του Καιζερ? Ναι το θυμήθηκα !!!

Dr Nimbelugen

Εμείς και εσείς δράκε?Ωραία η λογική.Πες μου και από που αγοράζεις το αρειανόμετρο να ψωνίσω και εγώ από εκεί.( όσο δε για το 5ετες και τον Αμπράμοβιτς να φέρεις θέλεις μίνιμουμ 3ετία για να ξαναγυρίσεις Φ-4).Σόρρυ από τον αντμιν αλλά εδώ πάμε πάλι να ξεφύγουμε και να αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας την ώρα που καίγεται ο πισινός μας… 🙁

Η εικόνα του έχει αρχίσει να χαλάει από τα ματς που στραβωναν στην Ευρώπη.Μαζι είμασταν Sub,τότε με τους Σκανδιναβούς,θυμασαι τα σχόλια με τις μπαντιντες Ντι κοκο ?;
Άνθρωπος είναι, έσκασε σιγά σιγά…Όταν λέει πως δεν βλέπει την οικογένειά του,αυτό εννοεί:Δεν παει σπίτι του παρά μόνο για τρεις ωρες ύπνο κι αν…Μπορεί και να κοιμάται στον καναπέ του γραφείου.Εχω ζήσει τετοιους ανθρώπους,λούζουν μόνο κεφάλι σε νεροχύτες,αλλάζουν πουκάμισο σε αμάξι.Για σωβρακο δεν ξέρω…

Απ’τα ωραιότερα σχόλια που έχω διαβάσει,στο ΒΑ,Σαμ.
Καιριος.
+1

Θενξ μαι Καπτεν.

Subaris

Τωρα ρε συ night,πως μου εβγαλες τον βεργινη καλο κ απαραιτητο με 57 κ 58 ποντους στα δυο παιχνιδια που παιρνει μεγαλο χρονο μονο εσυ μπορεις να το εξηγησεις μιας κ εισαι ο μονος που τον αναφερες σαν απαραιτητο.Επισης πως μπορεις κ γραφεις αυτην την κλισε “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”εμψυχωση στυλ χολλιγουντ στα αποδυτηρια πριν το ματς,οταν λιγο πιο πανω γραφεις το 14-29 κ χειροτερη χρονια στην ιστορια μας.Πως μπορει να αλλαξει αυτο οταν τιποτα στον οριζοντα δεν δειχνει ικανο για ανασταση,ανακαμψη,ανασυγκροτιση κ οποια αλλη λεξη να ξεκιναει απο ανα θες?Πως ζητας απο τον κοσμο να παει στο γηπεδο οταν εδω ακομα κ στο σπιτι του αλλαζει καναλι πριν καν τελειωσει το ματς?Ποσοι αρρωστοι ειναι αυτοι που η ομαδα ακομα κ στην β να ειναι θα ακολουθουν?Δυστυχως ειναι λιγοι κ δεν φτανουν για την βοηθεια που αναφερεις.Οι υπολοιποι θελουν κ νικες κ ομορφο μπασκετ κ εμεις μετα βιας παιζουμε καταρχην μπασκετ κ αυτο γιατι υπαρχει η πορτοκαλι σπυριαρα,το παρκε κ οι μπασκετες.Αλλιως τιποτα απο αυτα που κανουν δεν πλησιαζει ή θυμιζει καν αυτο που ολοι ζηταμε απο τον Αρη.Αριστο το αρθρο κ η αναλυση αλλα τελειως αδιαφορο οταν το χαλι που υπαρχει στην ομαδα καλυπτει τα παντα.

Sam Vincent

Στέκομαι στην πρόβλεψη του night και τα ποσοστά υποβιβασμού των ομάδων .Την δεδομένα θεωρώ αξιόπιστη .Βλέπουμε πως ακόμα και στον πάτο βλέπουμε πως οι πιθανότητες να μείνουμε στην κατηγορία είναι περισσότερες απ αυτές του να υποβιβαστούμε . Δυο δυνατότητες υπάρχουν : 1. κλείνουμε στόμα ,μάτια ,αυτιά ,μύτη και στηρίζουμε την προσπάθεια με κάθε τρόπο (γήπεδο ,φωνή ,έρανο κτλ) μήπως και σωθεί οτιδήποτε και αν σώζεται και εξαντλώντας κάθε αγωνιστική δυνατότητα 2 .τα κάνουμε όλα π@υτ@ν@ και περιμένουμε από τον Γουίλ υπό των απειλών να βρει τον σωτήρα . Βλέπει κανείς άλλη λύση ? Αν ναι να την ακούσουμε .Αν όχι ποια είναι η καλύτερη για τον σύλλογο?

