Ο Οκάρο Γουάιτ είναι ένα “καυτό” όνομα στη μεταγραφική περίοδο που ουσιαστικά μόλις άνοιξε.

Είναι μία περίπτωση που απασχολεί εντόνως τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Και φυσικά τον Άρη που θέλει να κρατήσει τον Αμερικανό στο ρόστερ του και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει!

Η “ΜΑΧΗ” ΤΩΝ “ΑΙΩΝΙΩΝ”

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, για τον Γουάιτ ο Ολυμπιακός φρόντισε να δείξει το ενδιαφέρον του από νωρίς, προλαβαίνοντας τον Παναθηναϊκό. Οι καλές εμφανίσεις του παίκτη του Άρη προσέλκυσαν τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι του έκαναν πρόταση που άγγιζε τις 400.000 ευρώ.

Στην πορεία στη “μάχη” μπήκε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάλαβε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και να κλείσει “τρύπες”, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Οι “αιώνιοι”, βέβαια, υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο. Δηλαδή, τον Νίκο Λάσκαρη. Ο ιδιοκτήτης του Άρη δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει τον παίκτη να φύγει και λίγο μετά την ολοκλήρωση των μικρών τελικών με την ΑΕΚ, φρόντισε να του δείξει εμπράκτως την επιθυμία να τον κρατήσει στο ρόστερ. Ο Λάσκαρης προχώρησε σε ισόποση με του Ολυμπιακού πρόταση στον Γουάιτ -δηλαδή περίπου 400.000 ευρώ- ενώ σε συζητήσεις με τον Αμερικανό του ξεκαθάρισε το ρόλο του στον Άρη και την πρωταγωνιστική θέση που θα έχει στην ομάδα της νέας σεζόν.

ΤΟ ΝΒΑ

Το ίδιο έπραξε και ο Πρίφτης, ο οποίος μίλησε με τον Οκάρο Γουάιτ και του εξήγησε πως μόνο ο Άρης μπορεί να καλύψει το όνειρο που έχει για το ΝΒΑ, αφού θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με αυτόν που θα έχει είτε με τον Ολυμπιακό είτε με τον Παναθηναϊκό.

Αν ο Γουάιτ θα απαντήσει θετικά στην πρόταση του Άρη και θα φορά τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν, θα δείξει σύντομα. Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός επανέλθουν με μεγαλύτερη προσφορά, ή αν ο Λάσκαρης θα πείσει τον παίκτη να παραμείνει στο Αλεξάνδρειο.

Σ.Κ.

 

https://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/metagrafes/o-goyait-oi-aiwnioi-kai-h-protash-toy-laskarh.4095502.html

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Θα μας τρελάνει….400 στον Γουάιτ και 80 στον Πρίφτη;
Μήπως αν ήταν ανάποδα τα ποσά θα ήταν πιο λογικό;
Τελοσπαντων όχι πάνω απο 330 στον Γουάιτ .
Ο προπονητής έχει μεγαλύτερη σημασία σε μια ομάδα απο έναν καλό ξένο.
Ας κάνουμε μια γενναία αυξηση στον κόουτς κ Αμερικάνους βρίσκουμε όσους θέλουμε