πηγγή: yellownews.gr

 

Υπάρχει ένα τρίπτυχο που μπορεί να αποτελεί κάτι σαν διαπιστευτήριο για τον πόιντ γκαρντ. Ασίστ, Κλεψίματα, Λάθη. Αθροίζεις τα δύο πρώτα, αφαιρείς το τρίτο και μένεις με έναν αριθμό, που όσο υψηλότερος είναι, τόσο περισσότερο αποτυπώνει το βαθμό επιτυχίας στην κάλυψη της θέσης.

Γουίλ Κάμινγκς (3 τελευταίες χρονιές στο NCAA).

34 αγώνες 1,9 ασίστ 1,4 κλεψίματα 1,3 λάθη συντελεστής: 2,0

29 αγώνες 4,5 ασίστ 1,5 κλεψίματα 2,2 λάθη συντελεστής: 3,8

36 αγώνας 4,2 ασίστ 1,9 κλεψίματα 2,0 λάθη συντελεστής: 4,1

 

Στο εν λόγω άρθρο ο Ιγνατιάδης παραθέτει τα ίδια στατιστικα των Τόμας και Γουότερς στο NCAA.

Περισυ παντως στην Α1 ο Γουότερς είχε τον πολύ μικρό συντελεστή 1.64 από 3,97 ασσίστ, 0,61 κλεψίματα και 2,94 λάθη. Δε πρέπει να παραγνωρίσουμε βέβαια τους 12,3 μ.ο. πόντων που είχε. Στοιχείο που και ο Καμινγκς δειχνει να το έχει και περιμένουμε να δούμε. Φέτος πάντως πρόκειται να βγάλει, εκτός απροόπτου, για πρώτη φορά ολόκληρη χρονιά στην Ευρώπη.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kotsos

Παλιά το βγάζαν στα στατιστικά ως οικονομία.
Τελείως διαφορετικοί παίκτες φαίνεται να είναι πάντως. Στη σύγκριση προσφοράς σε πόντους με τον Δομίνικο, θα πρέπει να ξεπεράσει καλά ποσοστά ο Cummings.
Οι αναλύσεις πάντως που βγήκαν τις προηγούμενες μέρες, με κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξο. Ο παίκτης φαίνεται να έχει καλό potential γεγονός που μου αφήνει μια πίκρα από την άλλη λόγω του μονοετούς συμβολαίου.
Μακάρι ο Πρίφτης να τον κάνει να παίζει άμυνα. Θα κρυφτεί το γήπεδο με τέτοιο άνοιγμα χεριών.

Night Audit

Τον πήρες για να τρέξει την ομάδα και να την οργανώνει καλύτερα σε σετ παιχνίδι. Θεωρητικά δε θα χρειαστεί να σκοράρει πολύ οπότε το κακό σουτ του σε σχέση με του Γουοτερς δε θα παίξει τόσο ρόλο.
Θεωρητικά πάντα.

experience

Αν υπάρξει κάποιος άλλος που θα βάζει τους πόντους αυτούς τότε ναι, δεν θα παίξει.