Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι δεν είναι παίκτης που υπολογίζει στο rotation ο Έλληνας τεχνικός, όμως αμφότεροι δείχνουν επαγγελματισμό. Δεν υπάρχει θέμα κακών σχέσεων μεταξύ των δύο, πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό.

Ο Χαρίσης προσπαθεί να βρει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του και ευελπιστεί ότι θα τα καφαφέρει μέσα στο 2014, ώστε να πάει κάπου και να παίξει “κανονικό” μπάσκετ.

 

Άντε να βρει ομάδα , να βρούμε κι εμείς κανά φθηνό Αμερικανάκι…

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Δεν νομίζω να χωράει και άλλος παίκτης στο 5 με Νέιμικ (παίζει πάνω από 20 λεπτά ) και Σίμτσακ (πάνω από 10)…άμα είναι να πάρουμε παίκτη να πάρουμε στο 3-4 λέω εγώ..

I hate mornings

Σίγουρα πίσω από τον Ριντ δεν υπάρχει άλλο 3άρι, όμως σε περίπτωση που απουσιάσει, έστω με τρικ, μπορεί να καλυφθεί το κενό.

Αν όμως τραυματιστεί ο Βεζέ ή ο Νέιμικ, το κενό που μένει δεν είναι κενό. Είναι χαράδρα. Οπότε σε περίπτωση που φύγει ο Χαρίσης πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί 4-5άρι. Ένας παίκτης (σαν τον Μπάβτσιτς) που να δίνει λύσεις είτε στο 4, είτε στο 5.

starstar2301

ένα δυνατό αλτικό 4άρι θέλουμε.
όπως λέει ο μεγαλύτερος πρήχτης έβερ ο Χατζηγεωργίου “Οουυυυυυυυυ, αθλητικό κορμί”.
αν γίνει αυτό, ο Αντεκμπόγιε δε χωράει, ή αν μείνει πέρα απ’ τον ένα μήνα δε χωράει άλλος.
αυτή τη στιγμή είμαστε 3+3.

starstar2301

ή ο Βεζέ παίζει ως Έλληνας;

Pippo

Όχι, γι’ αυτό και το “σκέφτηκαν” παραπάνω να τον πάρουν το καλοκαίρι, γιατί πιάνει θέση κοινοτικού.

nikos

ο αντεγκμπογιε φιλε ετσι και αλλιως δεν χωραει…αμα μεινει θα τρακαρει με τομας….αμα μεινει ο αντεγκμπογιε ο μουρτος θα παιζει μονο στην θεση 3..

starstar2301

συμφωνώ ότι δεν χωράει γιατί αλλιώς σχεδιάστηκε η ομάδα, λέω μόνο αυτό που είπε ίσως διπλωματικά ο Πρίφτης, ότι θα δουν στο τέλος του μηνιαίου συμβολαίου για τον Αντεγκμπόγιε.

The_Emperor_Is_Dead

Για να βρεί ομάδα στην Ευρώπη να παίξει,λίγο δύσκολο άν δεν παίζει εδώ! Όσο για το “κανονικό” μπάσκετ, όσο κανονικό βέβαια γίνεται με τον Χαρίση! Εγώ πάντως του βρήκα ομάδα,να πάει στην Πλόεστι του Πελεκάνου,να πεί και καμια καλή κουβέντα ο χριστιανός εκεί, να το ξεφορτωθούμε εμείς,να έχει παρέα και ο Πελεκάνος να μιλάει και με κανέναν Ελληνικά!Γιατί για να ξαναπαίξει μπάσκετ ο Χαρίσης,δυσκολο..

nikos

επρεπε να τον ειχαμε ανανεωσει τον τομας τωρα που δεν αγωνιζεται σε ματς..

nikos

Εγω προτείνω να του βρούμε σπίτι του Αντεγκμπόγιε εδώ στην πόλη….Ήλιο έχει, Φαί καλό έχει δόξα το θεό. Και γκόμενες ωραίες έχει επίσης (ας ρωτήσει τον λα μάρκους)..Και όποτε έχουμε τραυματισμό στα γκαρντ τον φωνάζουμε να παίξει κανένα ματσάκι…:P

The_Emperor_Is_Dead

Kαι όλα αυτά ποιός θα τα πληρώνει;;Μήπως να του βρούμε και καμια γκόμενα φραγκάτη να τον σπιτώσει να ανασάνει και ο Αρβανίτης λίγο…

nikos

χμμ…δεν το χα σκεφτεί αυτό..καλή ιδέα πάντως..