Ο δικηγόρος που έριξε τον Άρη!

Ο δικηγόρος που έριξε τον Άρη!

Τo ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Όταν η κεφαλή εμφανίζεται ενδεδυμένη με τον μανδύα του παντογνώστη τότε λογικό και επόμενο ο ξερολισμός να σε οδηγήσει σε τραγικά αδιέξοδα για τα οποία θα φταίνε πάντα οι άλλοι.

Ο Άρης δεν είναι δίκη να πάρεις αναβολή μπας και σώσεις της κατάσταση. Είναι ζωντανός οργανισμός κι ως τέτοιος έχει ανάγκη τεχνογνωσίας και ρηξικέλευθων προσανατολισμένων αποφάσεων.

Ο Άρης έχει άμεση ανάγκη –ΧΘΕΣ- τριών παικτών με χαρακτήρα και προσωπικότητα ώστε να αναλάβουν το βάρος της ανασυγκρότησης ώστε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Πράμα που σημαίνει:

-Ότι είναι η τελευταία ευκαιρία του Γουλιέλμου να ζητήσει την συνεργασία έμπειρων παραγόντων αντιμετωπίζοντας τους ως ίσους. Καλύτερο όλων θα ήταν να τους παραχωρήσει μέρος των μετοχών δίνοντας τους εν λευκώ την διαχείριση της ομάδας.

-Ότι πρέπει να μπουν λεφτά για να αποκτηθούν παίκτες τους οποίους θα επιλέξουν οι παράγοντες με τον Χάρη Παπαγεωργίου και το προπονητικό τιμ ώστε τα κριτήρια να είναι πρώτα αγωνιστικά και μετά οικονομικά. Ως εκ τούτου ο Γουλιέλμος δεν χωρά στην εξίσωση.

Αν δεν γίνουν αυτές οι κινήσεις το αύριο για την ομάδα προβλέπεται ζοφερό ο δεν Γουλιέλμος θα περάσει στην ιστορία ως ο δικηγόρος που έριξε τον Άρη κατηγορία Ότι πιο ντροπιαστικό και ατιμωτικό για παράγοντα επικεφαλής στο ενδοξότερο τμήμα του συλλόγου!

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Η ετήσια , κοτσανοευχολογία του Λεάνη με λίγη σάλτσα γενικολογίας.
Να κάνουμε έναν αχταρμά από όσα ακούμε και διαβάζουμε , να πούμε ότι ασχολούμαστε ακόμα και με τον Άρη…
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…
Από το ότι κι ο Χάρης πρέπει να είναι σε αυτούς που διαλέγουν παίκτες ( ε , γιατί;;; ) , ότι ο Γουλιέλμος πάλι πρέπει να κάνει άνοιγμα σε – εδώ γελάστε – έμπειρους παράγοντες και να τους αντιμετωπίσει ως ίσους; Ποιους; Θα δώσουν λεφτά αυτοί ή “τεχνογνωσία” ( αν σταματήσατε να γελάτε από πριν , αρχίστε πάλι , αλλιώς απλά συνεχίστε );
3 παίκτες με προσωπικότητα που θα αναλάβουν το βάρος της ανασυγκρότησης ( σαν να διαβάζω τα πρακτικά της βουλής , τόση αοριστολογία ).
Γενικά , πάντως , είναι τόσο εύκολο να τα ρίχνουμε όλα στον Γουλιέλμο ( δίνει τροφή κι αυτός βέβαια ) και να αφήνουμε στο απυρόβλητο τους ” παράγοντες ” του Άρη.
Γιατί , ας πούμε , κανείς δε ρωτάει τους Ρουσιαμάνη ή Κιοσέλογλου γιατί δεν μπήκαν στο ΔΣ να μάθουμε κι εμείς;
Γιατί , τουλάχιστον 2 ομάδες σε Β Εθνική και Α2 έχουν χορηγούς Αρειανούς παράγοντες ( άρα θα βάζουν 50-100 χιλιάρικα τουλάχιστον ) κι αυτά τα λεφτά δεν πάνε στο σύλλογο κατευθείαν;
Δεν τους αφήνει ο Γουλιέλμος; Αν ναι , γιατί δεν τα μαθαίνουμε; Γιατί δε βγαίνουν να κράζουν μέρα νύχτα , να καταλάβουμε κι εμείς πως αυτός είναι η αιτία για όλα τα κακά μας;
Ή μήπως μας βολεύει να τα ακούει αυτός κι εμείς να κριτικάρουμε μέσω φιλικών μέσων…;
Εγώ πιστεύω το δεύτερο ισχύει , γιατί αν ήταν το πρώτο , δε θα μας άφηναν σε ησυχία ( και καλά θα έκαναν ).