vaggelaris

Το χειρότερο σημάδι μετά την αλλαγή είναι οι εμφανίσεις του Τζόουνς. Προφανώς ο καστριτης έχει κάτι άλλο στο μυαλό του για το ρόλο του παικτη. Πάντως είναι πολυτέλεια για εμάς τον πιο ποιοτικό σου παίκτη να τον έχει έτσι. Πολύ πεσμένος κ ο νταλο. Η ομάδα έχει μπερδευτεί πάρα πολύ κ φαίνεται. Κ δυστυχώς έχει μπερδευτεί στο χειρότερο ταιμινγκ. Τώρα που οι ήττες μετράνε διπλές. Ο Γουλιέλμος ενώ φαίνεται ότι έχει κάνει δουλειά στο θέμα των πληρωμών κ της εικόνας της ομάδας σε αυτό το θέμα, έχει αποτύχει πλήρως σε συνεργάτες στη διοίκηση. Και στο επικοινωνιακο κ στην απουσία ενός ενδιαμέσου μπασκετικου ανάμεσα σε διοίκηση κ παίκτες. Αυτό που κάνει επίσης εντύπωση είναι ότι για 2η χρόνια οι ξένοι είναι ρολιστες πολυτελείας. Επειδή δε διαφαίνεται άρση του μπάν πόσο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε με αυτό το ροστερ? Τελικά τι συμβαίνει με λακυ? Διέψευσαι κάτι ή αιωρείται η φήμη ακόμη? Γιατί αν φύγει τελικά μάλλον θα ανοίξει η κερκοπορτα των αποχωρήσεων…

r.george

Λοιπόν με στατιστικά δεν σώζεται καμμία ομάδα. Ναι δείχνει μια εικόνα αλλά δυστυχώς μέσα στις 4 γραμμές φαίνεται κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα η φετινή ομάδα να σωθεί. Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος αλλά το φετινό ροστερ δεν δείχνει ικανό. Δυστυχώς Αμερικανοί μισθοφόροι. Ο Γκος από τους δίπλα έπαιζε 1 μήνας τραυματίας. Να θυμηθούμε λίγο τον Μακνιλ που έπαιζε με πρόβλημα στο χέρι του λες και δεν είχε τίποτα?. Τέτοιους παίχτες φέτος δεν έχουμε. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του και κοιμηθούν οι υπόλοιποι που κινδυνεύουν και γλυτώσουμε εμείς. Συγγνώμη για την απαισιοδοξία μου

vaggelaris

Δε νομίζω ότι είναι απαισιοδοξία. Σίγουρα μαθηματικά δεν έχουμε πέσει όμως είναι η ψυχολογία κ η όλη ατμόσφαιρα που έχω την εντύπωση αν κάνεις γκάλοπ στον κόσμο θα βγάλει ότι θα πέσουμε. Από την άλλη νομίζω ότι κάποιοι μέσα στον Άρη δεν έχουν αντιληφθεί ότι όντως κινδυνεύουμε κ θεωρούν ότι με την καραμέλα της φανέλας ότι κ να γίνει θα σωθούμε. Αυτοί πρέπει να ξυπνήσουν πριν είναι αργά. Να ξεσκεπαστουν από τα λάβαρα κ τη φανέλα του Γκάλη. Γιατί κοιμούνται σε ύπνο βαθύ. Πρέπει να βρούμε με κάποιο τρόπο έναν ηγέτη στο παρκέ. Δε ξέρω πως αλλιώς θα σωθούμε…

Night,για μια ακόμη φορά, επαγγελματική δουλειά.
Σε παραδέχομαι για το κουράγιο σου, παράδειγμα προς μίμηση.

simon says

Night, εξαιρετική δουλειά για άλλη μια φορά!! Θα διαφωνήσω σε δύο σημεία! Νομίζω πως και με δύο νίκες είμαστε οριακά καλά!! Και δεύτερον, νομίζω πως η άνοδος του Βεργίνη, η πτώση του Τζόουνς και η ελαφριά βελτιωση των Φλιωνη, Μποχωριδη, Μακ Γκι (τουλάχιστον στα μάτια μου) έχουν να κάνουν με τους πιο ορθολογικούς τρόπους χρησιμοποίησης απο τον Καστριτη! Θεωρώ πώς προσπαθεί να κάνει την κατανομή των επιθέσεων μας (περιφέρεια-ρακέτα), οχι απαραιτητα ισοσκελισμενη, αλλά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε αγωνα. Εν κατακλείδι, αν είχε ο Καστριτης όταν ανέλαβε 2-3 αδιάφορους αγώνες, να μάθει και να μονταρει την ομαδα, νομίζω πώς θα περνάγαμε άνετα απο Χολαργό κ Κύμη!!

