Ο Γκίκας θα φύγει, το θέμα είναι τι θα κερδίσει ο Άρης | PRESSARIS.

Ο Νίκος Γκίκας θα αποχωρήσει από τον Άρη. Παίκτης που δεν θέλει να μείνει σε μια ομάδα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν μένει στην ομάδα. Και αυτό θα συμβεί και με την περίπτωση του 25χρονου γκαρντ. Το θέμα είναι τι και πως μπορεί να κερδίσει κάτι από αυτή την ιστορία ο Άρης.

Ο Γκίκας έμοιαζε χθες ανένδοτος έχοντας απέναντί του τον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Δημήτρη Πρίφτη.Υπάρχει ένα συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ, όμως. Υπό αυτή την έννοια, έχει κάποια αξία στην αγορά, η οποία καθορίζεται από την διοίκηση αναλόγως και των περιστάσεων και των συνθηκών της αγοράς.

Αγωνιστικά η απώλεια του Γκίκα δεν πρόκειται να κοστίσει ιδιαίτερα.

Εφόσον οι δύο πλευρές βρουν την “χρυσή τομή” μέσα στις επόμενες μέρες ο Γκίκας θα αποτελέσει παρελθόν. Όταν θα συμβεί αυτό, θα πρέπει ο Άρης να έχει κάποιο κέρδος. Φυσικά αν υπάρχουν οφειλές και χαριστούν δεν μπορεί να μιλάει κανείς για κέρδος…

Συγνώμη αλλά , αν υπάρχουν οφειλές και χαριστούν τότε μιλάμε για κέρδος. Δε θα πληρώσει κάποιος για να τον πάρει από τον Άρη… Το μόνο κέρδος που μπορούμε να έχουμε είναι να μας χαρίσει- αν υπάρχουν- οφειλές .

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pippo

Στο pressaris είναι ικανοί να ανεβάσουν άρθρο για το ξεπούλημα παικτών χωρίς να έχει έσοδα η ομάδα, η κοινή λογική όπως σε αυτό που λες, είναι δύσκολο να συναντηθεί. Έπρεπε δηλαδή να τον πουλήσουμε κι αν φύγει απλά χαρίζοντας οφειλούμενα δεν είναι το ίδιο πράγμα…