NAOS 80-0

Χρυσόστομεεεε, πες τα, γιατί κάποιοι θα μας τρελάνουν εντελώς…Ούτε ο Αρβανίτης δεν θα έγραφε τέτοιο άρθρο…κατά τ’ άλλα κατά Λεάνη ναι μεν ο Άρης χρειάζεται τρείς (!!!) παίκτες, αλλά η απουσία δύο βασικότατων παικτών (τον τραυματισμό Μόρρις τον έκανε γαργάρα) σιγά τα ωά…Δεν κοιτάμε τα χάλια μας που κόψαμε συνολικά 500 εισιτήρια σε δύο αγώνες (Ιωνικό και Κολοσσό, χωρίς τα διαρκείας). Λυπάμαι που πολλοί συναρειανοί στο gazzetta έσπευσαν να ενστερνιστούν τις απόψεις Λεάνη και χαίρομαι μ’ αυτά που διαβάζω εδώ ότι πολλοί αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και δεν ζουν σε άλλο κόσμο. Γουλιέλμε κάνε με πρόεδρο …

dim

Όταν είχαμε μπαν με Αρβανίτη πρόεδρο τι θέσεις έβγαινε η ομάδα? Κινδύνεψε ποτέ? Το άρθρο είναι ανερμάτιστο αλλά η κεντρική ιδέα είναι σωστή . Δικηγόρος είναι ο άνθρωπος, παπατζης δηλαδή, ούτε από μπάσκετ ξέρει ούτε πως να διοικεί ένα οργανισμό. Περιμένω τουλάχιστον 3 dislike!!

Night Audit

Δε διαφωνώ πως με τον Αρβανίτη είχαμε περισσότερο μπασκετική ομάδα. Με τα ψέμματα όμως διοικούσε κι αυτός και βέβαια είχε Βεζένκοφ , που με συμβόλαιο αστείο , βγήκε πρώτος σκόρερ της Α1 . Και μην ξεχνάς , πως κι αυτός χρέη άφησε και λίγο πριν την κατάρρευση , βρήκε τον Λάσκαρη. Αλλά , καθαρά μπασκετικά , λειτουργικά δεν μπορώ να ξέρω , ήταν καλύτερα τα πράγματα , συμφωνώ.

dim

Μη ξεχνάς ότι τον βεζενκοφ και τον μποχωριδη τους έπεισε να μείνουν ενώ μπορούσαν να φύγουν. Επίσης είχε δηλώσει ότι κρατάει την ομάδα μέχρι να βρει επενδυτή. Ο Λάσκαρης ηταν όντως επενδυτής ανεξάρτητα την κατάληξη του.

Night Audit

Τον Μποχωρίδη τον πούλησε αμέσως , τον Βεζένκοφ τον κράτησε και προφανώς το πιστώνεται αυτό , άλλωστε η διαχείριση του σε επίπεδο προσωπικό ήταν εξαιρετική.
Τώρα για το ” κρατάει την ομάδα μέχρι να βρει επενδυτή ” θα συμφωνούσα , αλλά το διέψευσε ο ίδιος ο Αρβανίτης , λέγοντας πως η ομάδα άντεχε και χωρίς τον Λάσκαρη ( ψέμα ) και πως έκανε εξονυχιστικό έλεγχο για τον Λάσκαρη ( ψέμα ).
Ο Αρβανίτης είχε επίσης και μαζί του το σύστημα Άρη , πράγμα που βοηθάει πολύ για την έξωθεν εικόνα. Ποτέ δεν έφταιγε αυτός για τίποτα.

ston planiti Ari

Μην ξεχνάς κι εσύ ότι αυτός ο παπατζής όπως λες με την τακτική του κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα τον Μποχωρίδη ενώ αυτός ήθελε να φύγει. Εύκολοι οι χαρακτηρισμοί λόγω ιδιότητας αλλά πρέπει να αποδίδουμε και τα credits όπου πρέπει.

gkanton

“Ο δικηγόρος που έριξε τον Άρη” Δηλαδή όσοι προηγήθηκαν τι δουλειά έκαναν; Ας μας ενημερώσει ο κ Λεάνης, (ένα άλλο σαΐνι της “αρειανής” δημοσιογραφίας). Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι “δημοσιογράφοι” να μην πω τι κάνουν. Παίζουν με τον πόνο μας ……. Εξυπνακισμοί… κενολογίες… κοτσάνες ….να μην γράψω τίποτα βαρύτερο…

ChrisSiak

Η αρειανοσυνη και φίλαθλο παθος-αγάπη για την ομάδα του μέσου Αρειανου δημοσιογράφου είναι να συντάξει ένα κείμενο αόριστο με φουλ αερολογία και αναπόληση του παρελθόντος, να δείξει με το δάχτυλο ποιος φταίει ώστε να καταλήξει κάποια στιγμή να πει σας τα λεγα.

Έχουμε 2019, ο Άρης απέχει πολύ απο το μπραντ νειμ(λολ) που ονειρευόμαστε ότι έχουμε ακόμα. Δε μας θέλει κανεις αφού έχουμε πολλά χρέη και είμαστε σε διακανονισμό με καμία 40αρια παιχτες.

