Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για την διοίκηση Λάσκαρη και τον υποψήφιο επενδυτή

Αφού επισημαίνεται ότι δεν έχει καμία επενδυτική πρόταση στα χέρια της ξεκαθαρίζει το αυτονόητο: ότι δηλαδή οι ομάδες αλλάζουν χέρια με την κατάθεση χρημάτων για την εξαγορά των μετοχών. Καθαρές κουβέντες για καθαρές δουλειές. Ο υποψήφιος μεγιστάνας ομογενής επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται για την ΚΑΕ έχει ξεκαθαρίσει στον… δικηγόρο που κάνει το deal ότι θέλει το 90% του μετοχικού κεφαλαίου.

Με δεδομένο ότι οι αξίας 900.000 ευρώ μετοχές είναι δεσμευμένες λόγω της επιχειρηματικής περιπέτειας του Νίκου και της Τζώρτζια Ευσεβίου, ο μόνος τρόπος για να γίνει πράξη η επιθυμία του επενδυτή είναι να υπάρξει, με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη, αύξηση Μ.Κ. ύψους περίπου 9 εκ. ευρώ. Και δεν είναι μόνο αυτό: θα πρέπει ο Νίκος Λάσκαρης να συμφωνήσει ότι δεν θα μετοχοποιήσει τα περίπου 3 εκ. ευρώ τα οποία υποστηρίζει ότι έχει επενδύσει στην ΚΑΕ.

Πηγή: Ο επενδυτής της ΚΑΕ Αρης και η ανακοίνωση Λάσκαρη – Metrosport.gr

Τρία πράγματα μαθαίνουμε από αυτό το άρθρο:

  1.  Ομογενής ο επενδυτής
  2.  Οι μετοχές είναι δεσμευμένες. Αυτό που λέει για το ποσό δεν ξέρω αν στέκει και πως ορίζεται το ποσό στις μετοχές σε μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης , το 10% – πάντα – το κατέχει ο ερασιτέχνης.
  3.  Πλέον δεν είναι ζεύγος Λάσκαρη , αλλά Ευσεβίου ( 😛 )
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Αν ο Νικος κανει τον δυσκολο και παραλληλα δεν δινει λυσεις στο οικονομικο, βλεπω τον Μανο να μετακομιζει απο Θεσ/νικη….

dorian gray

…και στο δικό μου το σπίτι η σύ-ζυγος κάνει κουμάντο (η οποία έχει εγγραφεί ως Madame Bovary, αλλά προς το παρόν δεν ποστάρει).
Οπότε υπερθεματίζω στο εδάφιο 3.

Jose

Που ειναι ο Κυριακουλεας οταν τον χρειαζεσαι;