Ο Γιαννάκης υποδέχθηκε τον Γουίβερ στο Πράβετς!

Ο Κάιλ Γουίβερ έφτασε πριν από λίγη ώρα στο Πράβετς και εκεί τον υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον οποία είχαν την ευκαιρία να πουν και δυο, τρεις κουβέντες. 

Καλώς το παιδί

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
SlavenCupkovic

Τον τσέκαρε καλά καλα ο δράκος… Από πάνω μέχρι κάτω

Dr Nimbelugen

Χα,χα όντως..τα κτυπηματάκια στο σκεμπεδάκι για να δει την κατάσταση όλα τα λεφτά!

XAXA,ναι,αυτό σκέφτηκα κ εγώ!Παρακάτω βέβαια δεν τόλμησε να…τσεκάρει.Χαχα!

Sam Vincent

Είμαι χαρούμενος που ήρθε ο Γουίβερ και τον είδα ,με σάρκα και οστά ,δίπλα στον Δράκο. Είχα αρχίσει ν ανησυχώ και να κάνω δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Είχα αρχίσει να πιστεύω πως ο Γουίβερ δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο αλλά αποκύημα της φαντασίας του ΝΛ προκειμένου να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμα ,μέχρι να έρθουν τα λεφτά της ερτ και για να τρώνε τα μικρά αρειανάκια . Είχε βάλει τον Μάνο και χάκαρε τις μπασκετικές ιστοσελίδες με φωτιγραφίες ,στατιστικά , βιντεάκια (σαν και αυτά τα “ορεα” )και scouting reports . Έτσι δημιούργησε έναν μύθο για κάτι μη υπαρκτό .Κάτι σαν τους γνωστούς μύθους του Big foot , του Χιονάνθρωπου των Ιμαλαίων , τον Ιπτάμενος Ολανδό ,τα κράκεν κτλ. Βέβαια υπάρχουν ακόμα πολλοί που ισχυρίζονται πως συνάντησαν γέτι , πως ο Έλβις ζει , πως παίζουν τάβλι μέρα παρά μέρα με το τέρας του Λοχ Νες ,πως εξωγήινοι σουλατσάρουν στην πλατεία Ναυαρίνου και πως ο ΝΛ έχει πολλά λεφτά αλλά αυτά είναι δεσμευμένα .

Dr Nimbelugen

+1 από εμένα.Πλέον δεν με πείθουν οι ανακοινώσεις.Αν δεν βλέπω τον παίκτη στο γήπεδο,ξενοδοχείο ή όπου αλλού με Δράκο,τίποτα δεν είναι δεδομένο…

simon says

Σημασία δεν έχει ποιος ξεκινάει την χρονιά, αλλά ποιος την τελειώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!