Εμείς όμως ονειρευόμαστε ιππότες πάνω σε άσπρα άλογα που θα μας σώσουν. Αμ δε. Με το σκατο ως το κούτελο μόνο ένας χαζός θα αναλάμβανε. Ήρθε ο Γουιλ είχε κ κανα φράγκο παραπάνω αλλά λόγω οπαδισμού έχει την τάση να κατεβαίνει κάτω στα ταιμ αουτ κ να κανει υποδείξεις. Εντάξει δε μπορούμε να τα έχουμε όλα ε.

Ο Τρακης αφήνει και βρακιά στους πάγκους για παράδειγμα.

Να απευθυνθεί στους επιφανείς Αρειανούς λέει. Γιατί, οι επιφανείς Αρειανοί γκαβοι είναι; Δεν βλέπουν τι γίνεται; Ο ΑΣ; Μόνο τον Μποχω δεν βρίζουν ότι τραυματίστηκε επίτηδες για να βγάλει την ουρά του απ έξω ξερωγω.

Δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενα.

kaptsik

Πάντως ο τρόπος που διαθέτει (και που δεν τα διαθέτει) τα λεφτά ο Γουλιέλμος προσφέρεται για απορίες και σενάρια.
Όλο το καλοκαίρι δεν κουνήθηκε φύλλο. Ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες φτιάχτηκε ομάδα. Μετά δεν είχαμε για Γουίβερ και ενημεροτητα.
Ή μπλοφαρει για να πετύχει ευνοϊκούς διακανονισμούς. Ή τα λεφτά δεν είναι δικά του οπότε τα διαθέτει τότε και μόνο τότε που του τα δίνουν. Ή τα λεφτά προέρχονται από ακίνητη περιουσία και περιμένουμε πότε θα πουλήσει το επόμενο… σπίτι για να καλύψει την επόμενη δέσμη συσσωρευμένων οικονομικών υποχρεώσεων.
Εδώ να επισημάνουμε ότι στην αρχή της χρονιάς είχε λεφτά για να φέρει μεγάλο όνομα κραχτη (εκτός αν ήταν άκυρο το ρεπορτάζ). Επίσης κατά καιρούς έρχεται σε επαφή με Γιάνκοβιτς μπας και τον φέρει στην ομάδα (έκτος αν είναι πάλι άκυρο το ρεπορτάζ). Αν δεν ήταν άκυρα τα σχετικά
ρεπορτάζ, τότε υπάρχει λίγο ακόμη χρήμα διαθέσιμο και δε θα έπρεπε να έχουμε πρόβλημα με ενημερότητες και μπαν.
Δε βγάζω άκρη.
Ένα άλλο σενάριο που παίζει είναι όλον αυτόν τον καιρό να περιμένουμε προτάσεις από τους μάνατζερ των παικτών που θέλουμε να διώξουμε προκειμένου να γλυτώσουμε τις βαριές αποζημιώσεις.
Γενικά ο τρόπος διαχείρισης των ων χρημάτων δίνει λαβές για σενάρια και δεν μοιάζει… φυσιολογικός.

Night Audit

Το σενάριο να δίνει λεφτά στον Άρη όταν παίρνει από την κανονική του δουλειά και τους εκεί πελάτες, δεν παίζει δηλαδή;
Εμένα πάντως αυτό μου φαίνεται το περισσότερο λογικό.
Επίσης, το σενάριο να έδωσε τα 150 που είχε καβαντζα όπως είχε πει, μπροστά για να γίνει τον Σεπτέμβριο ομάδα και διακανονισμοι γιατί κανείς άλλος δεν έδωσε τελικά και τώρα να μην έχει;

kaptsik

Το πρώτο αν ίσχυε θα έπρεπε να γίνουν οι διακανονισμοί των Μπαν πιο νωρίς.
Το δεύτερο που λες είναι μάλλον η περίπτωση μας…

Night Audit

Ε δεν ξέρω πότε γίνονται οι πληρωμές στα δικηγορικό γραφεία, μπορεί να μην είναι μηνιαίες

kaptsik

Αν ήταν σε τέτοια κατάσταση, δηλ να έχει λεφτά όταν τον πληρώνουν (πχ τέλος καλοκαιριού) τότε πως πήγε και ανέλαβε τον Άρη σε αυτήν την κατάσταση που ήταν η ομάδα;

Night Audit

Γιατί πίστευε πως θα τα καταφέρει, μιας που είναι σούπερ ντουπερ δικηγόρος και πάντα τα καταφέρνει;
Δε θα είναι κι ο πρώτος πρόεδρος αθλητικής ομάδας που το σκέφτεται αυτό.

ChrisSiak

Μπορεί να πήρε υποσχέσεις για βοήθεια και να μην την έλαβε ποτε. Μπορεί απλά να είναι αλαζόνας λόγω της επιτυχίας στο επάγγελμα του. Χίλιες υποθέσεις μπορείς να κανεις.

O_Betatzis

Γιατί μαύρα χρήματα για νομιμοποιηση έχουν όλοι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα και όχι μόνο όσοι εμπορεύονται χρυσό. Ιδίως οι πελάτες μεγάλο δικηγόρων. Και είναι Αρειανός άρρωστακι. Και προφανώς θέλει και λίγη δόξα και διαφήμιση.