Ο ισολογισμός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:(ευχαριστώ τον Yianni που μου το έστειλε)

3η Παρατήρηση του Ορκωτού (και η πλέον σημαντική): “..χωρίς να διατυπώνουμε περαιτέρω επιφύλαξη στη γνώμη μας, εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι στον Λογαριασμό του Ενεργητικού Δ.ΙΙ.12 “Λογαριασμός Διαχείρισης Προκαταβολών και πιστώσεων” περιλαμβάνεται ποσό ευρώ 480 χιλ. το οποίο δόθηκε με την από 8 Ιουνίου 2011 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας για την διεκπεραίωση για εξεύρεση προπονητή και καλαθοσφαιριστων, καθώς επίσης και αθλητικού κέντρου για διεξαγωγή προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου2011-2012″ .

 

Δηλαδή ένα ποσό της τάξης των 480.000,00 ευρώ δόθηκε από τα ταμεία της ΚΑΕ στον Πρόεδρο της ΚΑΕ, προκειμένου να βρεθούν προπονητής και καλαθοσφαιριστές κ.ά. Δεν γνωρίζουμε την τύχη του συγκεκριμένου ποσού σήμερα. Αν έχει λογιστικοποιηθεί δηλαδή, αν πληρώθηκαν οι παίκτες (;) κ.ά. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι η πράξη αυτή απαγορεύεται και θεωρείτε άκυρη!

Διαβάστε όλο το άρθρο, είναι ενδιαφέρον…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Δηλαδή την ώρα που δεν έχει λεφτά η ομάδα να μετακινηθεί πάρθηκε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ για εξεύρεση παικτών (ό,τι και να σημαίνει αυτό) και κανείς δε λέει πως ξοδεύτηκε και γενικότερα δεν μιλάει κανείς για τα χρέη. Πέφτει απίστευτο δούλεμα και εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση με αυτούς στη διοίκηση, οι οποίοι όμως δεν λένε να φύγουν με τίποτα από ότι καταλαβαίνω. Και μετά θέλουν και κόσμο στο γήπεδο.