Ο Γουλιέλμος ψάχνει το νέο δ. σ. της ΚΑΕ Άρης

Με το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος, θα δρομολογηθούν ριζικές αλλαγές στον Άρη, μέσα σ’ αυτές θα είναι και η σύνθεση νέου διοικητικού συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό ήδη έχουν γίνει επαφές τόσο με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της ομάδας των Τρικάλων, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Άρη. Στην περίπτωσή του, η γνωριμία του με τον Δημήτρη Γουλιέλμο δεν «ήρθε» μέσα από τον χώρο του μπάσκετ, καθώς γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης έχει καταθέσει πρόταση και στον Σωτήρη Κιοσέλογλου ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε μέλος διοικητικών συμβουλίων. Στην πραγματικότητα, στη συζήτηση που έγινε με τον κ. Κιοσέλογλου, ο Δημήτρης Γουλιέλμος εκτίμησε ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι εσωτερικές δυνάμεις του συλλόγου με τη μορφή επαναδραστηριοποίησης άτυπων φορέων όπως η «ΣΑΡΙΣΑ» ή το «ARIS GOLDEN CLUB».

Είναι προφανές επίσης ότι μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα κάνει «άνοιγμα» και σε άλλα πρόσωπα από την ευρύτερη οικογένεια του Άρη. Συν τοις άλλοις, η κατάσταση στην ΚΑΕ έχει δυσκολέψει. Στα προαπαιτούμενα επιβίωσης της ΚΑΕ είναι η άρση του ban ούτως ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα ελεύθερων μεταγραφών και το χρέος που καλείται να διακανονίσει αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Επίσης, θα πρέπει να εξυπηρετηθούν οι διακανονισμοί με παλιούς αθλητές της ομάδας οι οποίοι βρίσκονται σε καθυστέρηση και παράλληλα να είναι συνεπής η ΚΑΕ απέναντι στην τωρινή ομάδα.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Εντάξει η χρονια σώθηκε. Τα μπαν με τα τωρινά δεδομένα δεν αίρονται ούτε με ναπαλμ όποτε των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Σωστά πράττει κ κάνει τις επαφές του όσο το δυνατόν νωρίτερα. Έτσι ώστε αν-λέω αν-μαζευτούν πολλοί να υπάρξει γενικότερη μεταγραφική κίνηση το καλοκαιρι πριν φτάσουμε την τελευταία στιγμή.