vaggelaris

Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε. Δυστυχώς μαθαίνει κι αυτός τώρα διαχείριση κρίσεων σε ομάδα. Το ζητούμενο είναι να μη πληρώσουμε ακριβά τα λάθη που έχει κάνει. Γιατί τώρα κάθε κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Εγώ πάλι νομίζω ότι αν ο αγγέλου δεν ήταν τόσο ξεροκέφαλος με το ροστερ κ είχε κάνει ενδιάμεσα κάποια διορθωτική κινηση(παπαντωνιου, καρσον) ίσως τώρα να ήταν καλύτερα τα πραγματα. Δυστυχώς με τα αν δε σωζομαστε…

spire

Night ευχαριστούμε για τον χώρο να λέμε την χαζομάρα μας και τις αναλύσεις σου.
Συμφωνώ 100% με τον Κακό. Δυστυχώς ο Γουλιέλμος (καλά να είναι – βάζει τα λεφτάκια του) στο θέμα επικοινωνία είναι κάκιστος. Είναι σαν τους παππούδες που έχεις δίπλα σου στα ματς και λένε τις βλακείες τους και λες ευτυχώς δεν τους ακούει κάνεις, ε αυτόν τον ακούνε.

Sotiris

Night σε ευχαριστώ για την αχτίδα ελπίδας που μας δίνεις μέσα από τα στατιστικά γιατί με την εικόνα της ομάδας έχουμε απογοητευτεί εντελώς και δεν ξέρουμε από πού να πιαστούμε.
Την στιγμή που σε μας γίνεται αυτός ο χαμός και η διοίκηση δείχνει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και απλά να προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών της (ή απλά να επιβεβαιώσει τα σενάρια περί μπροστινού) στον συμπολίτη οι παίκτες κάνουν αποχή αλλά δεν κουνιέται φύλλο και η ομάδα τους παίζει και τα δίνει όλα και κάνει νίκες.

simon says

Με δύο μπαν, πώς φέρνει πίσω τον Τζέιμς απο Τουρκία?? Τι κάνουν αυτοί που δεν μπορούμε εμεις??

spire

Νομίζω το ένα ήταν κάτι του στυλ 13000 αν θυμάμαι καλά; Το δεύτερο δε ξέρω.

Sam Vincent

Στους διπλα δεν κουνιέται φύλο για τους παρακάτω λόγους
1. Ουδείς ασχολείτε
2.Ουδείσ ασχολειτε φετος με οτιδηποτε αλλο πλην του ποδοσφαιρου που παίρνει πρωτάθλημα
3.Στο τελος ο ιβαν θα το πετάξει το ξεροκόμματο και όλα καλα.
4. Εμεις ειμαστε χειρότεροι

Sam Vincent

Επειδή εμείς ασχολούμαστε και αυτοί όχι . Καλύπτουν εύκολα πράγματα για τα οποία δεν ασχολειται κανένας . Επειδή ειναι και πολλοί ,τα μμε έχουν γίνει δικά τους και οι μηχανισμοί συγκάλυψης που έχουν αναπτυχθεί (λόγω μπαλας) είναι ισχυρότεροι . Στην μπάλα που ασχολείται ο κόσμος τους ,δεν ξερουν να καλύπτονται τόσο καλά .

vaggelaris

Γιατί ασχολούμαστε τώρα μ αυτούς? Δε κοιτάμε τα χάλια μας που με τις μαλ… που κάνουμε θα πέσουμε μόνοι μας? Τα πράγματα είναι τραγικά κ αν ισχύουν κ αυτά που μου είπε φίλος μου που ήταν κοντά σε αρβανίτη δε μας βλέπω καλά. Για να προλάβω κάποιους ανέφερε ότι όλοι λένε το λάθος του Γουλιέλμου ότι δε πήρε μαζί του ανθρώπους του μπάσκετ για να δυναμώσει την ομάδα. Μου είπε ότι ο Γουλιέλμος έφαγε πόρτα από παλιούς Αρειανους(ντιμη) που ενοιωσαν ότι τους θυμήθηκε στα δύσκολα. Και ότι όλοι οι ξένοι είναι στη τσίτα μετά το επεισόδιο στα μαλγαρα κ θέλουν να φύγουν. Και μάλιστα ότι υπήρξε επεισόδιο λακυ-οπαδών με λόγια εκατέρωθεν. Ίσως τελικά το άρθρο που είχε βγει να μην είναι τόσο ψέμα. Ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.