Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είχε συναντήσεις και για θέματα μάρκετινγκ, κάνει ο ίδιος επαφές με εταιρείες για να είναι χορηγοί την επόμενη χρονιά και θα συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο.

Δεν είναι εύκολο τέτοιες εποχές να βρεθούν πολλά χρήματα και πολλοί χορηγοί, ωστόσο ο Άρης – και αυτό δεν είναι κλισέ, προκύπτει μέσα από τις επαφές – παραμένει ισχυρό brand, ικανό να προσελκύσει διαφημιστικά κεφάλαια.

Αν σκεφτεί κανείς ότι την περσινή σεζόν με την ανύπαρκτη διοίκηση και τη μηδενική δράση της στην εύρεση εσόδων παρά τα περιβόητα… task forces του Νίκου Λάσκαρη, είχε έσοδα τουλάχιστον 1,2 εκατ. ευρώ, τότε με μια πολύ πιο σωστή τακτική και διαχείριση μπορεί να έχει σαφώς παραπάνω από το συγκεκριμένο νούμερο.

Πηγή: Ο Γουλιέλμος κάνει επαφές για την αύξηση των εσόδων της ΚΑΕ – PRESSARIS

Αναρωτιέμαι αν τα 1,2 έσοδα είναι από χαρτιά ή από πρόχειρους υπολογισμούς…

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Ναι σε επαφές και χορηγίες. Κάτι που προφανώς παίρνει χρόνο. Που σημαίνει ότι μέχρι να ακούσουμε κάτι χειροπιαστό και καλό συνάμα θα περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Μακάρι βέβαια να μην είναι αργά.

Όχι σε Αλευρογιαννοσακελαριου κ τέτοια κουλά σενάρια που δίνουν κ τροφή σε κάτι λιμά σαν τον Κουση που βγήκε από την τρύπα του πάλι

ChrisSiak

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό αντμιν. Εγώ βέβαια το είπα για να μην του κάνουν κλικ.

Εμμένω στη θέση μου βέβαια όσον αφορά Αλευρογιαννοσακελλαριους.

ChrisSiak

Είχε ειπωθεί κ νωρίτερα. Τεσπα.

ChrisSiak

Καλά ντε. Απαπα νεύρααααααααα ??

ChrisSiak

Το ξέρω φιλε. Αστειεύομαι.

vaggelaris

Μακάρι να έχει αποτέλεσμα γιατί το κομμάτι χορηγίες στον Άρη είναι σαν ανέκδοτο. Απο το αποτέλεσμα φαίνεται ότι έχουμε ανύπαρκτο τμήμα μαρκετινγκ.Μου φαινεται τρελό μια ομάδα με αυτό το όνομα να μη μπορεί να προσελκύσει χορηγούς έστω πολλούς κ μικρούς.

ChrisSiak

Η τελευταία τριετία βέβαια δεν είναι δείγμα όσον αφορά της δυναμικής μας για συμφωνίες χορηγιών αφού είτε είχαμε εταιρίες του ΝΛ στην φανέλα(γελάω) είτε δεν είχαμε τίποτα όπως πέρυσι. Που απλά βάλαμε στις πλευρές του γηπέδου το ξενοδοχείο για να μπορούμε να κατεβαίνουμε Αθήνα κ να έχουμε κάπου να απλώσουμε το κουφάρι μας.