Ο ταλαντούχος πλέιμεϊκερ ύψους 1,95μ., ο οποίος είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων του 2017, ανήκει από το καλοκαίρι στον Ερμή -η ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Β’ Εθνικής- όντας έως τώρα ο δεύτερος σκόρερ του με 14 πόντους κατά μέσο όρο σε 14 παιχνίδια με 19 τρίποντα σε σύνολο.

Μάλιστα, ο παίκτης κάνει ατομικές προπονήσεις βελτίωσης με τον γυμναστή της ΚΑΕ Άρης, Παναγιώτη Ζάλογγο, ενώ και το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» ενημερώνεται για την εξέλιξη του Τσιρογιάννη, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (αρχικά με τον Πιερικό Αρχέλαο και τώρα με τον Ερμή) δείχνοντας πολύ καλές προοπτικές.

Ο Άρης τσεκάρει από κοντά τον φέρελπι γκαρντ και εφόσον οι ιθύνοντες του κρίνουν ότι μπορεί να δοκιμαστεί στην ανδρική ομάδα, τότε είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να μετρήσει τις δυνάμεις του και τις ικανότητές του σε ανώτερο επίπεδο.

Να σημειωθεί ωστόσο πως ο Πιερικός Αρχέλαος το καλοκαίρι ανέφερε επισήμως πως «ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή Κωνσταντίνου Τσιρογιάννη για ένα χρόνο (υποσχετική) στον Ερμή Λαγκαδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Εκτός από την συμμετοχή του στην ανδρική ομάδα του Ερμή Λαγκαδά, θα συμμετέχει στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης υπό την επίβλεψη του κόουτς Αγγέλου και του προπονητικού του επιτελείου».

Πηγή: Ο επιπλέον λόγος για να έρθει ο κόσμος στο αυριανό φιλικό είναι ο 19χρονος γκαρντ Τσιρογιάννης – PRESSARIS

Ακούω καλά λόγια για τον μικρό , να και ένα βίντεο από το καλοκαίρι με την Εθνική